Boşanmış bir anne olarak cok secici olmamak mi yoksa sevmeden olmaz demekmi dogru sizce? Korkularim var.

Değil kardesim biliyorum sağolun

Onuda dusundum ama yani gecimsiz zaten belki kadin olgun yada cocuksuz adam diye idare eder diye dusunuyorlarmi diye aklimfan geçti
bana biraz damat adayi herkese yaka silktirmiste, artik herkes bir huzura kavusmak istiyor gibi geldi.
kiskanc adamlada omur gecmez zaten, e is gucde yok.
siz yillarca bir cocukla debelenmissiniz zaten, hayatta bir suru zorluga gogus gerdiginizede eminim.
şu saatten sonra evlenecekseniz de en azindan biraz guvenin huzurun vs oldugu bir evlilik olmali bence.

Asla kötü annesiniz demek istemedim
Yanlış anlamayın lütfen
Ben sadece çocuklu bir kadının evlenmesi yönündeki fikrimi anlattım
Bakin evlenenler olabilir çok da mutlu olabilirler ama bu sadece çok küçük bir ihtimal
Ortalık pislik kaynıyor neler oluyor her gün neler görüp okuyoruz
Çocuğunuzla mutlu mesut huzurla yaşayın derim ben
Ne gerek var hem kendi hayatınızı hem kızınızın hayatını riske atmaya
Bu sadece benim düşüncem dediğim gibi aksine saygı duyuyorum
Ben sadece duygusal boşluğun illaki bir erkekle doldurulacağı fikrine katılmıyorum
Siz ve biz çocuklarımızla bir aileyiz zaten
O aile bir erkek gelince tamamlanmiyor

Kıskanclık bence buyuk bır sorun.Adayınızın işinin olmamasıda buyuk sorun.Düzelır dıye beklemeyın.Düzelmez.Yani o kadar beklemıssınız.Benım ıcın es adayı olumlu gelmedi.Şöyle düşünüorum mesela patlamış bır teker bekleyınce duzelır mı ?Asla duzelmez.Bende 31 yaşındayım.Çocuk yok .Boşandım .Artık şöyle dusunuorum ne yapalım olmayınca olmuyor .Allahta bu kaderi yazmış bana .Ne yapabılırım ki ?Ama sızın adayınız uygun gelmedı bana .

Bence uzak durun..
Sizin kızınız var cok dikkatli olmalisiniz..
Yani yalniz kalirim diye de boyle birine neden tahammül edesiniz ki?
Ne bileyim bir kere bosanmissiniz istemez misiniz her sey duzgun olsun isi gucu kendisi tekrar tekrar mutsuz olmanin anlami var mi ki?
Ayrica yalniz degilsiniz kızınız var hem olsanız ne olur size resmen hakaret eden inanmayan biri mi olsun yani yaninizda.

Aynen oyle kardesim. Inanın boyle sacma sapan bir şeyin içinde olacak biri değildim. Hatta bir cok kez bitirdim. Kıskançlığı vs yüzünden. Yada iste 6 olmus hala gorusemedjk. Tmm ilk aylar ben istemedim ama sonra da gelsin bekledim.. tabii işide yok.. olur yani yoktu. Cok teşekkür ederim.

Siz neden bu genc yaşta bu kadar karamsarsiniz? Bende 39 um Yaşlı değilim ama cocugum var ve haliyle benim durumum daha zor. Yani insan mutlu olmak istiyor cunku bu hayati oteki turlu sirtlanmak zor geliyor bana.

Bir araya gelmeden size ağar gelen bir kıskançlığı var yine bir araya gelmeden ağar kelimeler kullanıyor ustelik 39 yaşında 10 yasında kızı olan bir kadınsınız yine de acabanız var. Valla siz çok cesursunuz. Nasıl göze alabiliyorsunuz bu olgunlukla bu tarz adamlarla hayat kurabılmeyı şaşırıyorum.Ben mi cok korkağım acaba diye dusunuyorum, ömür boyu yalnız kalmayı yeğlerim ben şahsen.

rica ederim her sey gonlunuzce olur umarim

Kardesim simdi ben burada haliyle sirf korkularim dan bahsedip kotu yanlarini anlattim. Cok merhametli yanida vardi. Ve ben ona onca kızdığım an ki hakliydim kizmakta bana bi kotu kelime etmedi. Birde cesaret degil belki mutlu olurum bu kiskancligini bir kere daha tekrarlamaz umudu
Hayatta erkeksizlik degil ama yalnixlik cok zor
Ben ailemin yanına bile gidemiyorum çünkü sinir hastasi insana huzur vermeyrn tlf la bile huzursuz eden bi annem var. Bende o yüzden mesafeliyim ama buda iste fark etmeden sabir gostermemem gereken bir adama sabir gosterip belki bir daha b kiskancligini yapmaz hissine zorladı beni. Ayrica elbette hemen evlenecek değildim zaten korkuyorum oda biliyordu. Tanışıp vs vs ama olmafi iste..ilk kiskancliginda bitmeliydi hata yaptim.

Üzgünüm ama bana hiç güven vermedi bu adam

Sizin yaşınızdaki birinin kıskanç ve paranoyalarla uğraşan biriyle zaten olmaması gerekir. Neyse bu da geçer, ben onu düzeltirim vs kimse dememeli ama sizin yaşınızda biri hiç dememeli..hele çocuğu olan biri. Daha ilk sacmalamasinda engeli basıp gorusmemeliydiniz. O ne öyle ya.

Ben doğru mu okudum?

boşanmış bir anneyim, 10 yıl oldu ayrılalı, yaslarımız yakın, işi gucu yerinde bir ust duzey devlet memuru beni bir defa gorup evlenmek istedi diye adamdan bucak bucak kacıyorum bu normal biri olamaz kızıma bana zarar gelır diye. SiZ nasıl sizi hiçgörmeden evlenecek birine tamam diyorsunuz?

Tamam demedim abartmayın. Tanisip gorusmeye tmm dedim. Sizinkide dogru degil ama yani siz bilirsiniz elbet ama direk zarar verir gözüyle bakip kose bucak kacmakta abartili degilmi. Benimki digru degil ama evlilige tmm demedim ben. Hemen demezdimde iyice emin olmadan.

Merak ettim
Bir önceki konunuzda ingilterede yaşadığınızı yazmışsınız
Simdi de istanbul diyorsunuz
Dönüş mu yaptınız?

Bu arada ben o adamla gorustugunuzu anlamamışım. Doğrudur iciniz sinmemis belliki. Benimde yillar once isi gucu yerinde bir talibim olmuştu ve asla istememiştim...arkadaşimin arkadasiydi bi yerde arkadaşım ile ben dolaşırken gormus vs onlar muhabbet ederken 5 dk gormuslugum vardi ama hic haz etmemiştim yani ben o kisi ilk aylar cok iyiydi ya sonrada bir daha plmaz belki diye iste.. umut edip tanışmaya gelsin istedim..Allah korudu aslında..cok şükür

Evet dönüş yaptım ama orada yazmak istemedim olurda kardrsim denk gelir anlar diye

Merak ettim
Bir önceki konunuzda ingilterede yaşadığınızı yazmışsınız
Simdi de istanbul diyorsunuz
Dönüş mu yaptınız?
Evet dönüş yaptım ama orada yazmak istemedim olurda kardrsim denk gelir anlar diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…