- 17 Ağustos 2016
- 3.746
- 4.199
-
- Konu Sahibi garipbirhayat
bende ilk defa duyuyorum böyle bir sey ben bosandigim da herkes bana daha cok sahip cikmaya calismisti.Bu ne yaa. Ilk kez duydum boylesini.. arkadaslarimi, evli-bekar diye mi ayiracam..o zaman bekar da evlenince gorusmeyelim, bu ne sacmalik.. ayrica neyin kinamasi bu, bosanma medeni bi olay..komikkkk
ee yapanlar var. demek ki ayrılıyormuş.Bu ne yaa. Ilk kez duydum boylesini.. arkadaslarimi, evli-bekar diye mi ayiracam..o zaman bekar da evlenince gorusmeyelim, bu ne sacmalik.. ayrica neyin kinamasi bu, bosanma medeni bi olay..komikkkk
Benim eşini yoldan çıkaracaüımı düşündü sanırım. çünkü başka bir gerekçe olamaz. ben de onun kıl kuyruk kocasına bir bakardım kiKonuyu okudum, yorum bile yapamiyorum. Ne mana? Sebebi nedir?
Âaaa boşver şekerim zaten gereksiz insanmış sıfır kalite kendini senin gözünde eksiye düşürdü boşver sen dimdik ayakta dur yasa bu hayatıBugün öylesine canımı sıkan bir olay yaşadım ki.. Burada hep okurdum,boşanan kadınlara karşı çevrenin önyargısını.. kimseyi asla kınamadım da,olabilir her insanın başına gelebilir şeyler. Esasen boşanma sürecinde bana da bu tarz imalar olacak mı diye korkuyordum ki,oldu da..
Çocukluğumdan beri çok samimi olduğum,birlikte kamplara,yaz okullarına gittiğimiz,kurslara katıldığımız,yaşadığım şehre kilometrelerce uzak bir ilde düğünü olmasına rağmen uykusuz kala kala yorgun argın düğününe gittiğim, fakat kendisinden aynı özveriyi göremediğim insan,kardeşim dediğim arkadaşımdan bugün öyle bir şey işittim ki.
Bugün kendisini aradım.Bayağıdır görüşmüyoruz yüz yüze..
Kendisinin bana boşandığımdan beri farklı tavırları vardı. Bana karşı davranışları,yaklaşımı değişmişti.. Ben hassas,alınganım belki de,içinde bulunduğum durumdan diye ona değil kendime yordum bu durumu.. Yanlış düşünüyorsun 1var1yok dedim kendime.
Ve uzun zamandır çağrılarıma geri dönüş yapılmayıp,mesajlarıma kısa kısa konuşmak istemezcesine cevap veren arkadaşıma bugün tekrar yüzsüzce yazdım ...
İş çıkışı dedim. Bir şeyler yapalım,Bir şeyler içelim mi bir kafede, uzun zamandır vakit geçiremedik dedim..
Bana dediği aynen '1var1yok, sen boşandın artık dedi.. ee dedim.. ee si artık seninle görüşmek istemiyorum' dedi....
Öylece kaldım. Sadece peki dedim ve kapattım telefonu..
Öyle üzüldüm ki. Uzun zamandır hissettiğim şeyler yanlış değilmiş. Benim yersiz alınganlıklarım değilmiş.
Boşanınca ne oluyordu ?
Çocukluğumuz bir arada geçti,beni yıllardır tanıyordu.Benim ne karakterde bir insan olduğumu,erkek meraklısı bir insan olmadığımı biliyordu...
Biliyorum.. Bundan sonra böyle insanlar hayatımın her döneminde karşıma çıkacak. Ama buna hazır değildim ya.Dışardan yeni tanıdığım herhangi biri yapsın bunu koymaz bana,ama en en sevdiğim kardeşim gördüğüm insan yaptı bunu....
O kadar üzüldüm ki...
Teşekkür edrim,ve kelime hatalarından dolayı kusura bakmayın..
Kimsenin sahip çıkmaya çalışmasına ihtiyacım yok ta,bunu yüzüme vurarak çıkmasınlar yeter hayatımdan çıkanlar.bende ilk defa duyuyorum böyle bir sey ben bosandigim da herkes bana daha cok sahip cikmaya calismisti.
Benim eşini yoldan çıkaracaüımı düşündü sanırım. çünkü başka bir gerekçe olamaz. ben de onun kıl kuyruk kocasına bir bakardım ki
değil mi. benle arkadaşlığını bitirdi ya şimdi kocasının onu ömür boyu aldatmayacağından emin oldu. ne basit bir düşünce :SAyrica, neden bazi kadinlar arkadaslari bosaninca eslerinden kiskanir ki. Bu arkadasa guvenmeme yoksa "kocaya guvenmeme mi" neden hep erkegi yuceltme? O zaman da o koca kendini bi halt sanır, asil o zaman disari kayar. Kadinlar biraz kendine guvenseler, ille bi erkege dayanmasalar...
Öyle bir incelik beklenecek bir insan değilmişti zaten de, moral bozmasaydı iyiydi. neyse bakalım.. düşmez kalkmaz bir Allah..Yahu arkadaşım boşandı morali bozuktur deyip onun sizi birseyler içip konuşmaya çağırması gerekmezmi? Nasıl bir kafa yapısıdır bu anlaymıyorum.