Yok öyle olsa 6 7 sene kimseyi sokmamazlik etmezdim hayatıma. Ama zaten yalnizsanoz kök aile vs açısından da insanim haliyle bir gun mutlu bi evlilik yapmak isterim bunu kizim icinde isterim. Ama %100 emin olarak. Allah büyük. Zatem omur öyle yada böyle geçiyor. Hakkımızda hayirlisi.Bir kadının hayattaki amacı evlenmek mı zorunda mı buna bence kızınıza ve kendinize odaklanın valla yalnızlığın taşını alinca kimseyi istemiyorsunuz su hayatta
Ya es adayi demeyelimSizinde inşallah.Es adayınızı begenmedım
EvetBirde ergence su yasadiklariniz kişi kiskanc işsiz yani sorumluluk alacak düzeyde degil
Gercekten yvlav.Ulkede kilometre kareye 10 dolandirici düşüyor..Hem de milyonluk vurgunlsr yapmislarAynen benimde aklıma da bu geldi..Aslında bir hafta esra Erol izlesen anlarsın ne demek istediğimizi ne insanlar var yalan dolan katil hırsız dolandırıcı Cook dikkat etmeniz lazım yaşamış görmüş insansın inanma her gördüğüne duyduğuna kimse bi kac ay İnternette gördüğü insana sevip aşık olmaz yalan hepsi yazık olur size de kızınıza da bence izinizi kaybettirin bi daha arayıp soramasin.
Zaten hemrn evlenecek degildim tanimadan. Herkrs yanlis anlamış ama evet yanlis bana uygun değil anladim sonunda. Teşekkür ederimAdamin elle tutulur hic bir yani yok.
Daha gorusmeden ne kadar taniyabilirsiniz ki, dünyadaki son erkek muamelesi yapmayin. Tanismadiginiz bu adami ergenlik esiginde olan yavrunuzla ayni eve sokmayin.
Ask ismarlama olmaz ancak size soyle 40 45 yaslarinda, düzgün bir isi, yerlesik bir duzeni olan anlayisli biri daha uygun bence..Hatta sizde cocuk var karsida da cocuk olmali..Yani evlat nedir bilmeli.10 yasinda kizim olsa, benden 5 yas küçük hic evlenmemis ve kiskanc biriyle evlenmezdim..Herkese iyi akşamlar. Umarim yargilamadan okursunuz. Aslında çokta yargılanacak bi durum değil artik günümüzde heleki pandemi varken internetten tanışmak dahada normal kabul edilebilir belki fakat yinede önyargı ile bakilan bi durum, hatta bir baskasinda duysam ben bile on yargili daha bi temkinli olmak gerekir diye sacma bulabilirdim. Neyse şöyleki yaşım 39.
6 sene once bosandim. Bir kizim var 10 yaşında. Kimseyi hayatıma almadım hem korkularimdan yada icime sinen biri çıkmadığından dolayi. Bundan 8 ay önce biri ile tanistim nette. Forum gibi bi yerdi. Derken sohbet ilerledi. Benden cok etkilendiği belliydi. Olgun kültürlü yani hic bir negatif hissim oluşmadı. Neyse gel zaman git zaman ilişkiye dönüştü. Ailesi biliyordu. Hatta denk geldi bir iki kez görüntülü konuştuk kisada olsa. O hic evlenmemiş cocugu yok. Tanistiktan kisa sure sonra isyeri kapaninca işsiz kaldi. Hayalimdeki yada tipinmiydi diye sorarsaniz degildi ama zamanla gozume gonlume hoş gelmeye basladi. Ailesinin acik goruslu oldugunu ve benim bosanmis bir anne olmami sorun etmeyeceklerini soylemisti. Oylede oldu. Aramizda 5 yas vardi, ben büyüğüm ondan. Tek sorun olarak benim anne olamayacak yasta oldugumu soylemis ablasi ama görüşünü söyleyince eski erkek arkadaşım konu kapanmis. Beni cok seviyor biliyorum bende seviyorum ama beni cok dusunduren bi durum var. Oda kiskancligi. Birde daha yuzyuze gelemedik. O Ankara da ben İstanbul da. İlk baslarda ben hemen istemedim sonra da maddi sorunlardan dolayi gelemedi. Ama artik gelecektik yine kiskancligindan dolayi ayrildik. Ama biliyorum ben istesem yine barisiriz. Fakat Bana fazla geliyor bu kadar kiskanclik. Ilk etapta bir anneyim. Kiskaninca hafiftende olsa kontrolsuzce kelimeler kullanıyor. Nasil onun bu huyuna ragmen devam edebilirim. Tabiiki daha yuz yüze gelip ne bileyim bi soz nisan evresi olacak daha cok taniyacagiz birbirimizi ama buradaki duzenimi bozup bir iki sonra bosanip gelirsem diye korkuyorum.
Asil aklımı karıştıran şu: ondan tamamen vazgeçersem ömrüm ne zamana kadar yalniz gececek. Ya yarin birgun cocuklu boşanmış biri ile evlenip baska yonden sorun yasarsam. Bende çocukluyum cocuk sorun degil elbette ama kotu örneklerini duydum etrafimda. Birde eski esi vs derdi olurmuki hayatımda. Bu arada yasim 39 ama cok daha genc gosterdigimi guzel oldugumu soylerler. Fakat onemli olan bunlar degil
Insanin karsisina iyi biri cikarmi heleki boşanmış bir anneye on yargi ile bakan bir toplulukta? Sizce ne yapmalıyım? Şimdiden sagolun. Biraz karisik oldu kusura bakmayın.
Teşekkür ederim zaman ayirip yazdiniz. Haklısınız tabiiiAsk ismarlama olmaz ancak size soyle 40 45 yaslarinda, düzgün bir isi, yerlesik bir duzeni olan anlayisli biri daha uygun bence..Hatta sizde cocuk var karsida da cocuk olmali..Yani evlat nedir bilmeli.10 yasinda kizim olsa, benden 5 yas küçük hic evlenmemis ve kiskanc biriyle evlenmezdim..
Anlıyorum sizi..siz de anlamışsınızdır eminim bizi..hergün o kadar cok dehşet verici kadın çocuk şiddeti taciz haberlerine uyanıyoruz ki..Canim benim elbette öyle de ama aile si olduğundan %99 eminim diyelim. Merak ettim ama yani ilk aylar istemedim görüşmeyi cesaret edemedim. Sonrada nasip olmadı iki taraflı mani olan durumlar oldu.
Elbette benim yegane sevgim kizim. Ben evladina cok duskun bir anneyim. Bunu herkes bilir ailem babasi babasinin ailesi vs. Ama ben mutlu bi yuvam olsun kizim ucinde istiyorum cunku o 5 yasindan beri aile ortami bilmiyir. Kalabalik aile bilmiyor. Babasi şerefsizde ihmal ediyor. En son ne zaman aradi hatirlamiyorum bile. Ama zaten yuzunu gorup tanışıp uxun zaman sonra emin olduktan sonra evlenirdim. Kiziminda rizasi ile. %100 emin olduktan somra fakat zaten bir takim seyler oldu durdu. Sonunda da bitirdim. Hakkimizda hayirlisi. Keske iyi bir ailem olsaydı yani anne baba kardrs kök aile yani. O zaman bu denli korkmazdim ilerisi icin. Neyse Allah büyük. Cok teşekkür ederim.
:).dogru bi nebze17 yıldır yalnızım
yalnız ölme korkum da var darulacezeye gidicem
sütten ağzım yandı daha manyak mıyım milletin eltisi görümcesi kv kpri kıskanlığı huysuzluğu temizliği bulaşığı
aaay hiç çekemem
Allah razi olsun cok sağolun. Hersey gönlünüzce olsun.Anlıyorum sizi..siz de anlamışsınızdır eminim bizi..hergün o kadar cok dehşet verici kadın çocuk şiddeti taciz haberlerine uyanıyoruz ki..sizin adınıza kızınız adına endişe duyduk...
Ama temkinli davranırdım diyorsunuz anladım.. ama olan olmuş ve yollar ayrılmış..herseyde var bir hayr..
Allah kızınızı da sizi de korusun mutlu bir hayatınız olsun insAllah..aklıma geldikçe dua edeceğim sizeiyi geceler dilerim
Seviyorum derken aslında kisilik insanlik olarsk demek istemistimBoşanmiş bir kadimişsiniz bu ikileminize şaşirdim. Sirf biri olsun yalniz olmyayim diye evlenip huzursuz evlilik yurutecekseniz ilk eşinizden neden boşanmistiniz ya da esiniz mi bosandi? Bilmiyorum artik.
Ben de eşimle internetten bir forumdan tanismiştim ve ozamanlar 21 yasimdaydim. Buluşana kadar gayet arkadaşca konusmustuk, kimseye de eşimden bahsetmemistim. Sevgililik kismi yuzyuze gorustukten 2 hafta sonra olmuştu saniyorum.
Yaş itibariyle direkt evlilik gozuyle bakarak başlamişsiniz belli ki ama oyle bile olsa şu durum normal gelmedi bana.
Koskoca cocuklu kadinsiniz yuzyuze gelmediginiz adam için seviyorum vs diyebiliyorsunuz, daha yanyana gelmeden bile ayriliyorsunuz filan...
İş evlilige kadar gidip ailelere bile anlatilmiş.
Biraz saglikli dusunmeye calisin, yalniz kalacagim korkusuyla anlamsiz mantiksiz hareket ediyorsunuz şuan.
Aynen Allah korusun. Kiskanclik huyundan dolayi tedavi olmalısın benim evladim var. Cok seviyordum öldürdüm diyenlerle dolu memleket diyordum. Oda üzülüyordu bi daha olmayacak vs..Yalnızım ve bu son çarem diye düşünüp, olmayacak duaya amin demeye gerek yok...
Adam, normal değil ki..Uykun fazla sürdü diye aldattığını düşünen, makyaj yaptın diye sana güvenmiyorum deyip telefonu suratına kapatan manyagın teki yani kusura bakma...
Ayrıca seni görmeye bile gelmemiş daha...1 tane otobüs bileti alamıyorsa pes...Sen zaten onu ağırlardın..Bahane..İsteyen bulur buluşturur gelirdi..O da biliyor olmayacağını, emek vermemiş..
Son ve en onemlisi, boyle kıskancım adı altında psikopatlık belirtileri gosteren netten tanısılan biri cok tehlikeli bence...Ornekleri ..2 gündür tanıdıgı kadını ilk bikaç buluşma somrası, kıskandım deyip öldüren erkekler var...
Seviyorum derken aslında kisilik insanlik olarsk demek istemistim
Yani iliski gözüyle bende bulusup emin olana dek bakmazdim ki bakmadım da icten ice. Zaten birine tekrsr asik olabilirmiyim bilmiyorum. Sadece iste cokta olumlu yanlari vardi. Olumsuz yanlari kıskançlığı vs birde hala görüşmemiz olmamiz sonradan olustu
Oyleki ben ona daha gorusmedik bile ama evlilik ten konusuyorsun rezerve etmişsin kendine beni gibi diye normal gormedigimi söylüyordum.
Evet canım benim. Oyle tamamen.. her ayrilisimda Allah beni onunla bulusmadan kurtardi diyordumSonradan yazdiginiz şeyleri de okudum kişiliginde sevilcek bisey goremedim kisura bakmayin. Tam kadini baski uygulayacak hatta siddete meyilli bir tip gibi...
Kiskanclik meselesi oyle hafife alinacak bisey de degil acin iki haber izleyin. Daha buluşmadan ayriliyorsunuz bu konudan.Uzaktan herkes iyi olur isteyince ama uzaktan bile belli etmiş kendini az bucuk.
Aynen Allah korusun. Kiskanclik huyundan dolayi tedavi olmalısın benim evladim var. Cok seviyordum öldürdüm diyenlerle dolu memleket diyordum. Oda üzülüyordu bi daha olmayacak vs..
Ama dediginiz gibi hep aklima takılıyordu.. insan bu denli seviyorsa iki eli kanda olsa gelir.. diye
Eminim evlensek dahi mutlu olsak dahi bu hep akkima takilirdi.. cunku ben yeterince değer verilmedigim huzursuz olurum
Cok teşekkürler gorusunuz icin
Kişi karsisindakini kendinden bilirmiş sizinle birlikte birkaç kişiyle konusmuyorsa ne olayimTeşekkür ederim. Aynen yazdığınız gibi. O duygularla dolu zihnim. İş durumuna gelince evet bende isterim sabit guvenilir bir isi olsun ama iste bu zamanda cok issiz kalanda oldugu için normal kabul ettim bu durumu. Fakat dediginiz gibi ki aslında inanın hic anlatmadım kiskancligini. Resmen onu aldattigimi dusunuyor bir kaç saat fazla uyumusum diye. Hatta makyajlisin (nadir makyaj yaparim) diye bile sana güvenmiyorum deyip yuzume kapatti tlf nu. Böyle oluncada aslında asla dusunulecwk bi tarafi yok sadece benim korkularim var. Cunku bu hayatta kizimdan baska kimsem yok.