- 17 Temmuz 2019
- 151
- 757
-
- Konu Sahibi garipbirhayat
Tek tek gidiyor herkes hayatımdan. yakında yapa yalnız kalacağım sanırım :)
Aynen .. giden sahtelerden gidiyor değil mi :)Şöyle düşün arkadaşım, hayatında sana zarar veren birkaç fındık faresi varmış ve onları zehirleyerek atıvermişsin. Artık varlıklarıyla rahatsız etmeyecekler. Bu yalnızlık değil arınmadır. Yepyeni bir hayata başlıyorsun öyle düşün lütfen:)
Hiç bilmiyorumGerçekten kafa yapısını çok merak ettim ya ne kullanıyor acaba bu kafaya gelmek için
Evet, yazdıklarından anladığım kadarıyla kendini iyi ifade eden, anlayışlı bir kadınsın sen ve inan hayat sürdükçe kahramanlarımız hiç azalmaz. Ben de bir nişan atma olayında hayatımı en başından kurdum. Ablam boşandı o da öyle yaptı. Çok çabaladık bazen üzüldük ama şimdi tertemiz hayatımızla çok mutluyuz. Senin mutsuz uyumana sebep olan kimseye yer verme olur mu:)Aynen .. giden sahtelerden gidiyor değil mi :)
Yaz bir yere boşanacak ve ağlaya ağlaya seni arayacak af dilemek için.... Allah o söylediği büyük lafları ona yaşatır elbet..Hiç bilmiyorum
Sadece 2 aydır bir gariplik var diyordum. Bugün de zaten yine reddederse veya kaale almazsa bir daha irtibatı kesecektim. aramadan önce öyle karar almıştım.. ama o neler döktü içinden ortaya..
keşke bana başka sebepler sunsaydı ya. bunu demeseydi. ben ömür boyu boşandım ben, insanların bana tavrı nasıl olur, arkadaş ortamında istenmeyen biri olurum diye mi yaşayacağım.
çok haklısınız..Evet, yazdıklarından anladığım kadarıyla kendini iyi ifade eden, anlayışlı bir kadınsın sen ve inan hayat sürdükçe kahramanlarımız hiç azalmaz. Ben de bir nişan atma olayında hayatımı en başından kurdum. Ablam boşandı o da öyle yaptı. Çok çabaladık bazen üzüldük ama şimdi tertemiz hayatımızla çok mutluyuz. Senin mutsuz uyumana sebep olan kimseye yer verme olur mu:)
Bence bu kadar dramatize etme. Üzüleceksen ne safmışım böyle bozuk zihniyetli biriyle vakit harcamışım zamanında diye üzül. Elinden kayıp gitmişmiş cehenneme kadar yolu var.Böyle zamanlarda insan en güvendiklerinin en sevdiklerinin desteğine ihtiyaç duyuyor.. en yakını gördüğü kişi de böyle yapınca başkası ne yapmaz ki. ben kime güvenebilirim ki bu saatten sonra. güvendiğim insanlar bir bir kayıp gitti ellerimden..
İnşallah oda boşanır bi günde bu sölediğine pişman olurBugün öylesine canımı sıkan bir olay yaşadım ki.. Burada hep okurdum,boşanan kadınlara karşı çevrenin önyargısını.. kimseyi asla kınamadım da,olabilir her insanın başına gelebilir şeyler. Esasen boşanma sürecinde bana da bu tarz imalar olacak mı diye korkuyordum ki,oldu da..
Çocukluğumdan beri çok samimi olduğum,birlikte kamplara,yaz okullarına gittiğimiz,kurslara katıldığımız,yaşadığım şehre kilometrelerce uzak bir ilde düğünü olmasına rağmen uykusuz kala kala yorgun argın düğününe gittiğim, fakat kendisinden aynı özveriyi göremediğim insan,kardeşim dediğim arkadaşımdan bugün öyle bir şey işittim ki.
Bugün kendisini aradım.Bayağıdır görüşmüyoruz yüz yüze..
Kendisinin bana boşandığımdan beri farklı tavırları vardı. Bana karşı davranışları,yaklaşımı değişmişti.. Ben hassas,alınganım belki de,içinde bulunduğum durumdan diye ona değil kendime yordum bu durumu.. Yanlış düşünüyorsun 1var1yok dedim kendime.
Ve uzun zamandır çağrılarıma geri dönüş yapılmayıp,mesajlarıma kısa kısa konuşmak istemezcesine cevap veren arkadaşıma bugün tekrar yüzsüzce yazdım ...
İş çıkışı dedim. Bir şeyler yapalım,Bir şeyler içelim mi bir kafede, uzun zamandır vakit geçiremedik dedim..
Bana dediği aynen '1var1yok, sen boşandın artık dedi.. ee dedim.. ee si artık seninle görüşmek istemiyorum' dedi....
Öylece kaldım. Sadece peki dedim ve kapattım telefonu..
Öyle üzüldüm ki. Uzun zamandır hissettiğim şeyler yanlış değilmiş. Benim yersiz alınganlıklarım değilmiş.
Boşanınca ne oluyordu ?
Çocukluğumuz bir arada geçti,beni yıllardır tanıyordu.Benim ne karakterde bir insan olduğumu,erkek meraklısı bir insan olmadığımı biliyordu...
Biliyorum.. Bundan sonra böyle insanlar hayatımın her döneminde karşıma çıkacak. Ama buna hazır değildim ya.Dışardan yeni tanıdığım herhangi biri yapsın bunu koymaz bana,ama en en sevdiğim kardeşim gördüğüm insan yaptı bunu....
O kadar üzüldüm ki...
Teşekkür edrim,ve kelime hatalarından dolayı kusura bakmayın..