Boşanmanın ilk falsosu..

Dünyada bir kendi birde kocası varya!!!
Arkadaşı kocasını yiyecek korkusu hasbam....

Bilmiyorum ya bana ya da kocasına güvenmiyor sanırım.. kocasını yoldan çıkaracağımı felan düşündü sanırım :/

Ne korkunç bir hakaret. Ben olsam cevap olarak “ima ettiğin şeyi tam olarak anlamadım, açık açık yaz da ona göre hakaret veya iftira davası açacağım” derdim. Bu yaptığı yasalara aykırı, resmen psikolojik şiddet. Bu kadar hasta düşünceliyse bile içinde tutsaydı, görüşmemek için başka bahane sunsaydı.

Eskisi gibi değildi bana karşı, gerçi eskiden de hep sahtekarca yaklaşmış onu görmüş oldum. ben kendim gibi sandığım için onun niyetini hiç anlayamamışım ama , bir tuhaflık var diye düşünüyordum ama belki benimle değil kendi yaşantısıyla alakalıdır yie de diyordum ki böyle bir şey demesini hiç beklemiyordumm.. şok oldum öyle mi peki diyebildim sadece. ve sonrasında da sildim numarasını zaten..

Valla inşallah çok güzel yerlere gelirsiniz ve/veya çok güzel bir evlilik yaparsınız da haberi olur, size yanaşmak ister de yanaşamaz. Allah ıslah etsin.

Yok kocası sapıktır onun. Bunun başka izahı yok.

Size değer vermeyen birini bukadar kafaya takmak üzülmek sağlıklı değil. Gereksiz şahsiyetmiş uzun yapmadan çıkmış hayatından arkadaş bile değilmiş ne dostluğu. Siz fazlaca anlam yüklemişsiniz bu karaktersiz boş insana. Halbuki evlenmek te boşanmakta sağlıkta ölüm de insanlar için. Böyle beyin yoksunları bazı şeyleri sadece yaşayınca anlar üzülme. Hayat onlara da anlayacakları dilden bir cevap hazırlamıştır.

Zaten insanın canını en çok sevdikleri, değer verdikleri, güvendiklerinin tavrı veya sözleri yaralıyor.Hayat her adımda bir şeyler gösteriyor, öğretiyor bizlere. Kimseye fazla değer vermemek gerekiyor.
Böyle davranan eski arkadaşınızın, kesin olarak söyleyebilirim, eşine güveni yok. Sizi potansiyel tehdit unsuru olarak görmesi, aldatılmasına engel olamayacak. Ama, rabbim sizi şimdiden korumaya almışta, arkadaşınızı sizden uzaklaştırmış.
Gereksiz bir insan kendi kendine çıkmış hayatınızdan. Böyle düşünün.

Kendim boşandım arkadaşlar ımdan da boşanan lar var hiç böyle bir şey duymadık tuhaf insanlar başka dünya da yaşıyor lar

Ne karaktersiz insanlar var. Evlenirseniz birdaha da görüşmeyin o insanla zaten. İnsan işte değer veriyor verdiği kişi de böyle yapınca valla beyninden vurulmuşa dönüyor. Allah o arkadaşınıza akıl versin size de sabır.. takmayın, hayatınızı yaşayın

ay tam gerızekalı
bosanınca ne oluyormus ben onu anlamadım evlıyle bosanmıs arasındakı tek fark tarafın bır erkek tarafından magdur edılmıs olması baska ne fark oluyor
bende ben bosanmısım ama sende gerızekalısın onu napcaz derdım çat kapatırdım

çok sinirlendım

aptal ya

Aynen.. yok bir daha asla görüşmem. sildim numarasını zaten. bir daha işim olmas.

Boşanınca ne olmuş yani..gerçi kişi kendinden bilir işi..bence böyle bir hadsizi hayatınızdan çıkardığınıza sevinin lütfen..

Evet.. gün geçmiyor ki yeni bir insana güvenim kırılmasın.. doğru..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…