Boşanmış bir anne olarak cok secici olmamak mi yoksa sevmeden olmaz demekmi dogru sizce? Korkularim var.

Bir kadının hayattaki amacı evlenmek mı zorunda mı buna bence kızınıza ve kendinize odaklanın valla yalnızlığın taşını alinca kimseyi istemiyorsunuz su hayatta
Yok öyle olsa 6 7 sene kimseyi sokmamazlik etmezdim hayatıma. Ama zaten yalnizsanoz kök aile vs açısından da insanim haliyle bir gun mutlu bi evlilik yapmak isterim bunu kizim icinde isterim. Ama %100 emin olarak. Allah büyük. Zatem omur öyle yada böyle geçiyor. Hakkımızda hayirlisi.

Birde ergence su yasadiklariniz kişi kiskanc işsiz yani sorumluluk alacak düzeyde degil
Evet bende hatalıyım baskasi yapsa aynısını düşünürdüm bende ama iste basks faktörler veya baska iyi huylari insani hep acaba oyle degilmiye yönlendiriyor ..neyse bitti gitti

Adamin elle tutulur hic bir yani yok.

Daha gorusmeden ne kadar taniyabilirsiniz ki, dünyadaki son erkek muamelesi yapmayin. Tanismadiginiz bu adami ergenlik esiginde olan yavrunuzla ayni eve sokmayin.

Gercekten yvlav.Ulkede kilometre kareye 10 dolandirici düşüyor..Hem de milyonluk vurgunlsr yapmislar

Adamin elle tutulur hic bir yani yok.

Daha gorusmeden ne kadar taniyabilirsiniz ki, dünyadaki son erkek muamelesi yapmayin. Tanismadiginiz bu adami ergenlik esiginde olan yavrunuzla ayni eve sokmayin.
Zaten hemrn evlenecek degildim tanimadan. Herkrs yanlis anlamış ama evet yanlis bana uygun değil anladim sonunda. Teşekkür ederim

bir evladınız var kendinizden önce onu düşünüp ona göre karar vermelisiniz yalnizca netten gördüğünüz birine bu kadar güvenmeyin yalnızlık korkusuyla yanlış kararlar almayın

Ask ismarlama olmaz ancak size soyle 40 45 yaslarinda, düzgün bir isi, yerlesik bir duzeni olan anlayisli biri daha uygun bence..Hatta sizde cocuk var karsida da cocuk olmali..Yani evlat nedir bilmeli.10 yasinda kizim olsa, benden 5 yas küçük hic evlenmemis ve kiskanc biriyle evlenmezdim..

Teşekkür ederim zaman ayirip yazdiniz. Haklısınız tabiii

Anlıyorum sizi..siz de anlamışsınızdır eminim bizi..hergün o kadar cok dehşet verici kadın çocuk şiddeti taciz haberlerine uyanıyoruz ki.. sizin adınıza kızınız adına endişe duyduk...

Ama temkinli davranırdım diyorsunuz anladım.. ama olan olmuş ve yollar ayrılmış..herseyde var bir hayr..
Allah kızınızı da sizi de korusun mutlu bir hayatınız olsun insAllah..aklıma geldikçe dua edeceğim size iyi geceler dilerim

:).dogru bi nebze

Allah razi olsun cok sağolun. Hersey gönlünüzce olsun.

Yalnızım ve bu son çarem diye düşünüp, olmayacak duaya amin demeye gerek yok...

Adam, normal değil ki..Uykun fazla sürdü diye aldattığını düşünen, makyaj yaptın diye sana güvenmiyorum deyip telefonu suratına kapatan manyagın teki yani kusura bakma...
Ayrıca seni görmeye bile gelmemiş daha...1 tane otobüs bileti alamıyorsa pes...Sen zaten onu ağırlardın..Bahane..İsteyen bulur buluşturur gelirdi..O da biliyor olmayacağını, emek vermemiş..

Son ve en onemlisi, boyle kıskancım adı altında psikopatlık belirtileri gosteren netten tanısılan biri cok tehlikeli bence...Ornekleri ..2 gündür tanıdıgı kadını ilk bikaç buluşma somrası, kıskandım deyip öldüren erkekler var...

Seviyorum derken aslında kisilik insanlik olarsk demek istemistim
Yani iliski gözüyle bende bulusup emin olana dek bakmazdim ki bakmadım da icten ice. Zaten birine tekrsr asik olabilirmiyim bilmiyorum. Sadece iste cokta olumlu yanlari vardi. Olumsuz yanlari kıskançlığı vs birde hala görüşmemiz olmamiz sonradan olustu
Oyleki ben ona daha gorusmedik bile ama evlilik ten konusuyorsun rezerve etmişsin kendine beni gibi diye normal gormedigimi söylüyordum.

Aynen Allah korusun. Kiskanclik huyundan dolayi tedavi olmalısın benim evladim var. Cok seviyordum öldürdüm diyenlerle dolu memleket diyordum. Oda üzülüyordu bi daha olmayacak vs..

Ama dediginiz gibi hep aklima takılıyordu.. insan bu denli seviyorsa iki eli kanda olsa gelir.. diye

Eminim evlensek dahi mutlu olsak dahi bu hep akkima takilirdi.. cunku ben yeterince değer verilmedigim huzursuz olurum

Cok teşekkürler gorusunuz icin

Sonradan yazdiginiz şeyleri de okudum kişiliginde sevilcek bisey goremedim kusura bakmayin. Tam kadina baski uygulayacak hatta siddete meyilli bir tip gibi...
Kiskanclik meselesi oyle hafife alinacak bisey de degil söz vermeyle de bitecek bisey degil acin iki haber izleyin. Daha buluşmadan ayriliyorsunuz bu konudan. Uzaktan herkes iyi olur isteyince ama uzaktan bile belli etmiş kendini az bucuk.

Evet canım benim. Oyle tamamen.. her ayrilisimda Allah beni onunla bulusmadan kurtardi diyordum
Buda son ayrilisim oldu. Dediginiz gibi suan isteyince tlf nu kapatip kurtuluyorum ya sonra diye düşünüyordum. Yani ben burada tabii sirf negatif yonlerinden bahsettim ama yani.. o negatif yonleri iyi yonlerini yok ediyordu zaten.. cok teşekkür ederim.

Evlenip mutlu olmanız, bu adamla bir ütopya zaten..Görümce adayı şimdiden beyin yıkamış zaten anne olamaz diye, o da gelip sana
söylemiş...
Daha fazla zaman kaybetmeyin bu adamla derim

Canım... Tüm yorumları okudum ve gercekten yurekten empati yaparak okudum. Asagi yukari şartlarımız ayni sadece çocuk sayim sizden fazla. Bu tür platformlarda 500000 adam varsa 5 tanesi adam gibi adam belki. Bunu bilmeni istiyorum. Cani gonulden isterim ki o adam gibi bir adam seni bulsun kizina evladim sana kadinim desin evine damina sahip çıksın.

Bu adamin iyi yönleri de var. Olmasa sende 8 ay konusmazdin. Ama bu negatif yönler ömür törpüsü. Yazdiklarini düşündüm ve aynisini yasasaydim tlfumdan engeller hicbir suretle beni bulmasını ruyasinda dahi saglamazdim.

Rabbim herşeyin en guzelini sana ve kızına versin...

Kişi karsisindakini kendinden bilirmiş sizinle birlikte birkaç kişiyle konusmuyorsa ne olayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…