• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına ve dügünü aynı gün yapmak nasıl fikir? Masraflar ortakmı ödenmeli? Kafam çok karışık

Merhaba.
Kina ve düğünü aynı gün yapmayı düşünüyoruz malum salonlar çok pahalı.
Nişanlım o zaman salon parasını yarı yarıya verelim dedi. Ben kabul etmedim çünkü ekstra masrafa girmiyorlar o salonu zaten tutacaklardı sonra tek gün yapalım 2 gün yorulmayalıma döndü olay banada mantıklı geldi. Ama salon parasının yarısını vermek istemiyorum çünkü zaten orası olacaktı. Bu konuyla ilgili kayınvalidem vs daha bişey demedi bu Nişanlımın aklından çıktı.
Sonrada o zaman salonu yarı yarıya verme kendi kaftanını beğen kendin al dedi. Bende kaptanımı zaten siz alacaksınız ben neden alıyorum dedim ya kaftanını al yada salonun yarısını ver dedi. Benim icin ekstra masrafa girmedikleri için sen çıkar peşindesin şuan dedim.
O zaman salon tut kina için ayrıca dedi. Bende 50 bin bi salona kına gecesi için vermek istemiyorum çünkü nişanı büyük yaptım ve Nisan masraflarını biz kiz tarafı olarak karşıladık. Salona o parayı veremem evimde yaparım o zaman dedim. Bu şekilde inada bindi olay. Kararsız kaldım ne yapmalıyım bi sekilde yapan varsa masrafları bolustunuzmu nasıl oldu fikirlerinizi bekliyorum.
ay sinir oldum. aynı yoldan geçiyorum hislerini de çok iyi anlıyorum fakat bir erkeğin sorumluluklarını bilmesi gerekiyor. ben yola düğün istemiyorum, kına yapacağım zaten kız tarafına ait, evim küçük nişanı da salonda yapacağım diye çıktım. eşimden de herhangi bir bölüşme vs talebim olmadı. ailesi düğün yapmaya karar verdiler tabii ki onayladım ailesi karşılayacağından, ama kınanın nişanın bana ait olmasına ben hep hazırdım. sizde bence hiç kına gecenizi düğünle birleştirmeyin, daha küçük bütçede daha az kişiyle bir organizasyon yapın dünya ahiret koca tarafı dedikodusundan korunun. her şeyi geçtim eşinizle ilerde aynı salona ortak oldun beş kuruş para vermedin vs bir diyaloğun geçmesi sizi çok kırar. bir şeyleri yıkmak kavga etmek her zaman kolaydır, azimli olun istekleriniz yapılsın kararsız olmayın kına istiyorsanız yapın, farklı bütçede yapın ama kendinize ait olsun.

Back