Niye ilginc geldiki.. kompleks yaptım simdi :). İşin asli soyleki. Bosanma sureci 4 sene surdu. Ayrilali 6 sene oldu. Boşanmadan da kimseyi hayatıma almazdim. Sonra sehir değişikliği yaptik kizimla. Ulke hatta. Calismayinca cevrede olmayinca işim zor yani
Aynisini ona demistim zaten... sagolunBu kıskançlığı ve kendi yazıp olmuş gibi size davranması kötü bir davranış. Hastalıklı bi durus. Sırf bu sebepten dolayı uzak durun
Evet tabii yani kullanmak amacıyla yaklasan olur diye cok korktum hep halada korkuyorum. Yani elbette korursunuz kendinizi ama iyi rol yapan ve gonlunuzu kaptirdiginiz insanda olabilir derken bunca yıldır olmadi iste.6 sene çünkü uzun bir zaman. evet çevreniz dar olabilir ama bence siz de kafa dinlemek istediniz sanırım.
yoksa bu adamla tanıştığınız gibi başkalarıyla da tanışabilirdiniz.
bu arada yurtdışında tanışmak daha zordur orasına katılıyorum
Oyle hissediyorum son zamanlarda.Bana hiç güven vermedi yağmurdan kaçarken doluya tutulursunuz. Yapmayın
Sizden yaşça küçüğüm ama bu adam şiddete meyilli %98 birlikte olduğu kadına şiddet uygular ki size zaten şiddet uyguluyorResmen onu aldattigimi dusunuyor bir kaç saat fazla uyumusum diye. Hatta makyajlisin (nadir makyaj yaparim) diye bile sana güvenmiyorum deyip yuzume kapatti tlf nu.
Resmen onu aldattigimi dusunuyor bir kaç saat fazla uyumusum diye. Hatta makyajlisin (nadir makyaj yaparim) diye bile sana güvenmiyorum deyip yuzume kapatti tlf nu.Herkese iyi akşamlar. Umarim yargilamadan okursunuz. Aslında çokta yargılanacak bi durum değil artik günümüzde heleki pandemi varken internetten tanışmak dahada normal kabul edilebilir belki fakat yinede önyargı ile bakilan bi durum, hatta bir baskasinda duysam ben bile on yargili daha bi temkinli olmak gerekir diye sacma bulabilirdim. Neyse şöyleki yaşım 39.
6 sene once bosandim. Bir kizim var 10 yaşında. Kimseyi hayatıma almadım hem korkularimdan yada icime sinen biri çıkmadığından dolayi. Bundan 8 ay önce biri ile tanistim nette. Forum gibi bi yerdi. Derken sohbet ilerledi. Benden cok etkilendiği belliydi. Olgun kültürlü yani hic bir negatif hissim oluşmadı. Neyse gel zaman git zaman ilişkiye dönüştü. Ailesi biliyordu. Hatta denk geldi bir iki kez görüntülü konuştuk kisada olsa. O hic evlenmemiş cocugu yok. Tanistiktan kisa sure sonra isyeri kapaninca işsiz kaldi. Hayalimdeki yada tipinmiydi diye sorarsaniz degildi ama zamanla gozume gonlume hoş gelmeye basladi. Ailesinin acik goruslu oldugunu ve benim bosanmis bir anne olmami sorun etmeyeceklerini soylemisti. Oylede oldu. Aramizda 5 yas vardi, ben büyüğüm ondan. Tek sorun olarak benim anne olamayacak yasta oldugumu soylemis ablasi ama görüşünü söyleyince eski erkek arkadaşım konu kapanmis. Beni cok seviyor biliyorum bende seviyorum ama beni cok dusunduren bi durum var. Oda kiskancligi. Birde daha yuzyuze gelemedik. O Ankara da ben İstanbul da. İlk baslarda ben hemen istemedim sonra da maddi sorunlardan dolayi gelemedi. Ama artik gelecektik yine kiskancligindan dolayi ayrildik. Ama biliyorum ben istesem yine barisiriz. Fakat Bana fazla geliyor bu kadar kiskanclik. Ilk etapta bir anneyim. Kiskaninca hafiftende olsa kontrolsuzce kelimeler kullanıyor. Nasil onun bu huyuna ragmen devam edebilirim. Tabiiki daha yuz yüze gelip ne bileyim bi soz nisan evresi olacak daha cok taniyacagiz birbirimizi ama buradaki duzenimi bozup bir iki sonra bosanip gelirsem diye korkuyorum.
Asil aklımı karıştıran şu: ondan tamamen vazgeçersem ömrüm ne zamana kadar yalniz gececek. Ya yarin birgun cocuklu boşanmış biri ile evlenip baska yonden sorun yasarsam. Bende çocukluyum cocuk sorun degil elbette ama kotu örneklerini duydum etrafimda. Birde eski esi vs derdi olurmuki hayatımda. Bu arada yasim 39 ama cok daha genc gosterdigimi guzel oldugumu soylerler. Fakat onemli olan bunlar degil
Insanin karsisina iyi biri cikarmi heleki boşanmış bir anneye on yargi ile bakan bir toplulukta? Sizce ne yapmalıyım? Şimdiden sagolun. Biraz karisik oldu kusura bakmayın.
İlerde yalnız kalırım korkusuyla hareket edilmez ki. Yalnız da kalabilirsiniz. Bir kızınız var, daha yüzünü bile görmediğiniz sosyal medyada tanıştığınız biri için bu düşünceler bana çok fazla geldi. Ve de bazı kötü huylarını bile görmüşken yalnızlık korkusuyla bu ilişkiyi ileri götürmek çok iyi bir fikir değil.tabi ki evlenmek hakkınız ama daha sağlıklı ve güvenli yollar varken böylesi neden? Daha iyisi çıkmaz diye eldeki kötü size iyi gelmesin
Cok haklisin. Ben zaten sevgili tabirini kullanmazdim biraz o ilişkimiz oldugunu empoze ettirmeye calisti beni. Bende oyle kabul etmis oldum. Yani aslinda zeki bir kadinim inanın sadece bu konuda korkularim beni yönlendirdi biraz sanirim. Ailesi ile görüşme spontane gelisti. Onlar odasinin önünden gecinve oda onlara çevirdi tlf nu. Onlarda geldi koltuga oturup bur iki dk merhabalastik gibi oldu. Görüşme olduktan sonra belirli bi zamandan sonra Nisan soz olabilirdi gidisata gore hemen demedim zatrm. Neyse sacma sapan bi sey yaşadım hic yasarim demezdim.Yahu kusura bakama ama 39 yasindasin. Daha yüz yüze görüsmedigin birine nasil sevgilim dersin? Ailesi ile telefonda olsa bile sohbet edebilirsin? Desen yasin 16 ve cahilsin. Daha ortada bisey yokken adam kiskançlik triplerine giriyor.
Sen desen bu adami görmeden önce söz nisan olur heralde diye düsünüyorsun. Normal sevgililik, flört nereye kayboldu? Niye ille hersey hemen 6 ay içind evlilik ile sonuçlanmasi lazim?
Bu adami tabi birak, aranizdaki bagi kes tabiki ama genel olark sev, sevil. Flört et, mutlu ol. Bunlar senin önceligin olsun. Evliligi zaten yasadin. Zorluklarini biliyorsun. Ille hemen evlenmek sart olmamali yani. Önce karsindakini tani, derinden mutlulugu, huzuru his et, dogru kisi oldugunu his et, sonrasi gelir.
Ama netten tanimadigin etmedigin insan ile lütfen hemen sevgili tabiri kullanma, ailesi ile tanisma.
Cok teşekkürler. Aynrn öyle haklısınız. Bosluktaydim. Iste bir yandan korkularim da vsBir kizim varken internetten tanistigim bir erkegin , ustelik dijital ortamda kiskanclik yapabilen bir erkegin hayatima girmesini.kesinlikle istemezdim.
Biz de internettwn tanistik ettik ama bulusmadan once kimaeye asik olmadik. Ne onlar bana ne ben onlara. Ustelik yasim 19 du.
Herseye olumlu yaklasmasi bile dusundururdu beni. Yas farkina tamam. Evlenip bosanmissin buna tamam. Cocuklu olmaya tamam. Yanlis anlasilmasin ben bunlara karsi degilim asla. Keske milletimiz boyle bakis acisinda olsaydi ancak yasadigimiz cografyadaki insanlarin hemen hemen dusuncelerini bakis acilarini genel anlamda biliyoruz. Bi suru olaylarda duyuyor okuyoruz. Belki de ben fazla paranoya dusunuyor olabilirkm bilemedim ama kizimi asla riske atmazdim.
Ayrica sizin sevmeye sevilmeye olan ihtiyaciniz , ki uzun suredir bundan mahrum kalmissiniz anlasilan - sizi yanlisa sevk etsin istemem . Kiymetinizi emin oadan emin olmadiginiz insanlara harcamayin.
Diger yazdiklarinizj okudum da. İnanin iyi bir adam degil. Birakin birlikte yasamayi daha bir araya gelmemisken bile bu adam boyle ise. Kizinizin hayatini karartmayin. Varsin 45 yasinda evlenin nolcak ki. İse girin. Kursa gidin. Sosyal cevre edinin. İlla evlenmeniz mi gerekiyor ayrica. Evlenmeyin.Cok teşekkürler. Aynrn öyle haklısınız. Bosluktaydim. Iste bir yandan korkularim da vs
Cok iyi yanlarida vardi. Asla kotu bir insan degil sadece zor ve bana uygun değil. Buda yeterli zaten
Var da akrabarla iletişim yok. Aileler kus kavgali vs. Annem bencil cok zor narsist bir kisilik. Kardesimin biri tam geçimsiz. Aileden kimseyle geçinemez, hoş annemde oyle. Boyle iste.. Bende görüşmüyorum tlf ile pek cunku herkes sirf derdini anlatıp beni kullansin istekleri bu. Anne sevgisi zaten hic bilmedjm. Boyle işteAileniz akrabalarınız yokmu hiç?
Ben kotu bir anne degilim. Bende sizin gibi düşünüyorum aslinda sadece hayatta cok yalnizim kendimi bildim bileli. Bu kiside sanki dualarimdaki kisi gibiydi ilk bir kac ay sonra dusuncelerim degisti. Emin olamadim ve sonunda bitirdim. Elbette çocuğum varken yalniz değiliz. Cok şükür ama benim dedigimide anlamaniza üzüldüm.. neyse..Kesinlikle bir daha gorusmeyin
Bence hayatinizin hatasını yaparsınız görüşürseniz
Bir kızınız var onu düşünmek zorundasınız
Benim de kızım var ve yalnız olmamak illaki bir erkeğin hayatımızda olması değil
Çocuğum var ve yalnız değilim çok.sukur
Kızım büyüyene kadar asla yabancı bir erkeği evlenip veya evlenmeyip kızımla aynı eve sokmam
Kızımın ilerde yaşayabileceği herhangi bir sorunu göze alamam kimseye güvenemem
Aksini düşünenlere saygı duyarım
Ama ben assslllaaaa çocuğum varken büyüyen e kadar evlenmem
Onuda dusundum ama yani gecimsiz zaten belki kadin olgun yada cocuksuz adam diye idare eder diye dusunuyorlarmi diye aklimfan geçtibana niyeyse erkek arkadasinizin ailesi tarafindan hersey gereginden fazla sıradan karsilanmis gibi geldi.
sanki bir problem var o tarafta da, aman bulmuş iste inmi cinmi onemli degil evlensinde tek kafasindalarmış gibi