Boşanmanın ilk falsosu..

garipbirhayat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2017
3.451
1.922
Bugün öylesine canımı sıkan bir olay yaşadım ki.. Burada hep okurdum,boşanan kadınlara karşı çevrenin önyargısını.. kimseyi asla kınamadım da,olabilir her insanın başına gelebilir şeyler. Esasen boşanma sürecinde bana da bu tarz imalar olacak mı diye korkuyordum ki,oldu da..
Çocukluğumdan beri çok samimi olduğum,birlikte kamplara,yaz okullarına gittiğimiz,kurslara katıldığımız,yaşadığım şehre kilometrelerce uzak bir ilde düğünü olmasına rağmen uykusuz kala kala yorgun argın düğününe gittiğim, fakat kendisinden aynı özveriyi göremediğim insan,kardeşim dediğim arkadaşımdan bugün öyle bir şey işittim ki.

Bugün kendisini aradım.Bayağıdır görüşmüyoruz yüz yüze..
Kendisinin bana boşandığımdan beri farklı tavırları vardı. Bana karşı davranışları,yaklaşımı değişmişti.. Ben hassas,alınganım belki de,içinde bulunduğum durumdan diye ona değil kendime yordum bu durumu.. Yanlış düşünüyorsun 1var1yok dedim kendime.
Ve uzun zamandır çağrılarıma geri dönüş yapılmayıp,mesajlarıma kısa kısa konuşmak istemezcesine cevap veren arkadaşıma bugün tekrar yüzsüzce yazdım ...
İş çıkışı dedim. Bir şeyler yapalım,Bir şeyler içelim mi bir kafede, uzun zamandır vakit geçiremedik dedim..
Bana dediği aynen '1var1yok, sen boşandın artık dedi.. ee dedim.. ee si artık seninle görüşmek istemiyorum' dedi....
Öylece kaldım. Sadece peki dedim ve kapattım telefonu..

Öyle üzüldüm ki. Uzun zamandır hissettiğim şeyler yanlış değilmiş. Benim yersiz alınganlıklarım değilmiş.
Boşanınca ne oluyordu ?
Çocukluğumuz bir arada geçti,beni yıllardır tanıyordu.Benim ne karakterde bir insan olduğumu,erkek meraklısı bir insan olmadığımı biliyordu...
Biliyorum.. Bundan sonra böyle insanlar hayatımın her döneminde karşıma çıkacak. Ama buna hazır değildim ya.Dışardan yeni tanıdığım herhangi biri yapsın bunu koymaz bana,ama en en sevdiğim kardeşim gördüğüm insan yaptı bunu....
O kadar üzüldüm ki...
Teşekkür edrim,ve kelime hatalarından dolayı kusura bakmayın..

Boşandığın için seninle görüşmeyecek arkadaşının hayatından çıkması çok iyi olmuş canım .Ben zaten bazı insanların cehaletine sığ düşüncelerine anlam veremiyorum.Boşandı da ne oldu. İnsanlık vasfını mı kaybetti . Şakın üzülüp böyleleriyle hayatının sonuna kadar karşılaşacağını düşünme .Ne güzel bu süreçte çevren cahil insanlardan biraz temizlenmiş olur

Gün gelir onun sana kurduğu cümlenin aynısını başkası da ona kurar.İlahi adalet hiç şaşmaz

Bekarken, evliyken görüşebiliyor ama boşanınca görüşemiyor öyle mi?

Zihniyetini sevsinler! arsız...
Hayatınızda gereksiz yer kaplayan birinden kurtulmuşsunuz üzmeyin kendinizi.

Çok üzüldüm... bir başkası dese, güler geçerim ama insanın canını sevdikleri yakarmış ya hep ..işte öyle..

İnsan kınadığını yaşamadan ölmezmiş, hakkımda kim ne düşünüyorsa Allah ona 10 katını versin deseydiniz...
Bu çirkefler kendilerini nasıl bir kaderin beklediğinden nasıl bu kadar emin olabiliyorlar yaa? Düşmez kalkmaz bir Allah. İnş daha beteri onun başına gelir de , siz de full HD seyredersiniz

Gelmesin.. kimsenin başına gelmesin yaa.. ben o insanla bir daha hayatım boyunca görüşmeyeceğim. ama yarın öbür gün boşanmış haberini duysam yine üzülürüm onun için .

Bence bu kadar hadsiz insanlar hayatinin her doneminde cikmaz karsina. Uzulme bak hayatina.

Haklısınız.. uzun zamandır seziyordum bir gariplik te. belki ben yanlış düşünüyorum diyordum. bugünkü aramam işin aslını ortaya koyacaktı ki yanılmadığımı fark ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…