- 1 Ağustos 2009
- 5.801
- 10.243
-
- Konu Sahibi garipbirhayat
Niye görüşmek istemiyormuş ben anlamadım hala. Boşandığın için demiş de, boşanmış bir insanla görüşmek istememe sebebi neymiş cidden anlamadım.
Bilmiyorum ya bana ya da kocasına güvenmiyor sanırım.. kocasını yoldan çıkaracağımı felan düşündü sanırım :/Niye görüşmek istemiyormuş ben anlamadım hala. Boşandığın için demiş de, boşanmış bir insanla görüşmek istememe sebebi neymiş cidden anlamadım.
Dünyada bir kendi birde kocası varya!!!
Arkadaşı kocasını yiyecek korkusu hasbam....
Bilmiyorum ya bana ya da kocasına güvenmiyor sanırım.. kocasını yoldan çıkaracağımı felan düşündü sanırım :/
Ne korkunç bir hakaret. Ben olsam cevap olarak “ima ettiğin şeyi tam olarak anlamadım, açık açık yaz da ona göre hakaret veya iftira davası açacağım” derdim. Bu yaptığı yasalara aykırı, resmen psikolojik şiddet. Bu kadar hasta düşünceliyse bile içinde tutsaydı, görüşmemek için başka bahane sunsaydı.
Haklısınız.. uzun zamandır seziyordum bir gariplik te. belki ben yanlış düşünüyorum diyordum. bugünkü aramam işin aslını ortaya koyacaktı ki yanılmadığımı fark ettim.
Sanırım öyle oluyor gerçekten de.Her işte bir hayır var. Hayatınızdaki gereksizleri temizliyorsunuz tek tek.
Eskisi gibi değildi bana karşı, gerçi eskiden de hep sahtekarca yaklaşmış onu görmüş oldum. ben kendim gibi sandığım için onun niyetini hiç anlayamamışım ama , bir tuhaflık var diye düşünüyordum ama belki benimle değil kendi yaşantısıyla alakalıdır yie de diyordum ki böyle bir şey demesini hiç beklemiyordumm.. şok oldum öyle mi peki diyebildim sadece. ve sonrasında da sildim numarasını zaten..
Olaydan birkaç saat sonra söylediklerini hazmedince düşündüm de bu insan bana mı kocasına mı güvenmiyordu..
Beni yıllardır tanır, her şeyimi bilir.. nasıl karakterde bir insan olduğumu bilir.. bundan dolayı zoruma gitti zaten. onun kocasına göz koyabilecek potansiyel mi gördü bende diye..
Çok sağolun. inşallah. ben en çok ta aslında o bana nasıl niyet beslerken ben ona içimi açtım diye üzülüyrum..Valla inşallah çok güzel yerlere gelirsiniz ve/veya çok güzel bir evlilik yaparsınız da haberi olur, size yanaşmak ister de yanaşamaz. Allah ıslah etsin.
Tek tek gidiyor herkes hayatımdan. yakında yapa yalnız kalacağım sanırım :)Tebrikler, bu çağın über cahil kahramanından kurtulmuşsun. Haydi bunu kutlayalım.
Aynen.. yok bir daha asla görüşmem. sildim numarasını zaten. bir daha işim olmas.Ne karaktersiz insanlar var. Evlenirseniz birdaha da görüşmeyin o insanla zaten. İnsan işte değer veriyor verdiği kişi de böyle yapınca valla beyninden vurulmuşa dönüyor. Allah o arkadaşınıza akıl versin size de sabır.. takmayın, hayatınızı yaşayın
Evet.. gün geçmiyor ki yeni bir insana güvenim kırılmasın.. doğru..Zaten insanın canını en çok sevdikleri, değer verdikleri, güvendiklerinin tavrı veya sözleri yaralıyor.Hayat her adımda bir şeyler gösteriyor, öğretiyor bizlere. Kimseye fazla değer vermemek gerekiyor.
Böyle davranan eski arkadaşınızın, kesin olarak söyleyebilirim, eşine güveni yok. Sizi potansiyel tehdit unsuru olarak görmesi, aldatılmasına engel olamayacak. Ama, rabbim sizi şimdiden korumaya almışta, arkadaşınızı sizden uzaklaştırmış.
Gereksiz bir insan kendi kendine çıkmış hayatınızdan. Böyle düşünün.