- 17 Nisan 2020
- 148
- 262
Benimki youtuber. Sizinki yaşında pc topladı yaklaşık 5-6 senedir youtube a video cekiyor hatri sayılır bir kitlesi ve sponsorları var (dı). Ama öyle deli paralar dönmüyor. Hele ev gecindircek, o makinelere verdiğin parayı cikarcak kadar asla. Oyun videoları için kitle oluşturmak inanın çok zor. Çünkü herkes youtuber ve herkes yapıyor. Bir sure video atmazsan insanlar hemen unutuyor seni. Ayrica canlı yayın vs vs açmak öyle kolay değil. Cok ekipman gerekiyor.
Benim ki isini hiç bırakmadı. Çünkü hobi diyor. Ek gelir olarak yapıyor. Bazen ise gidip aksam eve gelince video çekip 2 gün onun montajıyla uğraşıyor bazen ben yapıyorum montaj. Ilk etapta zaten para kazanmiyorsun ama ilerleyen etapta 100 bin takipçi yoksa o uçarı paralar, sponsorlar gelmiyor.
O yüzden aklini başına almalı. Youtube için işini bırakmamalı. Hobidir bu en fazla gelecek inşaa edilmez. Cocuk için bence bekleyin.
Benim ki isini hiç bırakmadı. Çünkü hobi diyor. Ek gelir olarak yapıyor. Bazen ise gidip aksam eve gelince video çekip 2 gün onun montajıyla uğraşıyor bazen ben yapıyorum montaj. Ilk etapta zaten para kazanmiyorsun ama ilerleyen etapta 100 bin takipçi yoksa o uçarı paralar, sponsorlar gelmiyor.
O yüzden aklini başına almalı. Youtube için işini bırakmamalı. Hobidir bu en fazla gelecek inşaa edilmez. Cocuk için bence bekleyin.