Herkese hayırlı geceler..
Düğün hazırlıkları icerisindeyiz Ocak ayında söz oldu temmuz ayında düğünümüz olacak.
Biz sozlumle tarihi 21.07.2019 olarak konuşmuştuk bugün ailecek oturulup konuşuldu şehir dışı ve yurt dışından gelecek olan misafirlerimiz çok fazla bu yüzden nişan kına cumartesi günü düğün de Pazar günü olsun diye konuşuldu.
Düğünden 1 gün önce nişan olur mu.? Nişan kına birlikte olur mu.?
Ben tesettürlü bir insanım nisanda erkekler olacak o kadar erkeğin içinde oynayamam. Kv benim akrabalarim nisanda oynar demişti önce bana şimdi ben bu şekilde anlattigimda da erkekler yüzük ve takı töreninden sonra alt salona çaya gider dedi.
Bu sefer ben nişan kına ayrı isterim diye tutturmuş gibi suçlu durumuna düştüm.
Düğün tarihini 28 temmuza ertelediler 10 gün sonra Bayram ve biz 20 gün yaptığımız balayı planını bayramdan sonra tekrar gidersiniz diye 1 haftaya düşürmek zorunda kaldık.
Sizce tatsızlık çıkmasın diye büyüklerin uygun gördüğünü kabul etmeli miyim.? Ve nişan kına aynı gün içinde olursa kıyafet ve türbanı nasıl halletmeliyim.?
Not. Herkes nisanın amacı ne diyor ama benim Ocak ayında bir salonda 500 kişilik bir söz torenim oldu. Bizde düğün günü gelin konvoy ile alınır yemek verilir nisanda takı takilir. Nisan tanımak için değil. Biz zaten tanıyoruz sözden sonra bütün akrabalar olarak