Boşanmanın ilk falsosu..

O arkadasiniz kafasinin icinde beyin tasimiyormus demek ki. Ben olsam peki diyecegime okkali bir cevap yapistirir sonra keserdim iletisimimi. Bir suru bosanan arkadas ve tanidik biliyorum,hepsi de bosandiktan sonra kendini buldu,yiyor iciyor geziyor. Kimse de onlara farkli bir muamele yapmiyor. Siz cevrenizi degistirin.

Iyi de ne alaka boşanmışsın çok saçma. Belki eski eşin seni aldatiyodu cinsiyet degistirmisti dovuyodu uyusturucu kullaniuodu boyle şeyler yaşamış olamaz mısın ne var boşanmışsın boyle insanlar eski cağlarda kalsınlar allah aşkına

he bide anlamadigim islam dininde bosanmak varken. türkiyenin yüzde bilmem kaci müslümankem bu bosanma neden bu kadar abartiliyor. hristiyanlara bakiyorum bosanmak yemek yemek gibi normal birsey ama dinlerinde normalde bosanmak yok
Cünkkü inançla alakasız olarak bizim toplumumuzun bozuk bir zihniyeti var. Boşanmış kadınlara hatta eşi vefat etmiş kadınlara karşı utanarak yazıyorum " acık kapı" gözü ile bakıyorlar.

Yarın öbürgün onun evliliğinin ne garantisi var bi bakmışsın o da ayrılmış, insanların bu kadar tutarsız düşünmeleri çok tuhaf boşanınca ne oluyormuş ki cahil insanmış boşverin gitsin..

hiç canını sıkma, hayat bu düz bir yol değil ki... bakalım o arkadaşın ne yaşayacak ne görecek? imtihan dünyası.

Boşanınca ne oluyormuş. Yarın hangimizin başına ne geleceği belli. Boşverin hayatınızdan bir gereksiz eksilmiş. İnsanları tanıyorsunuz böylece

genel anlamda zaten hayatında olmaması gereken biriymiş , boşanınca ne oluyormuş , vebalı gibimi görüyorlar , herkes kendine baksın ve kim kime boşandığı için tavır alıyor ise ondan beterini yaşasında görsün ....

Boşanmaya karşı bir önyargı olduğunu bilirim de arkadaşınızın bu davranışı bana çok çiğ geldi, sen boşandın artık görüşmeyelim töbe ya kafası gitmiş onun, böyle insanlar uzak olsun zaten boşverin

Öyle şey olur mu ya, meseleyi bu şekilde kazıma aklına
Arkadaşın densiz biri hatta akılsız
Tüm insanlar böyle değil inan, benim yedi sülalem boşandı herkesin eşi dostu ahbabı var olur mu öyle şey
Bu tür insanlar hastalık gibi senden uzak olmaları inan daha iyi, lütfen böyle şeylere üzülme, yorma kendini
Ben seninle arkadaş oluruuuummmmm lütfen üzülme

Bir kadın bunu düşünebiliyorsa !!!!^+2^%+234'^+234

eror verdim yani

Cehalete bak!

Siz kurtulduğunuza sevinin..

Ayrıca kimse kınadığını yaşamadan ölmezmiş.. Kendinden görmese başka türlüsünü yaşar... Yazık!

Ben olsam bu kişiye sağlam okkalı, onu o yerin dibine sokacak bir mesaj atmadan bırakmazdım. Cevabı da beklemeden heryerden engellerdim. Bu nasıl pis rezalet bir zihniyet yaa. Böyle biriyle geçirdiğim her saniyeye acırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…