- 27 Ağustos 2013
- 1.900
- 2.469
-
- Konu Sahibi maviningolgesi
Çok tesekkurler.. Esim zaten hep söylüyor ben artik cocuk değilim evlendi çocuğum olacak yastayim kabullendi artik çek elini üzerimden diyor. O insanlara ben olmasam oğlum bi hic imaji vermeye bayiliyor. Esim sen istesen de ben sizi bir arada tutmam buraya tasinmak bile hataydi diyor bana
kemalpaşalı olabılır ama demekkı babasıda roman , romanlar her yerdeler...Çünkü oyle biri ki bana roman olduğunu soylediinde çok sasirdim inan çünkü bi insan hic bi özelliğini mi almaz zaten babasi kemalpasali evet o mahallede buyumus ama hep uzak durmuş sevmemiş kendi de farkinda bu kulturun eksikliklerinin
Ben ailemi kaybetme korkusuyla yasiyorum sorsan der ki napmisim ben kafasini duvarlara yerlere mi vurmusum der. Bi insana bunu yapana kadar herşeyi yapabilirsin görüşü yanibu tip hastalikli zihniyette insanlar malesef var, cocugu yuva kurmus o yuvayi cekemiyor, senin ondan cok sevildigini düsünüp kafayi yiyor, halbuki esin yeri ayri ananin yeri ayridir. huzur icin mesafe sart, yoksa böyle hergünün psikoljik siddetle gecer..
Tesekkurler.. Kayinbabam roman degil biliyorum ama alismis herseylerine biliyor görüyor susuyor yani ama sağolsun koruyor beni oğlum seni çok seviyor ayrilmayin insanlara bakip diyorkemalpaşalı olabılır ama demekkı babasıda roman , romanlar her yerdeler...
küçümsemek gibi algılamayın bu birazda toplumun onları görmezden gelmesinden , bir köşeye atmasından kaynaklı çoğu okumamış , pazarcılıkla- balıkçılıkla, gunluk ıslerle karnını doyuran ınsanlar , kadınlarda ya temızlıge vs gıder ya fal bakar ya cıcek satar ya da evde kapı onunde tum gun dedıkodu yapar...
paraları da olsa berdus bır hayat surerler..
oynamaktan muzıkten asla vazgecmezler..
kalplerı temızdır ama terslerı cok kotudur.
size gelecek olursak eşiniz bu kulturun parcası olmayı reddetse de o da onlardan bırı ınkar bıle etse elbet bırseylerını almıstır tıp olarak roman genellemesıne uymayabılır belkı ama bir yerlerınden bır seyler kapmıstır ....
yapabılıyorsanız o mahalleden uzaklasın yoksa kv ve gorumcenızın laflarına daha fazla magruz kalırsınız ve zamanla esınızle aranız acılabılır.
Görseller bile önemi yok çünkü burada söylediğim ne varsa yüzlerine de söyledim esim sıkıldgmin farkında platformda çare aramama o da kizmaz resim bizim evet aslinda kimseye karsi bi cekince birakmadilar da esimicok seviyorum ve bu konuları her actigimda nasil mahcup olduğunu görüyorum bana sürekli senden olmasin boşver beni yaniltma ben biliyorum herşeyi diyor hak yemedigi için sesimi cikarmiyorum o da ustume gelse haksizmisim gibi zaten asla asla asla sürmez ki neden sürsün dimi.. KOMSULARI KV diyorlar ki niye okumuş gelin aldin okumamis kendi insanindan alacaktin bak böyle oldu iste diyorlar bunu söyleyen kadinin kendi kizi da okumuş halbukiÖzelinizi anlattığınız bir platformda kendi resminizi kullanmayın bence.
O kadın size rahat yüzü göstermez emin olun. Keşke ailenizi dinleseymişsiniz evet eşinizle çok iyi anlaşıyor olabilirsiniz ama eşinizde öyle bir ana varken çok zor. Bu arada profil resminiz sizin ve eşinizin resmi mi?
Profil fotoğrafı sana ve eşine mi ait?şayet öyle ise kaldırsan iyi olur.bir tanıdığına denk gelme ihtimalin sandığın kadar az değil.
Eşinle mutlu işen anlaşıyorsanız katınvalidenlerden mümkün olduğunda uzağa taşınıp kulaklarını kapatacaksın.
evet ya ne yazacağımı şaşırdım .. eşinin ailesi fena. ve çok hakaret var nasıl katlanacaksın bilemedim. Yani eşimin hatırına bile katlanamazdım herhalde hem bana hem anneme böyle hakaretleri. Nasıl çocuk yapacaksın. İstediğin gibi asla yetiştiremezsin. Çocuğun kelime dağarcığının hangi kelimelerle dolacağını görür gibi oldum.zor.. çok zor gerçekten..
onlardan uzak durmanızdan başka gerçekten çare yok. yani düşündüm taşındım ben olsam naapardım diye empati kuruyorum... Asla yakınlarında kalamazdım. Muhatap olmamak için elimden geleni yapardım. Eşin umarım seni bu konuda anlayacaktır
aaa . yani bunlardan nasıl kurtulunur ki. kb iyi demişsin de o da nereye kadar seni eşini kollayabilir
ayrı eve çıkmışsın iyi bari.
ama onlar eşinin yakasını bırakmazlar .
o aileden hemen uzaklaşın en uzağa gidin şehir değiştirin.
Görseler bile önemi yok çünkü burada söylediğim ne varsa yüzlerine de söyledim esim sıkıldgmin farkında platformda çare aramama o da kizmaz resim bizim evet aslinda kimseye karsi bi cekince birakmadilar da esimicok seviyorum ve bu konuları her actigimda nasil mahcup olduğunu görüyorum bana sürekli senden olmasin boşver beni yaniltma ben biliyorum herşeyi diyor hak yemedigi için sesimi cikarmiyorum o da ustume gelse haksizmisim gibi zaten asla asla asla sürmez ki neden sürsün dimi.. KOMSULARI KV diyorlar ki niye okumuş gelin aldin okumamis kendi insanindan alacaktin bak böyle oldu iste diyorlar bunu söyleyen kadinin kendi kizi da okumuş halbukiÖzelinizi anlattığınız bir platformda kendi resminizi kullanmayın bence.
Bizim de amacimiz bi an once uzaklasmak zaten huzur yok bize burada ikimiz de farkindayizEşin le uzağa taşın orda huzur bulamazsınız z, kv nle baş edemezsiniz , eşin de pes edebilir , bi an önce uzaklaş
Ben zaten biliyordum biraz farklı olduklarini ama evlenmeden önce ne kadar gosterirler görebilir ki bi insan o ailenin içine girmek görmek gerekiyormus biz de tedbir almaya calisiyoruz..Hık dedim.. Nutkum tutuldu. Ne demek 'bana yar değilsen kimseye yar etmem, senle var oldum senle öleceğim, sen benden çıktın''?? Ha.. Ailen ne kadar haklı farkında değilsin.
Annem erkek kardeşime böyle şeyler söylese, çok kızardı hemde çok. Ben senin oğlunum yarin değil, düzgün konuş, kölen değilim senin diye. Zihniyete bak.
Tesekkur ederim ama eşimin içinde annesini koruyabilecegi birşey olamaz çünkü öyle bi durum yok ki ve emin olmasam bi dk durmam evimdeki huzurum için bu savasim o da olmasa esime de degmedigini görsem kimse durmaz ama inşallah dediğiniz gibi değildir insan oğlu çiğ sut emmis..Esin icin bisey demek istemiyorum cok istiyorumda yazamiyorum kirilma diye.
Bi insan neyse odur inlarda boyle bi oynamayi bi kavgayi bi dedikoduyu severler .
Benim tanidigim bi aile var boyle kadin konussun temizlik hastaligina onun adi verilmeli diye dusunursun kibar temiz kendini sakliyo baska sehirlerdryiz evlerine gittik ogun pislikten nasil olmedim bilmiyorum.
Tuvalet simsiyah heryer toz ama un dokmus gibi perde desen off off o kibar kadin gitti agizdan kufurler benim agiz acik gelini pismis onu kotuler dugun vardi dugun evine gittik aman tanrim nasil yasiyo bunlar nasil pislik ben kestim gorusmeyi.
Neyse evini tasi gorusme insallah esinin icinde gizli kalmis biseyler yoktur
Zaten kadinlar konusuyor dedikoduya gelen beni öyle bi anlatıyor ki hep bi agizdan agzima mi edilmiyor neler söyleniyor kadınlar diyor çocuk falan yok dimi iyi allahtan elinden geldiği kadar olmasin diyorlar kvye buna bile benden once karar verenler var öyle kotu ki oysa ben dusundukleri gibi kotu bi kadin olsam yaparim çocuğu sonuçta mutlu olmayacak iyice basina kaldigim düşüncesiyle ama iste biz daha bi bucuk senelik evliyiz düşünmüyoruz Allahtan..AllAh yardimcin olsun ama gerçekler acıdır Özür dilerim de sende böyle kV varken sorunlar bitmez. Baksana kadın başka şeyler de yaparım diyor. Ne diyeceğimi bilemedim benim kV de fena benimki iyi olduğundan demiyorum ama dua et bu kadından her türlü kötülüğü görürsün çocuğu falan ertele ürktüm remen