Boşanmanın ilk falsosu..

Tek tek gidiyor herkes hayatımdan. yakında yapa yalnız kalacağım sanırım :)

Şöyle düşün arkadaşım, hayatında sana zarar veren birkaç fındık faresi varmış ve onları zehirleyerek atıvermişsin. Artık varlıklarıyla rahatsız etmeyecekler. Bu yalnızlık değil arınmadır. Yepyeni bir hayata başlıyorsun öyle düşün lütfen:)

Şöyle düşün arkadaşım, hayatında sana zarar veren birkaç fındık faresi varmış ve onları zehirleyerek atıvermişsin. Artık varlıklarıyla rahatsız etmeyecekler. Bu yalnızlık değil arınmadır. Yepyeni bir hayata başlıyorsun öyle düşün lütfen:)
Aynen .. giden sahtelerden gidiyor değil mi :)

Gerçekten kafa yapısını çok merak ettim ya ne kullanıyor acaba bu kafaya gelmek için
Hiç bilmiyorum
Sadece 2 aydır bir gariplik var diyordum. Bugün de zaten yine reddederse veya kaale almazsa bir daha irtibatı kesecektim. aramadan önce öyle karar almıştım.. ama o neler döktü içinden ortaya..
keşke bana başka sebepler sunsaydı ya. bunu demeseydi. ben ömür boyu boşandım ben, insanların bana tavrı nasıl olur, arkadaş ortamında istenmeyen biri olurum diye mi yaşayacağım.

Aynen .. giden sahtelerden gidiyor değil mi :)
Evet, yazdıklarından anladığım kadarıyla kendini iyi ifade eden, anlayışlı bir kadınsın sen ve inan hayat sürdükçe kahramanlarımız hiç azalmaz. Ben de bir nişan atma olayında hayatımı en başından kurdum. Ablam boşandı o da öyle yaptı. Çok çabaladık bazen üzüldük ama şimdi tertemiz hayatımızla çok mutluyuz. Senin mutsuz uyumana sebep olan kimseye yer verme olur mu:)

Hiç bilmiyorum
Sadece 2 aydır bir gariplik var diyordum. Bugün de zaten yine reddederse veya kaale almazsa bir daha irtibatı kesecektim. aramadan önce öyle karar almıştım.. ama o neler döktü içinden ortaya..
keşke bana başka sebepler sunsaydı ya. bunu demeseydi. ben ömür boyu boşandım ben, insanların bana tavrı nasıl olur, arkadaş ortamında istenmeyen biri olurum diye mi yaşayacağım.
Yaz bir yere boşanacak ve ağlaya ağlaya seni arayacak af dilemek için.... Allah o söylediği büyük lafları ona yaşatır elbet..

Evet, yazdıklarından anladığım kadarıyla kendini iyi ifade eden, anlayışlı bir kadınsın sen ve inan hayat sürdükçe kahramanlarımız hiç azalmaz. Ben de bir nişan atma olayında hayatımı en başından kurdum. Ablam boşandı o da öyle yaptı. Çok çabaladık bazen üzüldük ama şimdi tertemiz hayatımızla çok mutluyuz. Senin mutsuz uyumana sebep olan kimseye yer verme olur mu:)
çok haklısınız..
2 gündür var bir tuhaflık zaten. dün de neler geldi başıma :)
İlkokuldan beri tanıdığım bir arkadaşım var,erkek.. çok iyi anlaşırdık.
dün onunla görüşme planı yaptık.
apartmanın kapısından çıkmamla olaylar başladı :) apartman kapısına parmağımı hafif sıkıştırdım.çok acımadı ama hafif morardı. sonra buluşacağımız yere gittim lavaboya girdim,tam çıkacaktım ki kapı kilitlendi nasıl oldu bilmiyorum. kulpundan tuttum açmaya çalışırken kulpu kırdım :) içerde sesimi duyurana kadar mahsur kaldım.
sonra garson içecek bir şeyler getirdi,kendiminkini alırken arkadaşımın üzerine döktüm:oops: sonra eve doğru yol alırken tenha bir sokaktan geçerken bir köpek kovaladı yüksek bir duvardan atladım can havliyle ayağımı incittim. eve sağ salim gelebildiğime dua ettim :) 2 gündür bir uğursuzluk var :)

Insan oyle bi cümleyi nasil kurar ya? Haydi seni dusunmedi diyelim; insan kendi akıbetinden de mi korkmaz? Utanmaz, vicdansız..
Demek kendi boşansa oyle arsiz ve erkek avcisi bi kadin olacaktı, seni de oyle sandi, malum, kişi kendinden bilir işi..
Hiç uzulme, ben o kadar insan eledim ki bosanma sonrasi, boyle seyler duymadigim halde ustelik.. Yeniden kurdum hayatımı ve cevremi Allah'in izniyle.. Kafam inanilmaz rahat.. Gorusup gorusmemeyi de ben seçiyorum.. Bi anlasmazlik olursa bitebilir arkadasliklar ama sukurler olsun sebebi bosanmis olmam olmadi bugüne dek..
Dik dur, kendinden emin ol, bosandin diye eksik/kusurlu gorursen kendini o muameleyi de görürsün.. Altin yere dusmekle pul olmaz derler.. Kendi kiymetini bil ve boylelerini de hayatına ve arkadasligina layık gorme..

Böyle zamanlarda insan en güvendiklerinin en sevdiklerinin desteğine ihtiyaç duyuyor.. en yakını gördüğü kişi de böyle yapınca başkası ne yapmaz ki. ben kime güvenebilirim ki bu saatten sonra. güvendiğim insanlar bir bir kayıp gitti ellerimden..
Bence bu kadar dramatize etme. Üzüleceksen ne safmışım böyle bozuk zihniyetli biriyle vakit harcamışım zamanında diye üzül. Elinden kayıp gitmişmiş cehenneme kadar yolu var.

Bosanmak bulasici bi hastalik mi ki boyle bir tepkide bulunmus. Kendisinin de bosanmayacagi ne malum. O zaman gelip yuzsuzce dertlesmek mi ister acep kaderdaşım deyip.

Boşanmış olunca ne oluyor ben anlamadım.

Koca olmayinca ne oluyor yani.

Herkesin de kocası kıvanç tatlıtuğ herhalde.

Eşi ölmüş bir arkadaşım vardı. Köyünden bir yere gitmemiş gün yüzü görmemiş.. okul okumamıs ve daha 24 yaşında..

Evime geldi kaldı. Çok zaman geçirdik. Iyi de anlaşıyorduk. Akillı kızdı.

Bi kere pantolun giyiyor. Dışarı çıkacak. Pantolonu ispanyol paça. Üzerine tunik giydi.

Dedim ki; Benim pantolonlarımdan alalim mi sana. Dar paça pantolonlardan,dedim.

Yok alamam. Herkes dul karının giydiğine bak der ,dedi.

Ben de salağım
Anlamadım tabi.

Niyeki nasıl yani dedim.

Bana dul algısını o arkadaşım anlattı.

Bilmiyordum. Ailemde de hiç duymadım.

Çok cahilsin ,keske herkes senin gibi olsa dedi.

Ama ben durmadım. Onu dar paça kot pantolona alıştırdım.

Şimdi evlendi
Hem de cok iyi bir adamla
Yakinima taşındı.

Sürekli gidip geliyo

Seviyorum onu💕

Size tavsiyem; aptallarla , urartulardan kalma tarihi eser niteliği taşıyan geri kafa zihniyetlerle ve homo habilislerle arkadaşlık etmeyin..

Demekki gerçekten dostunuz değilmiş, insanız yanılabiliyoruz ,tanıdığımızı zannettiğimiz birini aslında hiç tanıyamamış olduğumuzu yıllar sonra fark edebiliyoruz. Bu da bir tecrübe oldu deyip önünüze bakın.

Bugün öylesine canımı sıkan bir olay yaşadım ki.. Burada hep okurdum,boşanan kadınlara karşı çevrenin önyargısını.. kimseyi asla kınamadım da,olabilir her insanın başına gelebilir şeyler. Esasen boşanma sürecinde bana da bu tarz imalar olacak mı diye korkuyordum ki,oldu da..
Çocukluğumdan beri çok samimi olduğum,birlikte kamplara,yaz okullarına gittiğimiz,kurslara katıldığımız,yaşadığım şehre kilometrelerce uzak bir ilde düğünü olmasına rağmen uykusuz kala kala yorgun argın düğününe gittiğim, fakat kendisinden aynı özveriyi göremediğim insan,kardeşim dediğim arkadaşımdan bugün öyle bir şey işittim ki.

Bugün kendisini aradım.Bayağıdır görüşmüyoruz yüz yüze..
Kendisinin bana boşandığımdan beri farklı tavırları vardı. Bana karşı davranışları,yaklaşımı değişmişti.. Ben hassas,alınganım belki de,içinde bulunduğum durumdan diye ona değil kendime yordum bu durumu.. Yanlış düşünüyorsun 1var1yok dedim kendime.
Ve uzun zamandır çağrılarıma geri dönüş yapılmayıp,mesajlarıma kısa kısa konuşmak istemezcesine cevap veren arkadaşıma bugün tekrar yüzsüzce yazdım ...
İş çıkışı dedim. Bir şeyler yapalım,Bir şeyler içelim mi bir kafede, uzun zamandır vakit geçiremedik dedim..
Bana dediği aynen '1var1yok, sen boşandın artık dedi.. ee dedim.. ee si artık seninle görüşmek istemiyorum' dedi....
Öylece kaldım. Sadece peki dedim ve kapattım telefonu..

Öyle üzüldüm ki. Uzun zamandır hissettiğim şeyler yanlış değilmiş. Benim yersiz alınganlıklarım değilmiş.
Boşanınca ne oluyordu ?
Çocukluğumuz bir arada geçti,beni yıllardır tanıyordu.Benim ne karakterde bir insan olduğumu,erkek meraklısı bir insan olmadığımı biliyordu...
Biliyorum.. Bundan sonra böyle insanlar hayatımın her döneminde karşıma çıkacak. Ama buna hazır değildim ya.Dışardan yeni tanıdığım herhangi biri yapsın bunu koymaz bana,ama en en sevdiğim kardeşim gördüğüm insan yaptı bunu....
O kadar üzüldüm ki...
Teşekkür edrim,ve kelime hatalarından dolayı kusura bakmayın..
İnşallah oda boşanır bi günde bu sölediğine pişman olur

Bence sadece arkadaşınızı bunca zaman tanıyamadığınıza bozulun, onun salak yargıları sizi üzmesin.
Yeni hayatınızda bu şahıs olmayacak, şans yani bu da.

O seni dost yerine gormemis senin verdigin degeri sana vermemis hic biseyi haketmeyen nankor degersiz karaktersiz bir mahlukat.Bos wersene kurtulmussun bir asalaktan

Ben böyle tiplere kişi kendinden bilir işi diyorum. Demekki kendi boşansa çevresindeki evli adamlara musallat olacakmış ki seni de öyle görmüş. Ne hikmetse hep bu tip kadınları kocaları aldatır. Size sizin verdiğiniz değeri vermeyen insanı hayatınızdan çıkarmanız isabet olmuş. İnsan yeri geriyor aynı karından çıktığı kardeşini, koynuna aldığı eşini tanıyamıyor. Nasıl tamıyamadım diye boşa üzülmeyin

X