Boşanmanın ilk falsosu..

Ah neden haddini bildirmediniz o hadsize. Terbiyesiz insan. Ama sizi de anlıyorum böyle büyük bi cahillik karşısında insanın nutku tutulur tabi.
Siz sadece onun size işinin düşeceği sizin de onu köpekleyeceğiniz günü bekleyin. Böyleleri genelde fıtı fıtı gerisin geri dönerler bişey olmamış gibi.

Siz kımse için yaşamıyorsunuz. Bu en doğal hakkınız. Kimse içinde evlenmemişsinizdir.
Dert etmeyiniz. Sallayın gitsin.Üstelık onun evlılıgınin bıle garantisi yok. Kurtulmuşsunuz gercek yuzunu gostermiş.

Hadsizden kurtulmussun, bosver..
Anlattıgın kadar yakın olan arkadasım var, evlendikten sonra kız kıza buluşmalar olmaz dediği için hep eşlerle birlikte görüşüyoruz
Çok saçma fikirlere sahip insanlar var yani, sen sıkma canını.

Zaten kadinin kadina yaptigi dusmanligi baska hic bir canli digerine yapmiyordur.Basimiza ne geliyorsa boyle hemcinslerimiz yuzunden geliyor.Arkadas sen nasil bir insansin hic mi bekar arkadasin yok evine gidip gelen.İNsanlarla arkadas olma kriterim var.nedir? Evli olmasi!Kimin dost kimin dusman oldugunuzu goruyorsunuz iste bu zamanlarda oyle dusunun uzulmeyin.

Ne kadar iğrenç zihniyete sahipmiş arkadaşınız. Gerçekten kurtulmuşsunuz.

Aynı iş yerinde çalıştığımız bir arkadaşım boşanmıştı eşinden 2 sene önce. Yeni evliydik, kendini toparlayip evini kurana kadar seve seve misafir ettik.

Aklımın ucundan bile geçmedi, boşandığı için eşimin yanına yaklastirmamak.

Simdi ben de boşanıyorum. Demek ki boşanmak bir nevi turnusol vazifesi görüyor. Etrafımda ne kadar iğrenç zihniyetli insan varsa temizlerim ben de umarım.

Bu kadar pis düşünceli insanlar varsa hayatınızda inanın yalnızlık daha güzel. Zamanla insan gibi insan dostlarınız olur umarım etrafınızda. Canınızı sıkmayın lütfen.

Uzulmenize uzuldum sadece.
Asla üzülme aynısını ben yaşadım. Boşanma arefesinde soluğu onun yanında almıştım. Ağladım anlattım dertlestim. Çocuğu olmuştu diye o gün söylemesi ayıp çeyreğini taktım.
Ilerki günlerde baktım aramasam aramıyor. Aylar oldu aramadı ne oldu ne etti boşanma davam bitti mi diye arar sandım ama yok. Bir yıl geçti tık yok. Onu Allaha havale edip numarasını sildim. Öyle bir içim yanmıştı ki anlatamam. Sonrasında farklı kişilerden benzeri olaylar yaşadım. Mesela babamlarin yaninda tanıdıklardan ileri yaşlarda bir amca bosanmis oldugumu duyunca -tühh beahhh murdar olmuş. Dedi babamlara şok olmuştum.
Ahhh boşuna üzülmusum bunlar kimmiş simdi gülüyorum
Benim Rabbim katında ben simdi daha mahsun ve kıymetliyım daha içten sığındım.
Haa tavsiyem bir kaçandan siz on kaçın vardır bir hayır ahlak anlayışı böyle kişilerden kurtuldunuz diye sevinin.
bilinki benim yasantimin bu evresi daha bir güzel ve daha bir hikmetli oldu. Ama ben hayri düşünüp önüme baktigim için.. depresyonu secseydin tabi hala acıların dul kadını modunda olurdum. Zor bir evlilik zor bir bosanma ve sonrasi ama geciyor ailemiz var sevenlerimiz var cok sukur ve her sey insan icin...
Yeni hayatınıza merhabanız sağlıkla hayra karşı ola...
(Kurban olsunlar bir damla gözyasina:)

arkadaşınız saçmalamış ne olmuş yani boşanmışsanız. Acaba arkadaşınız eşinin bir gün bir iş çıkışı kafasının karışıp onu aldatmayacağının garantisini verebilir mi? Kendi evliliğinin hiç bitmeyeceğinin garantisini verebilir mi? Bir gün aynı durumda kendisi de olabilir.
Sizi anlıyorum, dostum dediğiniz insandan bu cümleyi duymak gerçekten insanı acıtır.. Ancak böyle sığ düşünceli insanlar varsın olmayıversin etrafınızda..

Canım bende boşandım.Boşanınca kötümü oluyoruz.Asla .Bir şey olmuosa olmuyodur.Kemdınınde başına gelıcek aynı şey.Ve bunu buraya yazıcaksın.Başlığıda ılahı adalet yada buyuk konuşmanın sonu yaz.Kendı çok mu ıyı .Çok sınırlendım.Sen takılma .Kelıme hatanda yok.Çok guzel yazmışsın.

Ne guzel yazmışsın.Aynen ole ınsanlar senı kullanabılıceklerını sanıolar.Sankı kendılerı 4 4 luk gıbı ayyy goruomusun dıyecekler.Desınler desınker.Bedduayı sevmıorum ama kınayanın başına gelsın dıorum.

Bu tarz konuları yazanlarla aynı dünyada mı yaşıyoruz acaba? Bizim etrafımızda hiç yok bu kafada insan bir sürü boşanmış arkadaşımız var hayatları gayet de güzel. Birisi onlara böyle bi ima da bulunsa delirmiş heralde yazık der ciddiye bile almayız.

Yani yaşadığınız cevrede onemlı canım.Ama herkes o kadar şanslı olmuo.

Arkadaş degilmiş o dost ise hiç degil.Çok çirkin kalbinin kötülüğünü yansıtan bir hareket yapmış.Ne yazıkki toplumumuzun çoğu böyle cahil ve seviyesiz insankardan oluşuyor.Siz üstünüze alınmayın bu durum sizden degil onun içinin kotulugunden kaynaklaniyor.Kimse yaşattigini yaşamadan ölmezmiş.

Eee boşanınca ne oluyormuş diyemedin mi? Benim de çocukluk arkadaşım boşandı. Konuştum onunla, mutluysan senin adına bende mutlu olurum demiştim.

Öyleymiş de ve sevindim.

Yani arkadaşımın evli veya boşanmış biri olmasından bana ne ki. Boşanınca bir insan neden kötü yola düşmüş gibi ondan kaçıyorlar. Bu kafa yapısı nedir Allah aşkına!!!!

Peki diyeceğine iki laf sokup, yüzüne kapatsaydın ya. Kendine laf ettirip üzülme. Güçlü ol ve taviz verme.

Ne kadar saçma bir laf,bence tam tersine bu zamanınızda yanında olması gerekirdi.

bu nasil bir sacmaliktir yahu? siz yine "peki" deyip kapatmissiniz, ben olsam saglam bir kufrederdim herhalde.
iyi olmus, iyi ki kurtulmussunuz, hiic uzulmeyin. arkadas falan degilmis bu zaten.

Gectigimiz haftalarda bir konuda yazmistim. Kuzenim bosaninca erkek kardesi nisanimda sen artik dulsun eglencelere katilamazsin demisti kuzenime herkes icinde. Ben bunu nisandan sonra ogrenmis dugunumde kuzenimi.nikah sahiti yapmistim sirf inadina. Hafta sonu ogrendim ki o kuzenin kardesi bosanmis. Ustelik boynuz yiyerek. Nasil guldum varya. Karma boyle bisey eden buluyor.

Kimse yaşattığını yaşamadan ölmez takipte kalın yakın zaman sonra boşanacak arkadaşınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…