• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah kahretsin ki yine eşim !

Ama kadının hem çalışıp para getirmesini bekliyorlar hem de mükemmel ev hanımı olmasını hem de ataerkilliğe hizmet edip susup oturmasını. Yani sadece benim eski eşim böyle sanıyordum ama çok varmış bunlardan okudukça farkettim
Bütün erkekler aynıdır sadece bazıları daha iyi maske takar.

Kızlar merhaba ;
Sorunum yine şu ki gerçekten yıldım geçenlerde cuma doğum günüm vardı eşimin ailesi geldi kutladık beraber neyse haftaiçi olduğu İçin geç geliyordu eşim yemeğe pazar çıkalım dedik sonra pazar günü geldi kahvaltımızı yaptık etttik öğlen olmuştu tabi bu demez mi annemlere gidelim hazırlanın !!!! Ben şok tabi e hani yemeğe dışarı gidecektik dedim ben haftaya demiştim demesin mi bana bi sinir geldi mi bu da ben onunla gelmiyorum diye sinirlendi mi ya Allah aşkına daha cuma görüşmüşüz neden yine gidelim bi gün arayla cuma görüşmesek kalkar giderdim ama bu eşimin hep pazar gitmek istemesi ailesinin bize hep pazar gelmek istemesi oğlu evde die artık yıldım zaten ailem farklı şehirde bide burda çift kişilik yalnızlık yaşıyorum resmen ve sonuç olarak eşim çocuğu alıp annesigile gitti !! Ve akşam da her beraber avm gitmişler çocuğu oyun alanına götürmüşler çok kavga etttim zamanında bu tarz olaylar yüzünden ama her kavgamda onlara daha da yaklaştı bu kez takılmadım gidebilirler dedim neyse ama eşimle konuşmuyorum aynı evde bu be kadar sürecek bu pazar olayından eşimin aile olmama olayından bıktım ayrılmayı da beceremiyorum napcam bilmiyorum 🤷‍♀️
Arkadaşım 7 senedir evliyim ;eşimin ailesine gittiğim ziyaretleri sayabilirim 15 dakika mesafede oturuyorum arabayla ;senede iki kez gidiyorum bayramlarda bu kadar. Ben eşimle evlendim ailesi ile değil onlarla sürekli görüşme mecburiyetim yok kaldıramam da öyle vıcık vıcık sürekli görüşmek yapıma ters. Sürekli ailesi ile görüşmek isteyen kadın da erkek de evlenmesin. Mesafenizi net koyun sınır çizemmemişsniz. Her hafta görüşmek cinayet sebebi. Boşanma demiyorum bak cinayet sebebi eşimi keserim heralde cinnet geçirip :) boşanan boşayabilir gram umrumda değil asla görüşmem böyle sık sık. Sağlam bir sinir krizi geçirip boşanmayı da kabul edip duruşunuzu koruyun. Boşanmak eş ailesini sürekli görmekten daha konforlu bana göre

Eşim anneci değil ama ilk zamanlar baya saflık mı diyeyim ne denir bilemedim takmıştı bir köyde aile evi var pazar günü sürekli ailesi ile orada olurduk çalışıyordum bide 😃 3. Haftada bir kıyamet kopardım orada birde olayın öncesi sevgili kv çay istiyor bir kaç akraba vardı kızların işi var kalk al sen dedi eltisi demesin mi sevgili ev hanımı kv ben buraya dinlenmeye hizmet görmeye geliyorum hizmet etmeye değil 😄😄 zannedersin haftanın 6 günü o çalışıyor eşime dedim ben eve gidiyorum bırak beni kendin dönüp geliyorsan gelirsin ağız dalaşına girdik az sonunda getirdi baktm gitti bide 😄 annemlere gittim direk kapattım telefonuda korkudan annemide arayamıyor tabi ya gitmediysem diye afafafsfs en son akşam 9 gibi aradı o gün annemlerde kaldım ama gitmedim ertesi gün çiçek çikolata iş yerine tabi konusup barıştık bir daha olmadı öyle bir durum ama tepki vermesem büyük ihtimal öyle devam ederdi

tek diyeceğim erkekler ve erkek aileleri kapatılsın. Allah böylelerine evlilik nasip etmesin. analar oğulları ile oğullar anaları ile mutlu mesut yaşasın.

Back