Boşanmış kadından eş olmaz algısı

Sevgili değiliz tam olarak. Zaten hep çekindiği bir şey olduğu için arkadaş olarak kaldık. Yani sonu evlilik olmaz, o yüzden umut vermek istemem dedi. Ben de arkadaşına sordum. O da ailesinin bu düşüncede olduğunu söyledi.
Eş adayı olarak açıkladığınız kişi de zaten sizinle bir ilişkiye baş koymuş değil zaten. Siz hoşlanmışsınız sanırım akılınızda gönlünüzde kalmış. Unutun.

Hakkinda hayirlisi olsun ama cocugun var allag vermesin özler bile nelee yapiyor daha 2 yil olmus bosanali kendini toparladigina emin misin

Sevgili değiliz tam olarak. Zaten hep çekindiği bir şey olduğu için arkadaş olarak kaldık. Yani sonu evlilik olmaz, o yüzden umut vermek istemem dedi. Ben de arkadaşına sordum. O da ailesinin bu düşüncede olduğunu söyledi.

Uzak dur o zaman dusunme bile.Aklini onunla kurcalama.

Eş adayı olarak açıkladığınız kişi de zaten sizinle bir ilişkiye baş koymuş değil zaten. Siz hoşlanmışsınız sanırım akılınızda gönlünüzde kalmış. Unutun.
Konusu oldu birkaç kere. Sadece sebebini söylemek istemiyorum dedi. Evlensek beni çok mutlu edersin biliyorum, tam da istediğim özelliklerdesin vs diyor ama olmama sebebi buymuş.

Ailesinin bu düşüncede olduğunu keşke arkadaştan değilde kendisinden duymuş olsaydınız.

Hakkinda hayirlisi olsun ama cocugun var allag vermesin özler bile nelee yapiyor daha 2 yil olmus bosanali kendini toparladigina emin misin
Onunla toparladım kendimi. Bana iyi geldi onunla vakit geçirmek. Ayrıca çocuğum konusunda güveniyorum. Başkası olsa mümkün değil ama bu adamı çok uzun zamandır bilip tanıdığımız için güveniyorum

Insanlik ölmus gercekten.Damdan dusenin halini damdan duser deseniz haklisiniz da.Benim oglum baskasinin cocuguna niye baksin nasil bir dusunce ya.Uvey anne baba olup kendi cocuklari gibi bakan insanlardan Allah razi olsun.Baskasinin cocugu umrumda olmaz diyenlerin eline dusmesin o cocuklar insAllah.

bi ailenin gelin ya da damat adayin istememesi için evlenmis ayrilmia cocuklu va olmasi saet degil. benim kv de beni istememisti. kafasindaki profile uymuyomusum. burda önemli olan erkegin tavri.

erkek bu yükün altina girip tasiyamayacaksa macera aramaya gerek yok. sonuçta çocuğunuz var. çocuğunuzun yaninda yakisiksiz laflar soylenir tartisma vs olur ben katlanamazdim acikcasi. elalemin çocuğumun yaninda bana laf etmesine.

Istememek degil ama emin olmasini isterdim oglumun kendi cocugu disinda baska bir cocuga sabirli olabilirmi bakabilirmi neticede oglumdan kaynakli bir sorunda sadece evlendigi kadin degil cocuk da etkilenecek bunlar onemli olan seyler yoksa evlenmis bosanmis vs negatif seyler dusundurmez bana
Çocuğuma zaten ailem bakıyor ve ona bu konuda herhangi bir sorumluluk yüklemeyeceğim aslında.

Ne kadar karsimizdaki insan olsun guzel huylu olsun desekte aileler copsuz uzum istiyor sahsen bende korkarim cocuk var arada

Hiç evlenmemiş bir adamlayım diye adama üzülenler oldu:KK70:
Burası maalesef cehaletin kol gezdiği, herkesin kendi hayatından çok başkasının hayatına mudahil olduğu ve kimsenin kimseyi çekemediği bir coğrafya oldu.
Karşınızda ki beyfendi de bu düşüncedeyse kesin atın kendisini.

X