Boşanmış bir eş döner mi?

Hayır merhametini özledim dediği adam da uykuda gırtlağına yapışmış
Deme işte öyle deme adam seni ateşli diyormus markette bile ensesine masaj yapıyormuş bak valla taktım buna şefkat merhamet hepsi varmis boğazına yapismasi aşkının göstergesi

Elle tutulur hiç bir yanı yok malesef. Bunca şiddetin hakaretin içinde şeyh çocuk yaparsan düzelir dediği için aklı karışan birinden bahsediyoruz. Allah'tan adamın bulbul ötmüyormus Adam eve gelmiyor sürekli annesinde , dövüyorlar,hakaret ediyorlar Kızın kendi dedesi bile dövmüş ( kocası burda araya girip elinden almış) yani şu yazilanlari başkasının hayatı gibi okusa kedisi de der saçmalama. Ailen arkanda maddi manevi destek sıfırdan hayat, çocuk yok bağ yok yaşanmamış say ama yok bazilari illa kor ateşlerde yanmak istiyor.

Yariya kadar okudum ama basligi gordugumde aklimda beliren soru şuydu: tekrar evlenmek icin ne gibi bir motivasyon var acaba? Icerigi yarıya kadar geldigim.halde birbirinden kopuk hissettim neyse bu kadar siddetin oldugu bir evlilik bosanma ile sonuclandiysa degil yeniden evlenmek adamin oldugu sehirde bile yasamazdim. Adam sizi boğuyor izi kaliyor siz gidip darp raporu bile almiyorsunuz neyin tavsiyesini verelim ki

Bu evlilik olmaz bacım. Birkere ailesinin kafası çok sert, eşin tam bir ana kuzusu ailesi gidince bile içine kapanıyormuş. Ayda bir cinsellik. Sizin zaten evlilik denen kavram yok. Her Allahın günü kavga mı olur ve Böyle birinden eş mi olur boşanmakla iyi yapmışsın geri dönmek gibi bir hataya düşme

Ay çok tatlısınız ya Allah hayrınızı kabul etsin özet geçtiniz bu konunun kraliçesi sizsiniz.

Konu sahibi kaçmış, çocuk yapmaya gitmiş, artık bülbül ötmüyorrr ama hahaha

Hayır merhametini özledim dediği adam da uykuda gırtlağına yapışmış
Deme işte öyle deme adam seni ateşli diyormus markette bile ensesine masaj yapıyormuş bak valla taktım buna şefkat merhamet hepsi varmis boğazına yapismasi aşkının göstergesi
Ne ara birbirlerini görmüşler de masaj yapmışlar adam hep anasinda
Bak işte iyi okumamisin arada derede fırsat buldugu an herifi markete goturuyormus eli her an her yerinde oluyormuş nerden biliyorsun diye sorma valla yazdiginin yalancisiyim ben
Heh işte tam markete gittigi an artık neden nasıl diye dusunmeyi bıraktım ensesine masaj yapıyormuş
Ya nerden girdim gördüm bu konuyu nalet gelsin kara delik gibi okudukça gülüyorum yorumlar hele çok iyi bakalım bı noktada durucam

Size karşı olan merhametini ve şefkatini mi özlüyorsunuz. Ahahahhahqhahqhab. Olmayan şey nasıl özlenir?

Özlediği şey heralde 3-5 saniyelik ellesmeler hakaret küfür dayak vs olan bir yerde ellesmeler dikkatimi çekmemiş. Evlendiğinde hep ailesiylemis ailesini gönderdiğinde de salonda tek yatiyormus. Acaba rüyalandi mi konu sahibi ateşli matesli elleşme konuları orda mi geçti amannn neyse bu kafayla giderse zaten yine bu adam gibisini bulur çok da şey etmessssinn iki ellesmeye tav olanı kim istemez !!!

Yani sizinde çok hatalariniz olmuş.yabanci numara arıyor iki dk konuşuyorduk diyorsunuz bu aldatmadir.madem kocanizi seviyordunuz evliliğinizi kurtaracaktiniz .geri dönmez.bu evlilik te iki aile birbirine girmiş

Ne yiyip içiyor bu insanlar, nasıl bir kafa insanın aklı almıyor. Gerçek olamaz ya..

Yarıya gelebildim tansiyonum çıktı okurken.
Nasıl hayatlar yaşıyorsunuz siz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…