- 16 Aralık 2020
- 3.883
- 7.783
benim bir tanıdığımın 30 bin takipcisi var. aylık 1- 1 bucuk bin getirisi oluyorAllah iyiligini versin üsenmeyip baktin gercekten Ooo bizim ki boşa kürek çekicek desenize sayilar cok fazla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim bir tanıdığımın 30 bin takipcisi var. aylık 1- 1 bucuk bin getirisi oluyorAllah iyiligini versin üsenmeyip baktin gercekten Ooo bizim ki boşa kürek çekicek desenize sayilar cok fazla
Daha cok genciz belki bu yuzden bukadar bencilce dusunuyor ama hayat erken atildik iste ben 24 o 25
Bu kafayla hicbir katkisi olmayacagi kesin.dogacak cocuga yazik etmemizin anlami yok. Hersey oturana kadar beklemek en iyisiHerkes instagramda youtube de takipçi kasmaya çalışıyor bugün bu işler getiriyorsa birkaç yıl sonra getirmeyecek facebook gibi onlarında modası geçecek. Olgunlaşmadan çocuk falan yapmayın eşiniz çalışmak istemiyor evde oturup pc oynayan insanın doğacak çocuğa ne katkısı olabilir?
Yorumunuz icin cok tesekkur ederim. Cok.gizel ozetlemissiniz. Suan pc oyun icin mizmizlanan ir kocayla ugrasirken birde cocuk oldugunda daha hassas bir donem yasacagiz ve hersey daha da karmasik hale gelebilir. Zaman herseyin ilaci oldugunu dusunuyorum. Kendi haline biraktim. Oyununu oynasil istedigini yapsin bakalim24 yaşinda ne bebeği yaa gercekten. Pandemi. Tek maaş. Eşin desen genç hatta ergen.
Bebek hem maddi külfet hem manevi stress kaynaği ve ikinizde buna hazir değilsiniz. Hatta evliliğe bile hazir değilsiniz, özelikle eşin.
Bebek gece her iki saatte süt ister, bez ister. Bazi geceler hic uyumaz. Gün boyuda farki yok. Uykusuzluk bir taraftan, hormonlar, sonra eşinin halen oyun baskisi olur yada sana kizar "senden dolayi hayalimi gerçekleştiremedim" diye. Sonuç lohusa depresyonu ve cok agir darbe yemiş bir evlilik olur.
Burda sorun bebek degil. Hayata bakiş açisi. Adam ergen, farkli hayalleri var. Zaten 22 yaşinda evlenmiş, ergenliğini doğru düzgün yasayamamiş.
Tavsiyem kesinlikle bu bebek fikri rafa kaldirin ve cok siki korunun. Eşin o işi kesinlikle birakmasin, youtube'a tutunmak o kadar kolay değil. Olsa bile, teknoloji hiz ile değisiyor, yarinin garantisimi var?
o zaman inşaatta çalışan insanlarin canı yok eşinize göre demekki ne diyim....Ağır şartlar dediği ona göre hafta içi 7-8 gibi geliyor Haftanın 2 günü geceye kadar kalabiliyor 11'i 12'ye bazen ikide geldiği de oluyor ithalat ihracat yaptıkları için araç geldikçe evraklarını hazırlayıp araca çıkarması gerekiyor araç ülkede beklemesi gerekiyor kapılarda vesaire vesaire Çok karmaşık Bildiğim kadarıyla bu tarz işlerle uğraştığı için yoğun oluyor ve geç saatlerde gelebiliyor be bilgisayar başında bedenen yoruldum ya aslında kafa olarak yoruluyor eve gelince de oyun oynayarak kafasını dağıtmak istiyormuş Ancak bu şekilde dagiliyormuş kafası dediğine göre
Yorumunuz icin cok tesekkur ederim. Cok.gizel ozetlemissiniz. Suan pc oyun icin mizmizlanan ir kocayla ugrasirken birde cocuk oldugunda daha hassas bir donem yasacagiz ve hersey daha da karmasik hale gelebilir. Zaman herseyin ilaci oldugunu dusunuyorum. Kendi haline biraktim. Oyununu oynasil istedigini yapsin bakalim
Daha 24 sünüzDaha cok genciz belki bu yuzden bukadar bencilce dusunuyor ama hayat erken atildik iste ben 24 o 25
Bu sureci cok guzel ornekle anlatmissiniz kürek cekmek pes etmemek, vekoskoca 2.yilik bir surec gecirmek... sanirim bende yoruldum.artik tek basima kürek cekmekten. Zaman ilaç olucak gibi. Allah tez vakit de evladiniza kavusmayi nasip etsin sizeM i h r a iki yildir anne olmaya calisan biri olarak sizi cok iyi anliyorum. bu oyle bir imtihan ki.. kayikta iki kisisiniz.. bir kurek sizde bir kurek onda olmali. herkes ayni cabayla kurek cekmeli. sorun sendeki kurekte olabilir ondaki kurekte olabilir, kayikta olabilir veya nehirde olabilir. varmak istedigin yere bir sekilde varamiyorsun. yani cocuk olmuyor bir turlu. bir taraf motivasyonunu kaybetti mi diger taraf tutup kaldirmali hadi yapabiliriz az kaldi demeli.. malesef sizin cabanizla olacak is degil. hele cocuk konusu gibi bir konuda farkli dusunuyor olmak buyuk mesele aslinda.
bu arada ilk baslarda piyasa bosken firsat coktu.. iki yil oncesine kadar baslamis olsaydi buyuk paralar kazanabilirdi. suanda diger mecralar dahil herkes bu isi yapiyor. piyasa sisti. milletin guveni azaldi. alinan reklamlar sahte.. cok fazlar youtuber var vs. Suan isi cok zor. asil is elden birakilmadan yapilmali. Ayrica youtube yaparsa da cok yogun uzerine dusmesi gerekecek. Video cekmek, duzenlemek, duzenli icerik yuklemek hic kolay bir sey degil.
O ağır şart nedir görmemiş.Ağır şartlar dediği ona göre hafta içi 7-8 gibi geliyor Haftanın 2 günü geceye kadar kalabiliyor 11'i 12'ye bazen ikide geldiği de oluyor ithalat ihracat yaptıkları için araç geldikçe evraklarını hazırlayıp araca çıkarması gerekiyor araç ülkede beklemesi gerekiyor kapılarda vesaire vesaire Çok karmaşık Bildiğim kadarıyla bu tarz işlerle uğraştığı için yoğun oluyor ve geç saatlerde gelebiliyor be bilgisayar başında bedenen yoruldum ya aslında kafa olarak yoruluyor eve gelince de oyun oynayarak kafasını dağıtmak istiyormuş Ancak bu şekilde dagiliyormuş kafası dediğine göre