Boşanmış bir anne olarak cok secici olmamak mi yoksa sevmeden olmaz demekmi dogru sizce? Korkularim var.

Cok haklısınız yaptim sonra ikna oldum işte hataydı

Evet yalnızlık zor ben de 40 yaşında yalnız bir kadınım anlıyorum sizi . Ama yine de biraz korkağım galiba :) Karşınıza 'iyi ki ' diyeceğiniz insanlar çıksın tüm kalbimle dilerim.

Evet yalnızlık zor ben de 40 yaşında yalnız bir kadınım anlıyorum sizi . Ama yine de biraz korkağım galiba :) Karşınıza 'iyi ki ' diyeceğiniz insanlar çıksın tüm kalbimle dilerim.
Allah razi olsun hepimizin kardesim
Belki sizin kadar temkinli olmak daha iyi kardesim kesin oylede sanirim benim etrafimda kimsenin olmayisida beni iyi biri gibisinden cesaretlendirdi ama sonradan anladım zor bir insan. Kizim var kiskancligin beni korkutuyor da dedim ama bi sekilde cok net bi sekilde ikna rtti bir seferlik ti vs diye ama korktuğum gibi bir seferde kalmadi. İnsallah hersey gönlünüz ce olsjn sizinde en hayirli sekilde.

Gördüğüm kadarıyla kiskanc kisilerin ofke kontrol problemi de oluyor..Bence bulasmayin bu kisiye.Daha yasiniza uygun ve olgun birini bulun..Kiziniz varmis ona ornek olmalisiniz..

Merhaba canim..takildigim nokta ne anne olamayacagini dusunmeleri..nede bosanmis olmani dusunmeleri..tek nokta internetten bi insana ne kadar guvenebilecegin..internet ortami malesef yuzyuze gorusme kadar gercekci olmayabiliyor..bende 40 yasindayim..anne olabilmek icin tup bebek tedavisi goruyorum..kimin anne olacagi hic belli olmaz..yasin anne olamayacak yastada degil ...ikincisi senin bosanmis olman..inan tatlim bosanmasaydinda..herkes herkeese isterse onyargiyla bakabiliyo...bu senin bosanmis olmanla alakali degil....ayaklarinin ustinde ozguvenle durmanla alakali..lutfen bunlara takilma ..takilan insanlardanda uzaklas lutfen..sen dik durdugun surece..kimse senin bosanmis olmana yada bekar olmana bakmiyor...asil yapilmasi gereknler..iliskiyi beklemk degil..aslinda onun seni bulmasi..yani dogal olmasi..eger beklenti icinde olursan..iliskilerinde sıkıntili olabilir..hic bekleme..yalnizlik allaha mahsus..ama benim gozlemledigim..beklenti icinde olmayip..hayatini mutluluk uzerine kuran insanlarin..daha mitlu oldugu..mitlulukta huzurda evlilik yasamissin..diger bir insanla degil kendinle alakali..bunu biliyosundur zaten..

Daha yüzyüze görüşmemişsiniz. Adam işşiz. Yanına gelecek parasi yok. Senin iyi bir işin ya da gelirin varsa dikkat et.
Aynen benimde aklıma da bu geldi..Aslında bir hafta esra Erol izlesen anlarsın ne demek istediğimizi ne insanlar var yalan dolan katil hırsız dolandırıcı Cook dikkat etmeniz lazım yaşamış görmüş insansın inanma her gördüğüne duyduğuna kimse bi kac ay İnternette gördüğü insana sevip aşık olmaz yalan hepsi yazık olur size de kızınıza da bence izinizi kaybettirin bi daha arayıp soramasin.

Boşanmiş bir kadimişsiniz bu ikileminize şaşirdim. Sirf biri olsun yalniz olmyayim diye evlenip huzursuz evlilik yurutecekseniz ilk eşinizden neden boşanmistiniz ya da esiniz mi bosandi? Bilmiyorum artik.

Ben de eşimle internetten bir forumdan tanismiştim ve ozamanlar 21 yasimdaydim. Buluşana kadar gayet arkadaşca konusmustuk, kimseye de eşimden bahsetmemistim. Sevgililik kismi yuzyuze gorustukten 2 hafta sonra olmuştu saniyorum.

Yaş itibariyle direkt evlilik gozuyle bakarak başlamişsiniz belli ki ama oyle bile olsa şu durum normal gelmedi bana.
Koskoca cocuklu kadinsiniz yuzyuze gelmediginiz adam için seviyorum vs diyebiliyorsunuz, daha yanyana gelmeden bile ayriliyorsunuz filan...
İş evlilige kadar gidip ailelere bile anlatilmiş.
Biraz saglikli dusunmeye calisin, yalniz kalacagim korkusuyla anlamsiz mantiksiz hareket ediyorsunuz şuan.

adam kesinlikle normal değil. paranoyak ve fazla işgüzar geldi bana. sanki sizinle maddi durumlardan dolayı evlenmek istiyor gibi ki ailesinin tavırları da bu teorimi destekledi. günah almak istemiyorum ama söz konusu bir insan olduğunda birçok şey mümkün olabiliyor. sadece aklınızda bulunsun, eğer iyi bir mesleğiniz varsa bu ihtimali de düşünün. yok bu olamaz diyorsanız da paranoyaklığından dolayı her şekilde olumsuz diyorum.

17 yıldır yalnızım
yalnız ölme korkum da var darulacezeye gidicem
sütten ağzım yandı daha manyak mıyım milletin eltisi görümcesi kv kpri kıskanlığı huysuzluğu temizliği bulaşığı
aaay hiç çekemem

Bu adam işsiz..bunca zaman merak edip yüzyüze gelmemişsiniz.. belki hersey bir düzmece..belki arkasından (öylesine) geçenler ailesi degil..belki dolandırıcı.. belki sapık..belki mafya..belki hırsız belki de arsız..belki once iyice bir ağına düşürmeye çalışıyor..

Özür dilerim ama açık açık yazdım.. buraya kadar arkadaslar ima etmişler ve üstü kapali söylemişler..normalde böyle dan dan söyleyenlere kızardım konu sahibine sert konusuyorlar diye ama bu gece de bana nasip oldu

Bakın henüz 39 yasinda gencecik bir hanımsınız..insAllah tam gönlünüze göre bir beyefendi ile yuva kurarsınız ama daha yüzünü görmediğiniz bir adamla 10 yasindaki savunmasiz yavrunuzu aynı catı altına koymayın..
Hayatta önceliğiniz yavrunuz olsun lütfen.. bana göre bir anne olarak yegane sevdanız yavrunuz olmalı..yani gözünüzü yavrunuzdan başka kimsenin kör etmesine izin vermeyin.. evet evlenebilirsiniz..ama yine de önceliğiniz yavrunuz olmali.. çünkü yaralı..anne babasi ayrilan her çocuk gibi..üstüne bir de ülke degistirmis..bir de bu yönden bakin..sizin uyum saglayamadiginiz çevrede o yavru kim bilir neler hissediyor ?

InsAllah cok kısa sürede hayatinizda hersey yoluna girer..Allah yavrunuza babalik edecek size hayat arkadası olacak bir es nasip etsin

Ama olmazsa da zorlamayın..kendinize yeni ugraslar edinin..anne kız el becerileri ile ilgili bir hobi edinebilirsiniz..kızınız var..yalniz degilsiniz

Siz neden bu genc yaşta bu kadar karamsarsiniz? Bende 39 um Yaşlı değilim ama cocugum var ve haliyle benim durumum daha zor. Yani insan mutlu olmak istiyor cunku bu hayati oteki turlu sirtlanmak zor geliyor bana.
Çünkü çok yoruldum artık.Flortlerım oluyor ama normal deıl .Bırısı evlı cıktı dusunebılıyormusun.Eskıden benımle olmak ısteyen ama sans vermedıgım bırıydı boşandıgımı duyunca bır sekılde ıletısıme gectı.Evlıymıs ve ben ogrenelı 4 ay gln oldu.Başka biri her sey mukemmel gıderken senınle yıllarca sevgılı olurum ama evlenmem dedı.Daha bir suru ve yoruldum.Çok yoruldum.Evet gencım ama olmayınca genclıkte yetmıyor.

Sagol canim. Dediklerine katılıyorum ama sanirim ne bileyim nasiptir internetten denk gelebilir gelmistir diyede baktim artik. Yani evet hic acele etmedim ama ben kendimi bildim bileli yalnizliktan korkarim. Sanki benim sınavımda bu. Genç kizkan bile evde yalniz kalmak ister ya ergenler.. ben yalniz kalirdim ama cok geçmeden ailem gelsin isterdim. İlk eşimin bazi hatalarina yalniz kalmaktan korktugum icin de boyun egdim istemsizce cunku bosandam arkamda sirtimi manen yastiyabilecegim bir silem yok
Aile olgusu yok yeterince. Boyle oluncada işte korkular ister istemez insanı yönlendiriyor. Çalışmayınca da yeni tasindigim ulkemdede arkadaş olmayınca iyice yalnizlik korkutuyor. Belki suan degil ama ilerisi icin daha cok. Neyse nasipte oteye gidilmiyor. Rabbım cümlemizi iyi insanlarla karşılaştırsın. Sanada saglikli hayirli bir evlat nasip etsin Rabbım insallah. :)

Bahsettiğiniz kişinin bütün iyi kötü özelliklerini bir kenara bırakın, sizin hayattan beklentiniz ne? Nasıl bir yaşam sürerseniz sizi tatmin eder? Bu hayatın içinde kimleri görmek istiyorsunuz? Bunları bi düşünün bence.
Mutluluğu eşle paylaşmak zorunda değilsiniz, evlenmek zorunda da değilsiniz. Karşınıza çok seveceğiniz, iyi anlaşacağınız biri çıkarsa elbette evlenirsiniz. Bence boşanmanın ardından bir evlilik yapılacaksa kesinlikle daha seçici olmak gerekiyor ki tekrar aynı sonuçlanmasın.

Kıskançlık benim kırmızı çizgim. Asla kabul edip hoş göremem. O yüzden bu konuda tavrım net. Daha yüz yüze bile görüşmemişsiniz. Şehir değiştirmek için maddi sorun yaşayan adam hangi parayla evlenip ev geçindirecek? Nasibinizde varsa biri mutlaka karşınıza çıkar. Kötü bir evlilik yapmaktansa hiç evlenmemek daha iyidir

Canim benim elbette öyle de ama aile si olduğundan %99 eminim diyelim. Merak ettim ama yani ilk aylar istemedim görüşmeyi cesaret edemedim. Sonrada nasip olmadı iki taraflı mani olan durumlar oldu.
Elbette benim yegane sevgim kizim. Ben evladina cok duskun bir anneyim. Bunu herkes bilir ailem babasi babasinin ailesi vs. Ama ben mutlu bi yuvam olsun kizim ucinde istiyorum cunku o 5 yasindan beri aile ortami bilmiyir. Kalabalik aile bilmiyor. Babasi şerefsizde ihmal ediyor. En son ne zaman aradi hatirlamiyorum bile. Ama zaten yuzunu gorup tanışıp uxun zaman sonra emin olduktan sonra evlenirdim. Kiziminda rizasi ile. %100 emin olduktan somra fakat zaten bir takim seyler oldu durdu. Sonunda da bitirdim. Hakkimizda hayirlisi. Keske iyi bir ailem olsaydı yani anne baba kardrs kök aile yani. O zaman bu denli korkmazdim ilerisi icin. Neyse Allah büyük. Cok teşekkür ederim.

Bir kadının hayattaki amacı evlenmek mı zorunda mı buna bence kızınıza ve kendinize odaklanın valla yalnızlığın taşını alinca kimseyi istemiyorsunuz su hayatta

Ooo canim benim. Simdi anladim ve cok haklısınız
Su erkekler cidden s.refsiz. Allah karsina iyi insanlar iyi insan çıkartsın insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…