Boşanmış bir anne olarak cok secici olmamak mi yoksa sevmeden olmaz demekmi dogru sizce? Korkularim var.

Kişiliğini sevdim diyorsun da kişiliği berbat bunun
Tuhaf tuhaf hareketleri var
Bunla evlenmek için hiç mantıklı sebebin yok cunki adamda mantik yok.
Sen bir evlilik geçirmissin bir kız çocuğun var daha farklı mentalitede düşünmen lazım.
Yok hiç gözüm tutmadı bu adami.

Yüzyüze gelmemişsiniz hiç
Bu ilişki değil ki
Bakın 39 yaşında 10 yaşında bir kızınız var
Bunu okurken 15 yaşındasınız sanki
Lütfen internetten tanıştığınız yüzyüze gelmediğiniz insanlara güvenmeyin.
Tek sıkıntı kıskançlığı mı şimdi burda?
Ayrıca anne olamayacak yaşta değilsin
Çocuğun var şimdi evlensen yine olur

Evlenip mutlu olmanız, bu adamla bir ütopya zaten..Görümce adayı şimdiden beyin yıkamış zaten anne olamaz diye, o da gelip sana
söylemiş...
Daha fazla zaman kaybetmeyin bu adamla der

Bastan oyle degildi. Insanda sonradan bir hatasi olunca belki bjr daha olmaz diyor. Sonra devami geldi

Sizin adınıza o kadar mutlu oldum ki

Böyle bir adamı hayatınıza almadınız

Kızınızla aynı eve sokmadınız

Bu şekilde ömür geçmezdi

Yatın kalkın dua edin

Baştan sona saçmalık

Saçmalamayın bu adamla yüz yüze görüşmeden bütün irtibatı kesin. 2. Evlilikte kafaniz biraz daha rahat olmali mantikli olmali bu kisiyle mi ugrasacaksiniz birde. Birde gorumcesi vs. olayi var tabi. Cocugu yok cocuk sahibi olmak isteyebilir. Daha bu seviyedeyken onu aldattiginizi filan dusunmus. Makyaj yaptirmiyormus. Allah askina bu iliskinin gelecegi yok 2. defa mi agziniz yansin istiyorsunuz? Hem birde kiziniz var bodoslama gitmeyin. Ince eleyip sık dokumaniz gerekir.

Ortada bir ilişki yok ki. Yüzyüze gelmeden sanal yapılmış görüşmeler var sadece. Nasıl erkek arkadaşım diyebiliyorsunuz anlamadım. Bu aşamada evliliği nasıl düşünebiliyorsunuz?

Düzgün işi olmayan daha ankaradan istanbula bilet alamayan biriyle be işin var çocuklu olgun bi kadınsın bence artık hata yapma lüksün yok bence kesinlikle düşünme

Eğer kronik değilse iş bulunur sorun değil.
Yaşa da çok takılmadım ben ama hiç görmediğiniz bir insanı ne kadar tanıyorsunuz?
Sonucunda sosyal medya da yazdığımız kadarız.
Artısı/eksisi yoktur.
Bir de bu kadar kıskanç oluşu.

Yani tamam yalnız kalmak istemiyor olabilirsin, bile bile cehenneme yürümekte pek mantıklı gelmedi bana.

Siz çalışmıyorsunuz anladığım, o da

Nasıl geçiniyorsunuz şu anda

Öncelikle Ankara İstanbul bileti git gel 250 tutsa bunu ayıramayan hem de ailesi bilip de gelmeyen ciddi değildir hatta gerçek hayatta farklı bir yaşamı olabilir

Hepsini geçelim de sizin onu aldattığınızı düşünüyor da kendinden mi biliyor yani evde çocuk varken sizin bir adama zaman ayırmanız zor iken onu aldatmanız ne kadar olası

Sonra o makyaj konusu, benim içindir diye düşünmek yerine bsşkasınadır diye düşünmesi zaten bir ilişki olmadığını gösteriyor

Boş verin yolunuza bakın ortada ilişki falan yok

O spontane degil, adam kiro iste. Tanimadigi kadin ile annesini kamera ile görüstürüyor. Yani o olayda bile iliskiyi bitirmen lazimdi, böyle kiro ile olmaz diye. Onun yerine "aa ailesi ile tanistim" diye dahada mutlu oldun bence.

Kendine gel. Bosanman seni defolu mal yapmaz. Herkesin basina gelebilen birsey. Ilk birazcik sevgi gösteren adam ilede hemen söz nisan hayallerini kurma. Sevgilini cocugun ile tanistirma mecburiyetin yok. Normal flörtte edebilirsin, asikta olabilirsin.

Yaşlarınız aynı, benim de iki çocuğum var, nasıl bu kadar gözü kara olabiliyorsunuz?
Eşimi kaybetsem evlilik düşünmem hele ki hiç görmediğim, ten uyumum olmadığı adamla asla.

O kadın cinayetleri hep böyle birden kızan, sinirlenen, aşırı kıskançlardab oluyor. Kızınızın şiddete uğraması yada kızınızın önünde dayak yeme ihtimalinizin yüksek olduğunu hiç mi görmüyorsunuz?
Ablam da boşandı, kızı var. Kızım üniversiteye gitmeden evlenmem, aynı eve sokmam dedi. Bence de doğrusu buydu. Sevgilileri oldu, çocuk babasındayken onla tatile de gider. Bana da doğrusu bu gibi geliyor.
O adam da hiç tekin değil. Bu riske girmemelisiniz, siz bir annesiz

Hayatima baska kimse girmeyebilir diye kendine guvensizligini kiskanclikla bastiran, karsi tarafin ozgurlugunu kisitlayan birini ben hic dusunmezdim.

Ben daha çok tecrubesizim daha yeni evliyim ama yazdıklarinizi 20 yaşındaki biri yazmış olsa normal karşılardim sanırım kıskandı ayrıldık diye siz makyaj yaptınız diye kısıtlayan hele ki daha uzaktayken bide yanınızda olsa sizi dışarı bile çıkartmaz bence o adamın hiçbir şekilde değişeceği yok bu konu da kendini törpüleyemez bence zaten ayrilmisken barismayin derim çünkü kıskançlığın sonu hiç iyi bitmiyor Allah korusun benim eşim bazen 2 3 günlük göreve gidiyor belki 1 hafta eve gelemiyor yeri geliyor telefonu çekmiyor bana güvenmeyip aldatma şüphesiyle kavgalarımiz olsa kesin ayrilirdik veya dayanamazdim bu duruma . Çünkü ilişki de güven ve saygı on önemlisi bunlar oldu mu gerisi zaten geliyor inşallah herşey gönlünüzce olsun

Siz daha önce yurtdışında yaşamışsıniz,acaba maddi durumunuz iyi mi ?
Adamın ailesi ve kendisi yaşınızı,boşanmış olmanızı ve çocugunuzu belki de maddi yönden kabul ettiler ? ( tabiki bunlar çok normal şeyler yanlış anlamayın )

Yada ailesi oğullarından bıktı gitsin biraz da başkası uğraşsın dediler

Yerinizde olsam devam etmem. Bir kız annesi olarak yazıyorum. Kızınız hassas, ergenlik başlangıcında. Erkek arkadaşınızın kıskançlığını o kadar çok yazmışsınız ki( Ki bu da sizin ciddi rahatsız olduğunuzu gösterir) ben bile okurken rahatsız oldum. Ondan vazgeçmek ömrünüz boyunca yalnız kalacağınız anlamını taşımıyor. Geçtiğimiz aylarda medyada haber vardı bir kadın doğum uzmanı kıskançlıktan diyetisyen eşini öldürüp sonra kendini öldürmüştü. Bu haberde var. neden buna takılmıyorsunuz da boşanmış bir erkekle evlenip mutsuz olanlara takılıyorsunuz?
Her ilişki dinamiği ayrıdır. İyi düşünün bence.

Anne-baba-kardeşiniz yokmu?

netten bulunmuş arkadaşlıklar beni tedirgin eder. güven vermez. güvenmem .
problemli insanlar oluyor geneli . böyle düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…