Boşanmış aile kızı kötü kızmış

Merhaba forma yeni üye oldum uzun zamandır takipteydim 8 aydır süre gelen bir ilişki içindeyim evlilik düşüncemiz var erkek arkadaşımin ailesiyle sürekli görüşüyoruz benim annem ve babam ayrılar her ikisi ile de çok uzun zamandır görüşmüyoruz anlayacağınız herkes bir tarafa dağıldı ailede, erkek arkadaşımin ailesi muhafazakar yapıda bir aile bizimkiler ise tam tersiydi annesi bu konuda her sohbetimizde parçalanmış bir ailenin kızının hayırsız çıkacağından dem vuruyor bu arada benim ailemi şehir dışında biliyorlar tanışmak için ısrarcılar artık köşeye sıkışmış durumdayım saklamam gereken bazı şeyler var ailem ile ilgili erkek arkadaşımin annesi ise sürekli olarak sohbetlerimiz esnasında boşanmış insanları örnek vererek onlar kötü bir yuvayi idare edemediler çocuklarından da hayır gelmez gibi şeyler söylüyor bu ilişkiyi bitirmek zorundayım artık size yazmak istedim durumu birde sizler değerlendirir misiniz cok karışık yazdığımin farkındayım sizler sordukca cevaplarim
Cahil insanlara yol verip hayatınıza bakın bunlardan bir halt olmaz. Gereksz boş muhabbet yapmışlar.siz evlenseniz bile kg sizin yuvayı bozar.sevgilnzde eminim böyle düşünüyodur ne kadar düşünmüyorum desene o düşünce ile büyüdü bilinçaltnda kalmıştır. Evlenince yüzüne vurur durur.kacin böyle bir aileden. Evlenmemisken

Tüm bunlar söylenirken annesinin konuşmasına müdahale etmeyen bir erkek arkadaşınız..aman müstakbel kayınvalidemi bir etkileyeyim nasılsa şimdi gerçeği söylememe gerek yok diyip anne /babasının boşandığını bile erkek arkadaş ailesine söyleyemeyen bir de siz varsınız...olurda evlenseniz sizce bu evliliği yürüyebilir misiniz?

müstakbel kayınvalideniz iğrenç bir kadınmış. kim boşanmak için evlenir ki ? ne yapsın insanlar kocadan dayak yiyip otursun boşanmasın mı..bu geri kafalılık değil artık karaktersizlik aymazlık.

boşanmış aile kızıyım, annem babam iyiki boşandı , en azından kavga dolu ailede büyümedim. ayrı ayrı bakınca ikisi de muhteşem insanlar.benim de hep sağlıklı ilişkilerim oldu.

karma dediğimiz şeyin varlığına o kadar şükrediyorum ki bu şekilde ağır konuşan ve çevreyi yaralayan insanlar yaşattığını yaşamalılar.
Gitsen baksan kendi nelere susmuştur, neleri yutmuştur o 30 yıllık evlilik içinde, ezikliğini neyle bastıracak boşananlara laf etmezse? Hayatından memnun birinden göremezsiniz birilerinin hayatına laf etme olayını.

Keşke en başından herşeyi açık açık konussaydiniz.Boyle durumlarda en önemli kriter eşiniz olacak kişi.Pasif biriyse evlendikten sonra çok büyük sıkıntılar yasarsiniz

Merhaba forma yeni üye oldum uzun zamandır takipteydim 8 aydır süre gelen bir ilişki içindeyim evlilik düşüncemiz var erkek arkadaşımin ailesiyle sürekli görüşüyoruz benim annem ve babam ayrılar her ikisi ile de çok uzun zamandır görüşmüyoruz anlayacağınız herkes bir tarafa dağıldı ailede, erkek arkadaşımin ailesi muhafazakar yapıda bir aile bizimkiler ise tam tersiydi annesi bu konuda her sohbetimizde parçalanmış bir ailenin kızının hayırsız çıkacağından dem vuruyor bu arada benim ailemi şehir dışında biliyorlar tanışmak için ısrarcılar artık köşeye sıkışmış durumdayım saklamam gereken bazı şeyler var ailem ile ilgili erkek arkadaşımin annesi ise sürekli olarak sohbetlerimiz esnasında boşanmış insanları örnek vererek onlar kötü bir yuvayi idare edemediler çocuklarından da hayır gelmez gibi şeyler söylüyor bu ilişkiyi bitirmek zorundayım artık size yazmak istedim durumu birde sizler değerlendirir misiniz cok karışık yazdığımin farkındayım sizler sordukca cevaplarim
Hoşt demek lazım bazı insanlara
Cidden hakediyorlar

Ailemi şehir dışında bildiklerinden dolayı sürekli olarak senin annen nasıl bıraktı seni şehir dışına ben asla kızımı bırakmam babası kızıma çok düşkün gibi kendisini övüp beni yaralayacak cümleler kuruyor artık daha fazla dayanamaz oldum
Salakonun önde gideni desene

Ailemi şehir dışında bildiklerinden dolayı sürekli olarak senin annen nasıl bıraktı seni şehir dışına ben asla kızımı bırakmam babası kızıma çok düşkün gibi kendisini övüp beni yaralayacak cümleler kuruyor artık daha fazla dayanamaz oldum
Evlenirseniz sözde sahip çıkıyorum koruyorum kolluyorum ayağına burnunu her şeye sokacak bu kadın, oğlu da bildiğin raporcu zaten, sana herşeyi anlatan anasına senden bişeyler yetiştirmiyor mu sanıyorsun, ah canım. İkinizi birbirinize düşürüp, sonra amaaan kadın milleti yiyo birbirini diyecek o da en iyi ihtimal. Genelde analarını tutuyorlar.

Keşke en başından herşeyi açık açık konussaydiniz.Boyle durumlarda en önemli kriter eşiniz olacak kişi.Pasif biriyse evlendikten sonra çok büyük sıkıntılar yasarsiniz
Yapamadım anneminde babaminda ayrıldıktan sonra beni utandıracak bir çok yanlışları oldu. Özellikle annem toplum normlarına aykırı birçok davranış sergiledi bunları kendimden dahi sakladım onlara anlatamazdim

Hem terbiyesiz hem hadsizler özür dilerim. Ne münasebet böyle bir yorum yapabiliyorlar?

Yapamadım anneminde babaminda ayrıldıktan sonra beni utandıracak bir çok yanlışları oldu. Özellikle annem toplum normlarına aykırı birçok davranış sergiledi bunları kendimden dahi sakladım onlara anlatamazdim
Annenin babanın hayatından onlara ne ya? Kim oluyor onlar? Neden prim veriyorsun şöyle vasat altı insanlara?

Yahu git butun aile içi özelini dök demiyoruz. Boşandiklarini soyleyip geçersin onun disinda niye boşanmişlar, boşandiktan sonra nasıl yaşamiş kimseyi ilgilendirmez. Daha şimdiden elin kadinin sorgulamalarini, bir ton lafini yiyip yutuyorsun. Evlensen bunlar seni ailecek parçalar zaten.
👇
🙄

X