Boşanmanın ilk falsosu..

Bu ne yaa. Ilk kez duydum boylesini.. arkadaslarimi, evli-bekar diye mi ayiracam..o zaman bekar da evlenince gorusmeyelim, bu ne sacmalik.. ayrica neyin kinamasi bu, bosanma medeni bi olay..komikkkk
bende ilk defa duyuyorum böyle bir sey ben bosandigim da herkes bana daha cok sahip cikmaya calismisti.

Âaaa boşver şekerim zaten gereksiz insanmış sıfır kalite kendini senin gözünde eksiye düşürdü boşver sen dimdik ayakta dur yasa bu hayatı

Benim eşini yoldan çıkaracaüımı düşündü sanırım. çünkü başka bir gerekçe olamaz. ben de onun kıl kuyruk kocasına bir bakardım ki

Çok büyük bir suçlama, sizden bunu beklemiş ya da eşinden ya da her ikinizden! Arkadaşınızmış falan ama olmasın. Nasıl bir eziklik bu? Ben böyle şüphem olacak evli kalacağım, arkadaşlık sürdüreceğim... imkansız! Kurtulmuşsunuz, çok kötü biriymiş, boşverin.

Ayrica, neden bazi kadinlar arkadaslari bosaninca eslerinden kiskanir ki. Bu arkadasa guvenmeme mi yoksa "kocaya guvenmeme mi" neden hep erkegi yuceltme?

Arkadasin kafadan kontak galiba.Ona peygamber efendimizin sözünü lütfen biri hatırlarsın kinadigin şey başına gelmedikçe ölmeyeceksin diye. Gerizekalı...

değil mi. benle arkadaşlığını bitirdi ya şimdi kocasının onu ömür boyu aldatmayacağından emin oldu. ne basit bir düşünce :S

Yahu arkadaşım boşandı morali bozuktur deyip onun sizi birseyler içip konuşmaya çağırması gerekmezmi? Nasıl bir kafa yapısıdır bu anlaymıyorum.

Yazıklar olsun!

Bu nasıl büyük konuşmaktır
Allah korkusu yok mu

Kendi de boşanabilir kardeşide annesi de ablası da hatta evladı da

Ya böyle sınanırsa? Bunu nasıl düşünmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…