Boşanmış bir anne olarak cok secici olmamak mi yoksa sevmeden olmaz demekmi dogru sizce? Korkularim var.

6 sene çünkü uzun bir zaman. evet çevreniz dar olabilir ama bence siz de kafa dinlemek istediniz sanırım.
yoksa bu adamla tanıştığınız gibi başkalarıyla da tanışabilirdiniz.
bu arada yurtdışında tanışmak daha zordur orasına katılıyorum

Evet tabii yani kullanmak amacıyla yaklasan olur diye cok korktum hep halada korkuyorum. Yani elbette korursunuz kendinizi ama iyi rol yapan ve gonlunuzu kaptirdiginiz insanda olabilir derken bunca yıldır olmadi iste.

Resmen onu aldattigimi dusunuyor bir kaç saat fazla uyumusum diye. Hatta makyajlisin (nadir makyaj yaparim) diye bile sana güvenmiyorum deyip yuzume kapatti tlf nu.
Sizden yaşça küçüğüm ama bu adam şiddete meyilli %98 birlikte olduğu kadına şiddet uygular ki size zaten şiddet uyguluyor

Resmen onu aldattigimi dusunuyor bir kaç saat fazla uyumusum diye. Hatta makyajlisin (nadir makyaj yaparim) diye bile sana güvenmiyorum deyip yuzume kapatti tlf nu.

Bir kizim varken internetten tanistigim bir erkegin , ustelik dijital ortamda kiskanclik yapabilen bir erkegin hayatima girmesini.kesinlikle istemezdim.
Biz de internettwn tanistik ettik ama bulusmadan once kimaeye asik olmadik. Ne onlar bana ne ben onlara. Ustelik yasim 19 du.
Herseye olumlu yaklasmasi bile dusundururdu beni. Yas farkina tamam. Evlenip bosanmissin buna tamam. Cocuklu olmaya tamam. Yanlis anlasilmasin ben bunlara karsi degilim asla. Keske milletimiz boyle bakis acisinda olsaydi ancak yasadigimiz cografyadaki insanlarin hemen hemen dusuncelerini bakis acilarini genel anlamda biliyoruz. Bi suru olaylarda duyuyor okuyoruz. Belki de ben fazla paranoya dusunuyor olabilirkm bilemedim ama kizimi asla riske atmazdim.

Ayrica sizin sevmeye sevilmeye olan ihtiyaciniz , ki uzun suredir bundan mahrum kalmissiniz anlasilan - sizi yanlisa sevk etsin istemem . Kiymetinizi emin oadan emin olmadiginiz insanlara harcamayin.

+1

Cok haklisin. Ben zaten sevgili tabirini kullanmazdim biraz o ilişkimiz oldugunu empoze ettirmeye calisti beni. Bende oyle kabul etmis oldum. Yani aslinda zeki bir kadinim inanın sadece bu konuda korkularim beni yönlendirdi biraz sanirim. Ailesi ile görüşme spontane gelisti. Onlar odasinin önünden gecinve oda onlara çevirdi tlf nu. Onlarda geldi koltuga oturup bur iki dk merhabalastik gibi oldu. Görüşme olduktan sonra belirli bi zamandan sonra Nisan soz olabilirdi gidisata gore hemen demedim zatrm. Neyse sacma sapan bi sey yaşadım hic yasarim demezdim.

Cok teşekkürler. Aynrn öyle haklısınız. Bosluktaydim. Iste bir yandan korkularim da vs
Cok iyi yanlarida vardi. Asla kotu bir insan degil sadece zor ve bana uygun değil. Buda yeterli zaten

Canım ablacım adam şiddet dolu, manyak bir tip. Bu adamı sana kızının önünde tokat atarken, hakaretler ederken hayal edebiliyorum.

Sen olgun bir insansın boşver interneti falan, hırlı mı hırsız mı neci belli olmayan insana güven olmaz. İşe gir bence açılırsın hem de çevren genişler.

Cok teşekkürler. Aynrn öyle haklısınız. Bosluktaydim. Iste bir yandan korkularim da vs
Cok iyi yanlarida vardi. Asla kotu bir insan degil sadece zor ve bana uygun değil. Buda yeterli zaten
Diger yazdiklarinizj okudum da. İnanin iyi bir adam degil. Birakin birlikte yasamayi daha bir araya gelmemisken bile bu adam boyle ise. Kizinizin hayatini karartmayin. Varsin 45 yasinda evlenin nolcak ki. İse girin. Kursa gidin. Sosyal cevre edinin. İlla evlenmeniz mi gerekiyor ayrica. Evlenmeyin.

Kesinlikle bir daha gorusmeyin
Bence hayatinizin hatasını yaparsınız görüşürseniz
Bir kızınız var onu düşünmek zorundasınız
Benim de kızım var ve yalnız olmamak illaki bir erkeğin hayatımızda olması değil
Çocuğum var ve yalnız değilim çok.sukur
Kızım büyüyene kadar asla yabancı bir erkeği evlenip veya evlenmeyip kızımla aynı eve sokmam
Kızımın ilerde yaşayabileceği herhangi bir sorunu göze alamam kimseye güvenemem
Aksini düşünenlere saygı duyarım
Ama ben assslllaaaa çocuğum varken büyüyen e kadar evlenmem

Aileniz akrabalarınız yokmu hiç?
Var da akrabarla iletişim yok. Aileler kus kavgali vs. Annem bencil cok zor narsist bir kisilik. Kardesimin biri tam geçimsiz. Aileden kimseyle geçinemez, hoş annemde oyle. Boyle iste.. Bende görüşmüyorum tlf ile pek cunku herkes sirf derdini anlatıp beni kullansin istekleri bu. Anne sevgisi zaten hic bilmedjm. Boyle işte

Ben kotu bir anne degilim. Bende sizin gibi düşünüyorum aslinda sadece hayatta cok yalnizim kendimi bildim bileli. Bu kiside sanki dualarimdaki kisi gibiydi ilk bir kac ay sonra dusuncelerim degisti. Emin olamadim ve sonunda bitirdim. Elbette çocuğum varken yalniz değiliz. Cok şükür ama benim dedigimide anlamaniza üzüldüm.. neyse..

bana niyeyse erkek arkadasinizin ailesi tarafindan hersey gereginden fazla sıradan karsilanmis gibi geldi.
sanki bir problem var o tarafta da, aman bulmuş iste inmi cinmi onemli degil evlensinde tek kafasindalarmış gibi
Onuda dusundum ama yani gecimsiz zaten belki kadin olgun yada cocuksuz adam diye idare eder diye dusunuyorlarmi diye aklimfan geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…