İzmir’de sosyalleşme sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tam Izmir ovmeye gelmistimki cok ovulmus gidiyorum.

Benim yerime gidinde iki boyoz yiyiverin hanimlar, kac lira oldu bi boyoz?

Konu sahibi Bayrakli'da sikilmanda normal geldi bana bu arada, yuksek yuksek binalar, iletisim yok, sevmem oralari, keske imkaniniz olsaydi da goztepe, balcova gibi bir ilceye tasinsaydiniz, oralarda adim basi sosyallesecek yerler var, denize inmek istesen 5 dk, hadi ben avm insaniyim desen o imkanlarda var.

1-2 yil kadar Izmir'de yasadim iş dolayisiyla Cankaya'da calisiyor, Balcova'da yasiyordum, halen ordakilerle gorusuruz, yazlari bulusuruz falan, coguda öz Izmirli degil.

Hic unutmam Izmir'e ilk gittigimde otobuste teyzenin biri gozumun icine bakip "Sen Ankaralisin" demisti durduk yere, nerden anladigini sordugumda Izmirliler soforle konusmaz demisti, bu da boyle sacma bi animdir snsjjsjd.
Bana da ankarada dolmuş şoförüne teşekkür ederim ve iyi günler dedim diye “izmirden mi geldin?” demişlerdi 😂😂😂

Bana da ankarada dolmuş şoförüne teşekkür ederim ve iyi günler dedim diye “izmirden mi geldin?” demişlerdi 😂😂😂
Izmirliyi tavrindan taniyan koca yurekli Ankara dolmuscusuna selam olsun.

Beni Izmir'de en gicik eden konu kisin sahile paralel yollarda insanin ici titrerken (Ankarali halimle icim titriyordu dusun) ucu sahile cikan yollarin sicacik olmasiydi, ilk kışımda zaturre olmustum. O Cankaya'nin arka sokaklarinda az titremedim :(

Izmirliyi tavrindan taniyan koca yurekli Ankara dolmuscusuna selam olsun.

Beni Izmir'de en gicik eden konu kisin sahile paralel yollarda insanin ici titrerken (Ankarali halimle icim titriyordu dusun) ucu sahile cikan yollarin sicacik olmasiydi, ilk kisimda zaturre olmustum. O Cankaya'nin arka sokaklarinda az titremedim :(
İzmirin soğuğu ankaradan beter diyorum dalga geçiyorlar benimle. Yaşayan bilir o ayazın ciğerlere işlemesini.

İzmirin soğuğu ankaradan beter diyorum dalga geçiyorlar benimle. Yaşayan bilir o ayazın ciğerlere işlemesini.
Nem var kudro, cok nem, oyle boyle degil. Hem islaniyorsun hem ayaz yiyorsun farketmeden, vallahi ictigim klamoksun haddi hesabi yoktu orada.

Ama Ankara'm oyle mi kuru kuru donduruyor, canina yandigim.

Nem var kudro, cok nem, oyle boyle degil. Hem islaniyorsun hem ayaz yiyorsun farketmeden, vallahi ictigim klamoksun haddi hesabi yoktu orada.

Ama Ankara'm oyle mi kuru kuru donduruyor, canina yandigim.
Ciğerine su buharı çekiyorsun bazen resmen.

Kar yağdığında çogzel oluyor ankara. İnsanın içeri giresi gelmiyor.

Teşekkür ederim bayraklıdayım 💖
Arkadaşlar olay izmirin kuzeyinde ve göztepeden sonraki güney ilçelerde. Buralarda yaşamıyorsanız kötü bir izmir deneyimini anlarım. Arada kalan yerler aşırı göç almaktan bozuldu maalesef.

Ama kusura bakmayın, erkek yok olayına kahkaha attım 😂
Ahahha ben yazmıstım onu evet yok vallahı:) Bende balçovada oturuyorum bu arada tesadüfen biri daha yazmıs balçovadayım diye. Aynı semtte denk gelemeyıp koskoca sitede komşu çıkmakta cok garip:) neyse İzmir şöyle böyle dedim ama havası hiç bir yere değişilmez muhtesem. Yazı çok güzel deniz kum güneş haa bide konu sahibi bk kokuyo demiş ama artık kokmuyo ya lağım kokusu yok ama adı çıkmış bi kere.)) neyse herkes oldugu yerde mutlu olsun

En başta ben keşke herkes doğduğu yerde yaşasa . Ara ara bende burda benim ne işim var diyorum.
Bayraklı-Bornova konusu açılmış ta sizin sosyalleşmek, gezinmekten kastınız ne arkadaşlar ? Bana şahsen çıkıp bir haşim işcan caddesinde git gel yapmak, merkeze doğru yürüyüp ara sokaklardan aşağı sallanmak, bulduğum küçük bir cafede ya da manavkuyunun gizli kaşmış kaliteli cafelerinde bir kahve içmek yetiyor. Beklentiyle alakalı sanırım.

En başta ben keşke herkes doğduğu yerde yaşasa . Ara ara bende burda benim ne işim var diyorum.
Bayraklı-Bornova konusu açılmış ta sizin sosyalleşmek, gezinmekten kastınız ne arkadaşlar ? Bana şahsen çıkıp bir haşim işcan caddesinde git gel yapmak, merkeze doğru yürüyüp ara sokaklardan aşağı sallanmak, bulduğum küçük bir cafede ya da manavkuyunun gizli kaşmış kaliteli cafelerinde bir kahve içmek yetiyor. Beklentiyle alakalı sanırım.
Göbekten zeytin yemeli köpük partileri yoksa o şehire şehir denmez 😂

Arkadaşım evlenip Ankara'dan İzmir'e taşındı. Ben yıllarca Ankara'yı çok soğuk bilirdim İzmir'i de sıcak bekliyordum ama şaşırdım, buranın ayazı daha fenaymış dedi bana😅😅

Sosyalleşmek kimisi için dışarda gezip bir şeyler yiyip içmek, kimisine göre yeni arkadaşlıklar kurmak, kursa kayıt olmak, bir etkinliğe gitmek vs.
Yazdığınız gibi beklentiye göre değişir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X