boşluk, çıkmaz herşey.. sadece ayakta tutan sevgi :'(

maviningolgesi

Afra Demir
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2017
553
472
Merhaba arkadaslar bizim esimle bi takim olaylar yüzünden ailem tarafindan karşı cikilan bir evliligim oldu ama Allaha şükür ne gözümde birşey kaldi ne ailemle aramizda bi sorun var ne de eşim kotu cikti sansliymisim yani.
Neyse evliligimin ilk haftasindan başladı sorunlar. KV ve KB ile ayni evde yasarken KV KB ile tartisip başka semtteki kendi evlerine tasindi. KB ile barisinca da orda kalmaya devam ettiler.
Allah buyukmus ve biz yalniz kalmisiz yoksa aylarca sürecekti ki. Daha o evde baslamisti sorunlar. Neyse biz de bulundugum semt pahali diye onların bi yan mahallesine tasindik. Müsait miyim değil miyim gorumcem kayinvalidem bana da soylemiyorlar. Eşim ariyo annemler gelecek diye, niye haber vermiyolar önceden güzel agirlayayim dedim kaç kere. Bir oldu iki oldu eşim uyardi onlari. Kader rahatsiz oluyor hazirliksiz yakalanip düzgün agarlayamamaktan, haber verin ki o da rahat etsin siz de güzel karsilanin gönüller bir olsun falan diye. Romanlarda bu kovulmak gibi biseymis tabiki iste cikar aniden gelirlermis kimsenin kimseden çekineceği bisey yokmuş.
Tabi ben çoktan onların bizim mahalleye tasinacaklari dairenin karesi dairesini tutmaya karar vermiş bulundum. Durumlar sikisik daha uygun olucak hem hep beraber olalim diye.
Hani cekinecek bisey yok ama evime gelince konuşulanlar. Gorumcem baslar bi gün gelelim annemle de senin su perdeleri yikayalim dolaplari silelim bi guzel (!) inanamadimm verdikleri perdeler zaten onların eski perdeleri yillardir kullanmaktan grilesmis ama her hafta yikiyorum evde sigara içiliyor diye. Senin bebegin var ya ben isimi görebiliyorum biz sana gelelim temizliğe dedim.
Bi gün de diğer evi temizlerken çocuğuna mama yapmaya eski eve getirdim. Her yerde koliler diğer gün tasinilacak. Annesine diyor ki kaderin evi görsen berbat halde. Yahu iyilik yapiyorum ben ya. Gel diyorum eve kadar gitme benim diğer ev arka sokakta hemen diye temizliği birakip, onu goturuyorum diğer eve çocuğu ac kalmasin diye. Aliyo esyalarimi aylar aylar sonra geliyor eskimis yirtilmis kirilmiş halde. Esim de bana sen konuş yapmaya hakki yok diyor ama biliyorum ki kavga cikcak arada kalacak. İste kayinvalidem sürekli kizinin nasil guzel bi şekilde evlendigini kendini asla teslim etmediğini anlatıyor. Benim değişik oldu diye uzulecegimi düşünmeden. Benim ailem düğüne zor geldi evimden cikamadim telli duvaklı yazarken bile agliyorum ama o anlatırken koltuklari kabararak anlatıyor. Esimde yanimda oysaki üzüldüğümü anliyor ama daha çok uzulmeyeyim diye kotu niyetli değil diyor. Biz buraya tasinirken iste durumunuzu burada düzeltir yazin daha guzeline cikarsiniz demişlerdi.
Tasinma muhabbeti actigimizda ooo evler uctu bu devirde kolay mi bu fiyata ev bulmak diyor. 400 veriyoruz ama iki küçük odadan ibaret tuvaleti borulari mutfak lavabosundan bile lagamkokusu geliyor. Çok pismanim yani e tasinirken de farkedemiyosun esim Elektronikçi bi suredir diisaridan koşuyor. Ailemin de şirketi var ufak capli iste vinç forklift bir olalim nakliye de yapalim dediler. Guvenilcek adam lazim deyip eşimin gururunu kirmadan uzun israrlar sonucu kisa sureligine sartiyla esim kabul etti.
Annesi bunu duymasin mi, akrabaglarinin icinde bir bagiriyor iyi oğlum oraya tasinin EEEE karnin nerde doyuyosa oraya aitsin seni de kendimi de öldürürüm bana yâr degilsen kimseye de yâr etmem senle var oldum senle de geberir giderimsen benden ç*ktin ölene kadar benle duracaksin diye.
Halbuki biz buralardan ev bakiyoruz is bambaska bi ilçede sadece bi kaç ay calisacakti. Biz tabi iki gün sonra bu muhabbete kavga ederken ailesi geld. Hepsi toplanmışlar ablasi eniştesi annesi babasi yeğenleri. KB çok iyi insan o girecekti sadece bizi sakinleştirmeye. Kapi acik kalmis hepsi daldilar yatak odama. Eşim delirdi ben artik büyüdüm benim isime karismayin gidin artik hayatimdan diye üstündeki kazagi yirtti
KV üstüme yürüdü gorumceyle. Oğluma bisey olursa aklini yitirirse seni öldürürüm diye. Görümce bagirdi senden ne çektik yeter be diye. Kb araya girdi hep korudu beni. Cikardi hepsini disari ben inanamadim ve surduremezdim artik olmazdi yani. Saat üçe kadar kb ben esim oturduk ayrilmamamiz için yalvardi. Esim ruh gibiydi gözler kan canagi bi sure sonra yaptiğini kutlamaya KV de geldi. Noldu simdi sorun ne diyor. Konusmayinca kimse onunla tahrige başladı. Korkmayin saklamayin ya noldu diye, ben de ayriliyoruz dedim. Emin olunca bir başladı bana saymaya, senin annen de çok k*ş*r sen de ama ben sizden de fenayim, oğlumu sana yem etmem biz romaniz ekmegimizin derdindeyiz. Sizin gibi boyanip gezmeyi bilmeyiz falan dedi çekemediği ne varsa oradan vurdu yani.
Eşimi konusturmadim ailemeydi laf ben konusabilirdim. Karsi ciktim oğlun senin yaninda mutlu olmasa da bi omur yaninda mi olacak dedim. Evet ben dogurdum çünkü onu basina birşey gelse ben aglarim, benle duracak dedi. İyi dedim biz üvey evlatmisiz annemiz başka ilçeye gelin etmiş bizi dedim. Esime bagirdi seni zamanında bi bursali o*****dan zor kurtardim bu da yapisti sakiz gibi deyip ona küfür etti kizip disari cikardilar onu.
Bi buçuk ay geçti sürekli kapisi acik bagirarak dedikodumi yapiyor inanin çok zor. Bi de onlarin agzi çok pis hayatinizda duymadiginiz kufurler akrabaglariyla verip veristiriyor. Buyu bile yapacakmis ogluna anne sözü dinlesin diye bunların hepsi daha rahat edebileceğimiz bi eve tasinmak istiyoruz diye. Hic arkadasim yok kapimi bile acmiyorum görmek istemediğim için. İnsanlara ben oğlunu ona gondermiyomusum adam on dk oturup kaciyormus benden korkuyormus halbuki esim kendi boyle biz ayrilmadik esim cok ozur diledi artik neyin ne oldugunu gordum dikkat edicem dedi.
Annesi resmen surat yapti esime kac hafta ayrilmadik diye. Her gidisinde siz mutlu olmayacaksiniz diyor. Çocuk yapmaya korkuyorum anneligime de karisilacak dye inanin cok zor bi haldeyim. Geleceğimize hic kesin gözüyle bakamiyorum. Bunlarda eve geç bile gelinse bekaret kontrolü varmis. Esim o kafada insan değil ama korkuyorum ben ileride kizima dayatma değil kendi doğrusuyla yanlisiyla namusunu korusun istiyorum. İnsanlar için korktuğu için değil yani boyle ve bu gibi şeyler. Uzun oldu okuduysaniz zaten buraya kadar teşekkürler..
Esimle hic bi sorunum yok. İleride kendilerinde haddinden fazla karisma hakki bulacaklardır herşeye diye korkuyorum . Kadin acik acik diyor ki kizimin çocuğu el oğlundan düşme oğlumun çocuğu benim Hakiki torunum olur diye.. Çok tereddutluyum psikolojim bile yerinde mi bilmiyorum..

Son düzenleme:
Dokunmatigimin azizliği ne ara alticizgili seçeneğine tikladim bilmiyorum düzeltmek için girdim ama bulamadim nasil oldugunu yardimci olurmusun

canim sana zahmet paragraf da atar misin? normalde böyle seye cok karismam ama snein icin daha faydali olur konunun okunmasi icin yani

Dokunmatigimin azizliği ne ara alticizgili seçeneğine tikladim bilmiyorum düzeltmek için girdim ama bulamadim nasil oldugunu yardimci olurmusun

Düzenlediğin yazının altında DÜZENLE diye bir seçenek vardır oraya tıklarsan yazı stilini falan değiştirirsin. U yazar altındada çizgi bulunur oraya tıklaman gerek. Öyle yaparsan alttaki çizgiler gider.

Konunda ne bir parağraf var ne de bölüm bölüm ayıracağın kısımlar. Hele o çizgi bir facia.

Bence bir düzenleme yapmalısın. Yoksa çoğu kişi okumadan konundan ayrılacak..

Çizgileri kaldırırken paragraf falan ekle. Bir de sanırım sıkıntı koca ile değil ailesiyle. O aileden mümkün olan en uzak yere taşının.

analdığım kadarıyla eşiniz roman ve aileniz buyuk ıhtımal anlaşamayacağınız için bu nedenle karşı çıktı size am asiz bir şekilde evlendiniz ve sanırım roman mahallesınde oturuyorsunuz anlattıgınız ev tam bir roman evi stili
sevginiz olabilir, eşiniz size değer veren bir adamda olabilir ama romanların yaşantıları bizlerden çok farklı, kapı önünden ayrılmaz tüm gün dedikodu yaparlar ağızları bozuk gerçekten, yaptıkları işlerde belli işler zaten....
eşinize lafım yok gönül bu ama neden tercihini başka birinden yana yapmadınız ki sevgi herşeyi çözmüyor ne yazıkki.... ;(

Çünkü oyle biri ki bana roman olduğunu soylediinde çok sasirdim inan çünkü bi insan hic bi özelliğini mi almaz zaten babasi kemalpasali evet o mahallede buyumus ama hep uzak durmuş sevmemiş kendi de farkinda bu kulturun eksikliklerinin

inat ettim okudum
eşinin ailesi çook fenalar allah yardımcın olsun bu kadar rahatlarsa herşeyi bekle bence

ben de cok zorlandim ama okudum,esinin annesi cok fena, ne diyecegimi bilemiyorum, esinin üzerinde korkunc bir baskisi var. esin tasinma isine ne diyor, annesi ne derse ok deyip kabul etmiyorsunuz heralde.. Allah yardimcin olsun ne diyeyim gencecik kizsin...

Çok tesekkurler.. Esim zaten hep söylüyor ben artik cocuk değilim evlendi çocuğum olacak yastayim kabullendi artik çek elini üzerimden diyor. O insanlara ben olmasam oğlum bi hic imaji vermeye bayiliyor. Esim sen istesen de ben sizi bir arada tutmam buraya tasinmak bile hataydi diyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…