boşluk, çıkmaz herşey.. sadece ayakta tutan sevgi :'(

Siz çalışmıyormusunuz? Mesleğiniz var mı ? Birlikde çalışarak ailesinden uzak bir yerde yaşayabilirsiniz. Eğer eşiniz ailesinin etkisinde kalmıyorsa mutlu olabilirsiniz.

Siz çalışmıyormusunuz? Mesleğiniz var mı ? Birlikde çalışarak ailesinden uzak bir yerde yaşayabilirsiniz. Eğer eşiniz ailesinin etkisinde kalmıyorsa mutlu olabilirsiniz.
Ben çocuk gelişim okudum su an öğretmenlik yapabilirim ama bi sure yapmamayi düşünüyordum ama bu gidişle şart sanirim

hiçbir şey anlamadım yazıdan. imla yok, paragraf yok, nokta yok. yarısından sonra okumayı bıraktım artık.

Oradan taşınmadan çocuk yapma gafletinde bulunmayın
Zaten yapsam biliyorum ki iyice kaliriz burada o bahaneyle kimse hatasini kabul etmeden barisilmis olur (bu bi sonrakine yer vermektir) ki ben hic yediremeyen haksizliga gelemeyen içine dert edip hasta bile olabilecek bi insanim. Hamileliğim de güzel geçmez kocamla asla basbasa kalamam. Bunlarda bi de sey var kucumsemiyorum ama bi Kadinin çocuğu olursa çocuğu için vardır. Eşine bile bi hayir gelmez kendisinden o saatten sonra o sadece annedir. Benim de oyle olmak zorunda oldugumu dusunecektir kv. Yani biz asla başbaşa kalamayiz. Çocuk da küçük olur kitleniriz oraya. Düşünürken bile kabus gibi geldi

Allah kolaylık versın
Ben sadece ıkı kısının evlendıgını dusunmuyorum. Herkes guzel bır hayat yasamayı hakedıyor, nezıh , problemsız , guvende.
Bu sebeblede ınsanlar kendılerı gıbı ınsanlar secmelıler ancak bununda bır garantısı yok o noktadada ortaya kumar, sıddet, aldatma gırıyor.
Ancak bazı seyler evlenmeden anlasılabılır seylerdır kı sızınkılerde oyle, yakanızı zor kurtarırsınız gıbıme gelıyor benım

Ben aska sevgiye inancimi yitirdiğim bi zamanda eşime rastladim. Ailem istemedi evet ama biraksam bedenimden bi parcayi birakirmis gibi canim yandi. Anlatirken bile kotu oluyorum inanin iyi degilim. Onlar da beni istediler ailemden dolayi gurur yapmadan. Desteklediler en çok da KB. Ama nikahim için bile elbise aliyoruz diye kV surat yapti o salvarla gitmis çünkü nikaha nikahimda da düğünümde de cenazede gibiydi. Hep kendi insanindan okumamis diş geçirebileceği birini istemiş. Beni sirf oğluna laf dinletemeyecegi için kabul etmis yani anliyorum zamanla. Oğlan kardesime bile ben Bizimkilerden alacaktim da oğlum sevdi iste nasip dedi. Sonra da inkar etti. Yerin dibine girdim..
çalış kader kardeşim, çalış ki bunlara kafa yorma.
Sagolasin kardeşim..
Zaten bize ufak capta destek oldu diye mecburuz hissediyor sermaye yapalim diye verdiği 5 milyari tutamadik ama sorsaniz balayina bile görmedik carcur etmedik yani yanlis mal alip zarar etmekten. Sanki bize tamamen vermemiş gibi parayi herkese oğluma para verdim yedi onunla beş milyari diyor öyle bi dokunuyor ki bana calisip yemeyip icmeyip ona ödemek bile istiyorum..

Canim Allah kolaylik versin öncelikle zor şeyler atlatmissin. İlk yapacağın ise girmek olsun derim ben. Çocuğu biraz daha ertelemen daha dogru olabilir. Madem esin arkanda yuvanı bozma. Eşini ikna etmeye çalış başka bir sehire yerleşmek için. Rabbim yardimcin olsun

O kadarda acı vermıyor ne varkı sevgılıyken ayrılmak
masallah cokta guzelsın
ama artık gırmıssın bır yola
aklını kullan ve dırdır yapmadan oradan uzaklasın esınle

Eşimi ikna edemem annelerimiz babalarimiz bu şehirde ama zaten evimizi ayirsak kapi kapiya olmasak esim diyor zaten misafir gibi gidip misafir gibi gelinecek mesafeli olunacak kimsenin de neden boyle demeye hakki yok diye. Normalde gelin onlarda haftanin bi günü temizlik yapmak zorunda KV istediği gibi olmak zorunda olduğundan oğlunun benim yanimda olmasına dayanamiyor biz evinizi tasisak ayri sehire gitmisiz gibi tepki gorucez zaten ama Allah o kadar büyük ki benim agzimi acmama gerek kalmiyor şeytana çok uyuyor çok belli ediyor rengini esim de Allah için görüyor yani calismayi düşünüyorum ben de ama evimi tasidiktan sonra buyu falan dediler korkuyorum su an evimi bos birakmaya

İlk söyleyeceğim asla çocuk yapma
Eşin bu insanların kıskacından çıkmadan, doğru dürüst bir düzen kurmadan asla
İkinci diyeceğim çalış mutlaka, ayaklarının üzerine bas
Uzak bir yerde, başbaşa düzen kurmadıkça huzur bekleme bu insanlarla, diyaloglar çok çirkin
Ayrıca eklemeden geçemeyeceğim, anneme k....r diyen insan müsveddesinin dilini koparırım kimse duramaz önümde, aileni böyle ağıza aldırma hiç bir zaman

O kadarda acı vermıyor ne varkı sevgılıyken ayrılmak
masallah cokta guzelsın
ama artık gırmıssın bır yola
aklını kullan ve dırdır yapmadan oradan uzaklasın esınle
Tesekkur ederim o senin güzelliğin.. Ama keske boyle seylere baksa kader kismet ona olan bagliligim çok büyük fakat bende oyle bi yedirememezlik var ki ondan yana beni bi dislama görsem beni asla bulamaz bunu o da biliyor.. O benden daha çok istiyor tasinmayi cünku her aksam annesi oğlu gelsin bi iki saat otursun diye bekliyor kapi kapiyayiz diye o da bunu istemediğinden mesafeli olunsun misafir gibi haftada iki haftada bi gidilsin istiyor. Ben muhatap olmuyorum hic bi şekilde bi bucuk aydir kvile

İnan uzun duruyor ama anlatmadigim o kadar diyalog var ki. Bi buçuk senedir herşeye susup burada patladim iste daha is muhabbeti ilk acildiginda kavga başladı esimle de evde aileme kimse laf edemez annen bilecek nerede duracagini diye kavga ederken geldiler tekrar oyle konusunca da (kendini de katarak ben sizden de k**rim diyerek kurnazliktan bahsediyor) esim de öyle demek istedi ama yanlisti diyor. En büyük ceza ona annem geldi mi kahkahalarla muhabbetlerle agirliyorum onu daha çok gelmeye başladı biz daha çok gitmeye basladik her gittigimizde fotoğraf paylasiyoruz mutlu mutlu eminim ki gorumcem anlatiyo ona hep ekli olduğundan benim annem kocami evlatlarından ayirmayip bagrina basarken o bana boyle yaparsa boyle duyup görüp fesatlikla kurulmaya mahkum bize bisey diyemediginden KB sariyo yazik 15 dk gec geldi diye evden kovuyo adami kufurlerle kizlar çok doluyum kusura bakmayin

Canim tasinmak icin ne bekliyosunuz ?
Gerekirse aksam isiklari yakma elektronik az kullan juru ekmek ye ama tasinin ordan .

O insanlar olmasa bile orasi senin yerin degil seni yakistiramadim o eve.

3-5 kurus sermaye ayarlayin hic olmadi paxarcilik yapin temizlige git ama kurtulun

Harcatma kendini

Ya canım benim nasıl böyle bir yanlışlık yaptın. Sen böyle bir aile ile anlaşman cok zor. Sen nerelisin bilmiyorum ama romanların yaşam tarzı çok zor, kültürleri farklı, dışardan bir insanın onlara uyum sağlaması çok zor. Roman mahllesinde mi oturuyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…