- 26 Mayıs 2020
- 323
- 882
- 31
Amin canım benim inşallah şeninde gönlünden geçen gibi güzel bir yuvan olur kızınla harşeyin hayırlısını istemek önemli sizinde hakkınızda hayırlısı olsun kızını benim için öpKiyamam. Gerci artik olan olmuş ama keske annenizle konussaydiniz. O evde çekinmesi gereken siz degil o adam dir bence. Bi ara benim dayimdan bosanan (eski) yengem de bir başka adamla evlenmişti
O ara bizde kuzenim de cok değişiklik yani icine kapaniklik gozlemlemis ve cok uzulmustuk. Olan zaten çocuklara oluyor. Kizimin sansina babasi ingilterede ki babasının esinden dolayi görüşemiyolar. Baba suclu tabiiki ilk etapta. Baba tarafida anormal vicdansiz insanlar. Benim ailem de Hem uzakta hemde annemin depresif halinden nasibimizi almamak için gitmiyoruz. Haliyle bende kizim için bi aile ortami eger doğru kişi olursa elbette iyi olur diye hissettim. Elbette oz babasının yaninda oldugu gibi rahat olamaz ama iyi anlasirlarsa suandan daha mutlu olabilir diye inanıyorum. Tabiiki bu bi formül değil. Olmayadabilir. O kisiyle ilgili ve kizim belkide ne kadsr iyi plursa olsun istemez. O zamanda kabul edemezdim zaten. Neyse Rabbım hepimiz icin en doğru insanlari karşımıza çıkarsın. Evladınizi saglikla buyutun insallah. Yuvanizda mutluluk ve huzur nasip etsin Mevlam.