boşluk, çıkmaz herşey.. sadece ayakta tutan sevgi :'(

Ah kader ah ne yaptın kendine, çok güzelsin maşallah daha da küçüksün, sakın çocuk yapma, eşine de o kadar güvenme o anne ondayken

Esim arkamda zaten o kadar mahcup ki bana karsi ben de elimden geldiğince acmiyorum agzimi o zaten anneye gidip geldikçe görüyor kimin cirkef kimin magdur olduğunu evladini seven insan evladinin sevdiğini boyle kolay harcamaz diyor.. Allah razi olsun :)

Ya zaten bi geçim derdimiz yok Allaha şükür ama KV kendi çok şey yapmis gibi anlatiyor ona muhtacmisiz gibi ben su an istesem öğretmenlik yapabiliyorum ana okulunda tibbi sekreterligim de dans eğitmenliğim de var Allaha şükür ugrasmisim iyi ki zamanında sadece kendimi bi sure evime adamak istedim bi geldim evi kullanmaya başladık ev rezill gecici tasindik nasilsa diye çok takmadim bi baktim birilerine dert olmuş. Tasinacak olmamiz anlamadigim hem evlendiriyosun oğlunu torun istiyorsun hem de yanından ayrilmayacak kaç kere ayni evde yasamayi teklif bile etti asla yapamam dedim belki kini ordandir.. Hem karnim doysun hem pastam dursun hesabi bi kadin yani

Ben aslen Kahramanmaraşliyim ama izmirde doğdum. Roman mahallesinde oturmuyorum uzak duruyoruz oralardan onlar da öyle. Biliyorlar kendi cinslerini yani ondan istemiyorlar. Uyum saglayamiyorum evet diş geçiremiyo bana yazık

Sonuna kadar okumayamadım olay örgüsü ve anlatımın çok karışık.Cnm sorunun tam olarak ne?
Sorun KV min eşimi hala ilk günkü bebekmis gibi görmesi insanlara oglum bana muhtaç diye imaj vermeye bayilmasi. Ben bi gideyim buralardan uzaklasayim da bakalim uğur napiyo bensiz surtsun burnu demesi sürekli öyle terbiye etme cabasi. Sanki o karisi

Ah kader ah ne yaptın kendine, çok güzelsin maşallah daha da küçüksün, sakın çocuk yapma, eşine de o kadar güvenme o anne ondayken
En büyük hatayi ayni hayati paylaşmaya kalkarak yaptim. Kendilerinde haddinden fazla bi hudut gördüler. Esim için susuyorum ve de o zamandan beri muhattap olmuyorum diye kv ile. Ama k içine dert ediyor biliyorum gelin onlarda is yapar cani sikilmasin diye sürekli oturmaya gelir pazarini herseyini onunla yapar asla onu yormaz hizmetçidir yani. Onun gözünde ben su an rahatim kapimi çalan eden yok iyice kuruluyor yani.. Kizi da bütün is güç kendine kalacak korkusuyla sürekli barismamiz için laf atiyor ortaya çok uyanik çok hani hem cahil hem uyanik olanlardan tam korkulmasi gereken.tesekkur ederim bu arada o senin güzelliğin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…