Boşanmış bir eş döner mi?

Döner tabi ki. Zamanla acilar diner , dusunceler degisir ve döner. Normaldir bu.

Sen kurtulmuşsun bir de geri döner mi diye soruyorsun canım o kocadan koca o ailedende aile olmaz belliki yaşın genç işine yoluna bak

Biri bana tercüme edebilir mi?

Öncelikle çok uzun yarışı i okuyabildim.ben de o yöreden biriyim ve bizde anne ne isterse o .anne istemem derse donemz.hatta en kısa surede de evlendirir oğlunu.herkes kurtuldun sevin dio sanırım kötü şeyler yaşatmış sana.zaman biraz geçsin dışardan bı daha bakarsın hayatına ve oh be iyiki bitmis dersin.sabir biraz

Bence hiç dönmesin siz de beklemeyin kendinize yeni bir yol kurun cocukta yok ne güzel silip atmanız en iyisi şiddet de var diyorsunuz sonu illaki kötü mü olsun istiyorsunuz kendi kendinize hayatınızdan olmayın psikolojik tedavi görün ve en yakın zamanda kendinize yeni bir arkadaş edinin bence

Bence köfte

Sırf merakımdan sonuna kadar okudum. Öncelikle Allah eşini senden korumuş ayırmış çok sevindim ayrılmışsınız. Kızım sen deli misin? Sadece kafa da değil genel hastasın. Kafayı altınla kayınbaba kaynana dedeyle bozmuşsun. Hele ki altınlarımı ver diye gece onu boğmaya çalıştım yazısını okuyunca kahkahalarımı tutamadım Sen bu kafayla nasıl evlendin onu da geçtim bu Türkçeyle nasıl okul okudun şoktayım. Eğer bu yazı ironi değil gerçekse lütfen tedavi ol sen hiç ama hiç iyi değilsin.

Belki anlarım diye sonuna kadar okudum ama çözemedim ben bu işi sonuç boşanılmış bırak o kaybettiği için üzülsün hayatına bak bence

Sonuna kadar okudum ve hala o herifin dönmesini bekliyorsun öyle mi?Yavrum senin hiç mi kendine saygım yok?

Yazinin yarisini okuyamadim. Okudugumun yarisini da anlayamadim. Anladigim kisimla ilgili sunu diyebilirim: siz nasil hayatlar yasiyorsunuz? 10 sezonluk game of thrones dizisi cikar burdan

Walla ne sen normalsin de kocan
Sende gece yarısı adamın boğazına yapismissin altinimı ver diye fjfjfjfjjfjf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…