Bu adam işsiz..bunca zaman merak edip yüzyüze gelmemişsiniz.. belki hersey bir düzmece..belki arkasından (öylesine) geçenler ailesi degil..belki dolandırıcı.. belki sapık..belki mafya..belki hırsız belki de arsız..belki once iyice bir ağına düşürmeye çalışıyor..
Özür dilerim ama açık açık yazdım.. buraya kadar arkadaslar ima etmişler ve üstü kapali söylemişler..normalde böyle dan dan söyleyenlere kızardım konu sahibine sert konusuyorlar diye ama bu gece de bana nasip oldu
Bakın henüz 39 yasinda gencecik bir hanımsınız..insAllah tam gönlünüze göre bir beyefendi ile yuva kurarsınız
ama daha yüzünü görmediğiniz bir adamla 10 yasindaki savunmasiz yavrunuzu aynı catı altına koymayın..
Hayatta önceliğiniz yavrunuz olsun lütfen.. bana göre bir anne olarak yegane sevdanız yavrunuz olmalı..yani gözünüzü yavrunuzdan başka kimsenin kör etmesine izin vermeyin.. evet evlenebilirsiniz..ama yine de önceliğiniz yavrunuz olmali.. çünkü yaralı..anne babasi ayrilan her çocuk gibi..üstüne bir de ülke degistirmis..bir de bu yönden bakin..sizin uyum saglayamadiginiz çevrede o yavru kim bilir neler hissediyor ?
InsAllah cok kısa sürede hayatinizda hersey yoluna girer..Allah yavrunuza babalik edecek size hayat arkadası olacak bir es nasip etsin
Ama olmazsa da zorlamayın..kendinize yeni ugraslar edinin..anne kız el becerileri ile ilgili bir hobi edinebilirsiniz..kızınız var..yalniz degilsiniz