İzmir’de sosyalleşme sorunu

Gezmek diyince çeşme ve efes nerden aklina geldi ki 🤣 nerde oturuyorsun bilmiyorum ama sahile 5 dk mesafedeyim inip yüruyorum sonra gidip kahve iciyorum geri yürüyüp geziyorum zaten normalde spordayim ama istanbullularda bu sorun var siz o tıkış tıkış şehire alışmışsiniz :27:
Heeee evet tıkış tıkış şehire alışmışız burası da çok mükemmel değil ama boşver kıyaslama yapamam şu an. Yazdıklarınızı kâle bile almıyorum öneri yaparken laf sokmak nedir ya bence siz sporunuzu yapmaya devam edin ama benim yapmadığımı düşündüren neydi acaba onu da merak etmedim değil 🙄

Galiba yanlış okudunuz.
Nasıl bilerek mesafe koyduğunuzu söylemiş olabilirim?

Mesafe her zaman bilinçli değildir.
Bilinçli olmak zorunda da değil.
Yani sorum bir yergi veya itham içermiyor lütfen rahat olun.

İnsanın olmayışından değil, temas ettiğiniz insan olmayışından muzdariptiniz. İnsan yoksa, seyrekse etrafınız; kendinize uygun birini bulmanız daha düşük bir ihtimal.
Yanlış anlamış olabilirim şimdi daha net oldu 👍🏻 Teşekkür ederim açıklamalı ve güzel yanıtınız için🌸💖

Ama birde istanbul benim için çok farklı bir şehir sanırım birde eski hayatımı özlüyorum o yüzden vazgeçemiyorum galiba burdan gitsek önceliğim ist olur. İzmir’i de istedim ama iş diyorrrrrrr😂sinir oldum yine😂
Ahahah insan anlatınca bile sinirleniyor değil mi 😂😂 erkekler bir yeri sevdi mi hiç ayrılmak istemez düzeni bozulsun istemez benimki de öyle bayılıyor buraya 😂😂😂

Heeee evet tıkış tıkış şehire alışmışız burası da çok mükemmel değil ama boşver kıyaslama yapamam şu an. Yazdıklarınızı kâle bile almıyorum öneri yaparken laf sokmak nedir ya bence siz sporunuzu yapmaya devam edin ama benim yapmadığımı düşündüren neydi acaba onu da merak etmedim değil 🙄
Öf yazıcaktım birşeyler ama neyse uğraşamam sosyalleşemiyorsan böyle bir şehirde bi düşün bence sorun nerde :)

Bu işin o memleketli şöyle bu memleketli böylesi yok arkadaşlar. Ailemin ki 30 yıldır yaşadığımız 2 blok 28 dairelik apartmanda Elazığlı hane sayısı İzmirli sayısından fazlaydı.(İzmirin en merkezi, tanındık muhitlerinden)Bu işin İzmirlisi, İstanbullusu yok arkadaşlar. Konu sahibine sorsak aslen nerelisin diye bir ihtimal farklı bir şehir der. Olayın bunula alakası yok. Farklı bir şehire gelmişsen çlışma hayatın yoksa sosyalleşmen zor. Bu sosyalleşmeden kasıt yeni bir çevre edinme. Ben de 7 sene önce farklı bir şehre geldim ama avantajım öğretmenim, çalışıyorum. 50 tane kadının arasında buldum kebdimi.Bu durumda bile kendi ortamımı oluşturmam 1 yılımı aldı. O kurs bu kursla tam olacak iş değil o. Memleketçilik yapmayı hiç sevmem ama memleketime de laf ettirmem 😌

Bu işin o memleketli şöyle bu memleketli böylesi yok arkadaşlar. Ailemin ki 30 yıldır yaşadığımız 2 blok 28 dairelik apartmanda Elazığlı hane sayısı İzmirli sayısından fazlaydı.(İzmirin en merkezi, tanındık muhitlerinden)Bu işin İzmirlisi, İstanbullusu yok arkadaşlar. Konu sahibine sorsak aslen nerelisin diye bir ihtimal farklı bir şehir der. Olayın bunula alakası yok. Farklı bir şehire gelmişsen çlışma hayatın yoksa sosyalleşmen zor. Bu sosyalleşmeden kasıt yeni bir çevre edinme. Ben de 7 sene önce farklı bir şehre geldim ama avantajım öğretmenim, çalışıyorum. 50 tane kadının arasında buldum kebdimi.Bu durumda bile kendi ortamımı oluşturmam 1 yılımı aldı. O kurs bu kursla tam olacak iş değil o. Memleketçilik yapmayı hiç sevmem ama memleketime de laf ettirmem 😌
Ayyyy ne güzel yazdınız ağzınıza sağlık harikasınız çok teşekkür ederim kesinlikle hepsine katılıyorum 🙏🏻🙏🏻💖💖

Bende 7 senedir İzmir'de yaşıyorum, ne komşuluk var ne sosyalleşme imkanım, bir oğlum oldu onunla zaman geçiyor, bende eşime sürekli burada kimsem yok diye yakınıyorum maalesef. Aslında çok kabalık iken 4 duvar arasında tek hissetmek gerçekten zor.

Bende 7 senedir İzmir'de yaşıyorum, ne komşuluk var ne sosyalleşme imkanım, bir oğlum oldu onunla zaman geçiyor, bende eşime sürekli burada kimsem yok diye yakınıyorum maalesef. Aslında çok kabalık iken 4 duvar arasında tek hissetmek gerçekten zor.
Evet, benimle aynı şeyler yaşayan kişiler de varmış demek ki 😔 Yaşamayan gerçekten bizi anlamaz, anlayamaz … Siz hangi ilçedesiniz peki

Back