Boşanmanın ilk falsosu..

Ne kadar tuhaf insanlarla aynı dünyayı paylaşıp aynı havayı soluyoruz insan şaşırıyor bazen.Arkadaşınızın kafası güzelmiş güle güle kullansın.Hiç üzmeyin kendinizi kendini bilmez densiz insanlardan biri sadece anlamanız biraz zaman almış o kadar.

Sen var ya zararın köşesinden dönmüşsün. Varsın öyle dost olmasın be haspama bak. Benim tanıdığım birisinin ailesi yüz çevirdi ya düşünebiliyor musun. Boşanan kızlarına ailesi sahip çıkmadı. O yüzden sen oturup dua falan et onunla yırttım diye. Bir de salla gitsin bee kendileri yapamıyor yapana da böyle köstek oluyorlar salla gitsin yaşa hayatını

Bu zihniyetteki birinin hayatinizdan defolup gitmesi sizin hayriniza
Bu nasil bir kendini begenmislik ya
Sen kimsin ki
Nesin sen
Böyle zamanlarda insan en güvendiklerinin en sevdiklerinin desteğine ihtiyaç duyuyor.. en yakını gördüğü kişi de böyle yapınca başkası ne yapmaz ki. ben kime güvenebilirim ki bu saatten sonra. güvendiğim insanlar bir bir kayıp gitti ellerimden..

'Terbiyesiz. ' yazdım sildim bunu sonra dedim ki yoo gayet de böle durum. Nacizane tavsiyem tutmayın böle insanları cevrenizde.
Bundan sonra iki dünya bir araya gelse o kişiyle bir araya gelmem.. ama çok üzüldüm yine de nasıl tanımamışım. ailesi farklı bir ildeydi, okulunu bulunduğum ilde okudu. benim annem ev yemeği yiyemiyor diye devamlı eve çağırırdı yıllar önce. durumları iyi değil diye biz tatile giderken onu da davet ederdim. masraflarını biz çekerdik. ailemin içine bile girdi.. nasıl nasıl görmem. nasıl yanılırım. güvendiğim herkes çekti gitti hayatımdan..

Zihniyetini görmüşsünüzdür vakti zamanında ama o dönem görmek istememissiniz bence. Yoksa illa ki kendini belli etmiştir. Ne diyelim hayat her gün yeni birsey öğretiyor bize, sakın kendinizi üzmeyin.

Hemen hemen aynısını 24 senelik canim kanım dostum kardeşim dedigim arkadaşim yapti sizinkinden biraz degisik nişanlaninca uzaklaşti dügününe iki gün kala kavga ettik.
Heryerden sildim kendisini. Biraz ergence bulmuş bu hareketimi ama umrumda degil. Birakin kaybeden kendisi olsun. Düşmez kalkmaz bir allah demişler. Bir bakarsin bir gece de insanlarin hayati nasil degişiyor.

Bu dünyada ‘yaşattığını yaşarsın’ diye bir karma var. İlahi adalet te deniliyor... Bundan bi haber(!) sanırım arkadaşınız.. Uzaklaşmanız isabet olmuş..
Olaydan birkaç saat sonra söylediklerini hazmedince düşündüm de bu insan bana mı kocasına mı güvenmiyordu..
Beni yıllardır tanır, her şeyimi bilir.. nasıl karakterde bir insan olduğumu bilir.. bundan dolayı zoruma gitti zaten. onun kocasına göz koyabilecek potansiyel mi gördü bende diye..

Insanın zaten hep canım dediği canını alıyor zaten ya...
Biraz insan olup keşke bir bahane bulup sizden uzaklaşsaymis bu kadar vicdansız karaktersiz olmamalıydı...

Rabbim büyük canım üzüldüğünü değmez gerçek yüzünü gördün işte...

Ben hep diyorum kadının düşmani yine kadın diye...

Sanki kala kala onun kocasına kaldın mikrop gece gece sinirimi bozdu ya....

Niye görüşmek istemiyormuş ben anlamadım hala. Boşandığın için demiş de, boşanmış bir insanla görüşmek istememe sebebi neymiş cidden anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…