Böyle düğün mü olur.?

Nişanı söz adı altinda yapmissiniz zaten. Nisanın amacı duyurmaksa siz de duyurmussunuz.

Tekrar nişan yapmanin bi anlami yok bence.

Ayrica 20 gun balayı da biraz uzun. İşiniz gücünüz yok mu? 1 hafta makul

hayatimda duydugum en sacma sey nişan kina niye bir oluyor ki.amaci ne taki takmalari mi??millet iki gun ust ustte taki taksin diye yapmissiniz bana cok sacma geldi.nişan yapmayin kina var zaten

Söz nişan birlikte olur ama diğer türküsünü farklı yörelerde duydum üç gün düğün yapıyorlar ve tüm süreçler tekrar tüm konukların önünde yapılıyor söz yüzüğü takılıyor nişan yapılıyor kına yapılıyor düğün yapılıyor . Tabi sizin adetlerinjz ne orasını bilemem .biz söz nişan birlikte yapmıştık kınayla düğünümüz arasında da bir hafta koyduk .
Nişan da takı takılıyor demissiniz ama ne yalan söyliyim eğer onun için nişan yapacaksanız hiç yapmayın çünkü ertesi gün düğün olsa ben nisanda takı takmazdım düğünde takardim

Nişanın mantığı etrafa biz yakında evleneceğizi duyurmak degilmidir zaten siz büyük bı sözle bunu duyurmussunz ee kınanin arasına Nisan sıkıstrmaktaki mantık ne ? Ya Nisan yapılmasın direk düğün yapılsın ya da söz yerine büyük bı nişan yapsaydinz zamanında yani evlilik için illaki bu 3 kapı geçilmek zorunda değil hani biri olmasada siz dünya evine girersinz çokta mutlu olursunuz zaten, bazen bu ananeler adetler beni öldürüyor ya aslında çok basit bı mantıkla çabucak halloluyor herşey mantık devreden çıkıp ta etraf devreye girince herseyyyy dağılıyor kına günü Nisan yapmayn nişanin amacına ters kinanz gölgede kalır bence tabi, hayırla sonuclansn inşallah.

Düğünden birgün önce nişan ve kına hiç duymadım keşke sözünle nişanını bir yapsaydın ama adetiniz böyleymiş ilginç gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…