Peki ailesi için değer mi bu evliliği bitirmeye bir de bu yönden bakın. Belki de eşinize anlaması için daha sık konuşma yapmalısınız. Ben senden tercih yapmanı istemiyorum ama benim ugradigim hakaretlere rağmen neler yaptığımı görmeni istiyorum sen olsan bu kadarını yapabilir miydin deyin. En azından ablası iş için geldiğinde başka yerde kalsın.Bu konular dışında eşimle sorunum yok . Bu yüzden zaten karar veremiyorum . Tabi ki kimse dört dörtlük değil , arada fikir ayrılıklarımız tabi ki oluyor ama genel olarak mutluyuz.
Görümcen neye dayanarak bunu söyledi. Eşinin kendı kardesını eve almaması gerekır. Elin haksız ve görümcen de yüzsüz. Boşanma konusunda da eşinin anlayılına bağlı. Görümcen ler dısarda konuşabılır sonuçta kardesı ama eskısı gıbı çok yakın olmaması gerekır. Evınede alamaz bence.Kötü bi durum allah yardımcın olsunİyi günler .
O kadar doluyum ki , sırf bu konu için üye oldum . Bir türlü karar veremiyorum. O yüzden sizlerden fikir almak istedim .
Konu eşimin ailesi. Eşimle 7 yıldır evliyiz ( çocuk yok ve asla da düşünmüyorum ) ve kavgalarımız hep 3cü kişiler yüzünden oluyor . Tahmin edersiniz ki , bu kişiler annesi ve ablası .Ailesine toz kondurmaz eşim. Söyledikleri iğneleyici laflari bile duymazdan gelir.
2 sene önce görümcemle aramda çok büyük bir kavga oldu. Namusuma kadar laf etti görümce kişisi. Eşim benim tarafımda durdu , beni korudu . Sonradan özür diledi görümce ama ben affedemiyorum . Herşey de affedilmez . Tartışmanın bile bir adabı vardır . Ağıza alınmayacak laflar etti.
Şimdi asıl sorunlardan biri ben bu kızın evime gelmesini kesinlikle istemiyorum. Eşime sen istersen görüş ama evime gelmesin diyorum ama eşim kabul etmiyor. Barışın artık diyor ama ben istemiyorum . Namusuma laf söyleyen insanın evime gelmesini istemiyorum. Görümcem abartısız her ay gelir , 3-5 gün kalır evimde . Kendisi başka bir ilde yaşıyor , buraya iş için gelir . Evimi otel gibi kullanıyor yani .
Sırf bu yüzden boşanmak istiyorum . Ama kesin karar da veremiyorum .
İleride çocuk sahibi bile olmayı düşünmüyorsan bu adamdan, anneliği de yaşamak istiyorsan ayrılman gerek.İyi günler .
O kadar doluyum ki , sırf bu konu için üye oldum . Bir türlü karar veremiyorum. O yüzden sizlerden fikir almak istedim .
Konu eşimin ailesi. Eşimle 7 yıldır evliyiz ( çocuk yok ve asla da düşünmüyorum ) ve kavgalarımız hep 3cü kişiler yüzünden oluyor . Tahmin edersiniz ki , bu kişiler annesi ve ablası .Ailesine toz kondurmaz eşim. Söyledikleri iğneleyici laflari bile duymazdan gelir.
2 sene önce görümcemle aramda çok büyük bir kavga oldu. Namusuma kadar laf etti görümce kişisi. Eşim benim tarafımda durdu , beni korudu . Sonradan özür diledi görümce ama ben affedemiyorum . Herşey de affedilmez . Tartışmanın bile bir adabı vardır . Ağıza alınmayacak laflar etti.
Şimdi asıl sorunlardan biri ben bu kızın evime gelmesini kesinlikle istemiyorum. Eşime sen istersen görüş ama evime gelmesin diyorum ama eşim kabul etmiyor. Barışın artık diyor ama ben istemiyorum . Namusuma laf söyleyen insanın evime gelmesini istemiyorum. Görümcem abartısız her ay gelir , 3-5 gün kalır evimde . Kendisi başka bir ilde yaşıyor , buraya iş için gelir . Evimi otel gibi kullanıyor yani .
Sırf bu yüzden boşanmak istiyorum . Ama kesin karar da veremiyorum .
Kocamla sorunum sadece ailesi ile ilgili . Yani her ay da gelinip kalınmaz ki . Ömrümün sonuna kadar bu böyle her ay devam mı edecek ? İnsanda biraz utanma olurEşimin ablaları benim de ablam gibidir, ben şanslıyım bu konuda çok severim onlar da beni sever bilirim. Lakin böyle olmamıza rağmen her ay gelip evimde birkaç gün yatılı kalsalar ben bile rahatsız olurum ki çok büyük kavga edilmiş, hatta olaylar çirkinleşmiş. Affetmemekte hakkınız var ama kocayla sorun yoksa görümce için boşanma kararı doğru olmaz gibi. Evinize her ay gelip yatılı kalması ise yüzsüzlük oluyor. Yaşı küçük değildir herhalde affetmediğinizin de farkındadır. Önce eşle tekrar konuşun bence.
Eşim çok istiyor . Benim de bebek gördüğümde bazen içim gidiyor ama sonra ailesi ile olanlar aklıma geliyor , ürperiyorum . Çocuk doğurmak doğru bir karar mı diye .İleride çocuk sahibi bile olmayı düşünmüyorsan bu adamdan, anneliği de yaşamak istiyorsan ayrılman gerek.
Diğer konular haklı olsan da eşin kafasına dank etmiyor ve sıradanlaşıyor her şey onlar için. Tek boşanmak için yeterli dersen bence değil ama bebek konusu yeterli bir sebep
Tüm sorun kocada zaten her ay gelinip ,3-4 gün kalınmaz ,eşiniz onlar için yaşıyor.Hele hiç bir aklı başında karakter sahibi adam karısına bu kadar ağır iftira atılmışken ama "o benim ablam" demez sırtıma bıçağı en yakınımdan yedim der mesafeyi korur.Senin koca el iyisi uzatma istersen, bu iftira sindirilecek ertesi gün karşılıklı çay içip unutulacak bir şey değil.Nasil kafalar yuh artık!!!!!Kocamla sorunum sadece ailesi ile ilgili . Yani her ay da gelinip kalınmaz ki . Ömrümün sonuna kadar bu böyle her ay devam mı edecek ? İnsanda biraz utanma olur
Tabii ki her şeyin farkında ( 33 yaşında ) Gelmesini istemediğimi bildiği halde geliyor . Hatta anahtar bile istemeye başladı , sık sık gelib gideceğim bana da anahtar verim diyor. Sağlam bir cinneti hak ediyor.Eşimin ablaları benim de ablam gibidir, ben şanslıyım bu konuda çok severim onlar da beni sever bilirim. Lakin böyle olmamıza rağmen her ay gelip evimde birkaç gün yatılı kalsalar ben bile rahatsız olurum ki çok büyük kavga edilmiş, hatta olaylar çirkinleşmiş. Affetmemekte hakkınız var ama kocayla sorun yoksa görümce için boşanma kararı doğru olmaz gibi. Evinize her ay gelip yatılı kalması ise yüzsüzlük oluyor. Yaşı küçük değildir herhalde affetmediğinizin de farkındadır. Önce eşle tekrar konuşun bence.
Çok haklısınızTüm sorun kocada zaten her ay gelinip ,3-4 gün kalınmaz ,eşiniz onlar için yaşıyor.Hele hiç bir aklı başında karakter sahibi adam karısına bu kadar ağır iftira atılmışken ama "o benim ablam" demez sırtıma bıçağı en yakınımdan yedim der mesafeyi korur.Senin koca el iyisi uzatma istersen, bu iftira sindirilecek ertesi gün karşılıklı çay içip unutulacak bir şey değil.Nasil kafalar yuh artık!!!!!
Aman sakın vermeyin çat kapı da gelir böyleleri. Misafire anahtar verilmez deyin anlar mı bilemiyorum ama. Kocaman kadın ya bırak günlerce yatıya kalmayı insan utanır istenmediği yerde durmaya. Siz ne yapıyorsunuz o varken? Kavga etmek istemiyorsunuz belli ki etmeyin de. Ama mesela 3 gün kalıyorsa evde iş yapıyor mu? Yemeklere yardım falan ediyor mu? İnşallah bir de hizmet ettirmiyordur size.Tabii ki her şeyin farkında ( 33 yaşında ) Gelmesini istemediğimi bildiği halde geliyor . Hatta anahtar bile istemeye başladı , sık sık gelib gideceğim bana da anahtar verim diyor. Sağlam bir cinneti hak ediyor.
Asla ben vermem . Eşime de söyledim , eğer böyle bir şey olursa , boşarım seni dedim , dümdüz suratına .Aman sakın vermeyin çat kapı da gelir böyleleri. Misafire anahtar verilmez deyin anlar mı bilemiyorum ama. Kocaman kadın ya bırak günlerce yatıya kalmayı insan utanır istenmediği yerde durmaya. Siz ne yapıyorsunuz o varken? Kavga etmek istemiyorsunuz belli ki etmeyin de. Ama mesela 3 gün kalıyorsa evde iş yapıyor mu? Yemeklere yardım falan ediyor mu? İnşallah bir de hizmet ettirmiyordur size.
Allah yardımcınız olsun. Yani hastalıktır şudur budur insanlık hali illaki ev açılır, yardımcı olunur da sizinki çok farklı bir durum. Açık açık konuşmak dışında da bir çözümü yok gibi.Asla ben vermem . Eşime de söyledim , eğer böyle bir şey olursa , boşarım seni dedim , dümdüz suratına .
Yok canım ne yardımı . Sabah çıkıp gece geliyor , otel gibi kullanıyor evi.
Kocana bunu hatırlatGüya kardeşine ihanet ediyormuşum . Başkası ile görüşüyormuşum kardeşi ile evli olduğum halde.
O kadar haklısınız ki . Çok doğru söylediniz . Biz iyi niyetle konuşup halledelim dedikçe bunun gibiler üste çıkmaya çalışıyor . O zaman onların dilinden konuşmak lazım. Bak bakalım neler oluyor diye .bazen iyi niyet ve sakin bir konuşma herhangi bir getiri sağlamıyor. Bende benzer şeyler yaşadım , görümce şahsı özür diledi kocamın htrına kabul ettim , arsız arsız her hafta geldi gitti sonra yine arsızlaştı anahtarı çelik kapının üzerinde gördüğünde çat kapı eve dalardı derken şarteller yandı bende bir tartıştık ve bu kez benim şahsıma hakareti geç aileme etti yüzüne dedim ki ne ölünee ne ölümee , eşime de dedim ki karşıllaşırız laf söyler yemin ediyorum saçına yapışır rezil olur muyum diye düşünmem mahalle de yuvarlana yuvarlana gideriz ben karışmam dedim , ablan kendi keyfinde bu olayı dert edinmez evine gider çoluk çocuk mutlu yaşarlar , sen ablam da ablam diye tutturacak olursan ilk senden soğur sonra boşanır sonra da ardıma asla bakmam olan sana olur dedim. Güzellikle çözümlenmeyince dişimi eşime gösterdim o zamandan beri ablam hiç demez oldu. ay bende ki görümce de dillere destan çingene gibi kavga eder , hırsını alamayınca da ağzına geleni söylemeye çalışır edepsizlikten başka bişey değil.
Mesela nasıl ?))Sinsi olurum hiç sevmem sinsiligi ama olurum laf sokar dururum ponçik gelin olur o görümce ile çok eglenirim eşim adam gibiyse ne bosanirim ne aileye tek kötü laf ederim ama kanıt bırakmadan deli ederim deli
bnm görümce bana babamın evi istediğim zaman gelirim demişti , ''bir ben mi rahatsızım sanıyorsun kardeşin sana söyleyemediği için annesine söyledi durumu ama o da söyleyememiş sana'' ''yüzüne karşı bir gün bizi basacaksın ama ne zaman dedik kardeşin sinirlendi zil yok mu kapı da zili çalsana dedi ama yine anlamadın , senin niyetin bizi basmak galiba'' dedim . ' görümce '' ben sizin yatakodanıza mı giriyorum sanki'' dedi , bende ona ''o iş sadece yatakodasında mı yapılıyor daha ne diyim sana mahremiyet diye bişey var çat diye girilir mi ya biz seni1 yıldır çekiyoruz kalbin kırılmasın diye ama yeter artık '' dedim , eşim bu konu da beni destekledi sustu snra , eşimle onlar konuşuyor ama ben sonsuza kadar küsümO kadar haklısınız ki . Çok doğru söylediniz . Biz iyi niyetle konuşup halledelim dedikçe bunun gibiler üste çıkmaya çalışıyor . O zaman onların dilinden konuşmak lazım. Bak bakalım neler oluyor diye .
Aynı benim görümceden sizde de varmış. Bu anahtar konusu son damla oldu artık bende. Bana verilen tek ömrü bunlara heba edemem ben. Evime gelirse boşanacağım , kesin kararım. Güzellikle konuştum olmuyor , cinnet geçirdim yine olmadı. Madem rahat vermeyecektiniz , neden evlendiriyorsunuz .
Çok iyi yapmışşınız ))) Eşiniz sizi bu konuda desteklemiş ama benimki maalesef bir şey söylemiyor. Görümcem de bundan yüz buluyor.bnm görümce bana babamın evi istediğim zaman gelirim demişti , ''bir ben mi rahatsızım sanıyorsun kardeşin sana söyleyemediği için annesine söyledi durumu ama o da söyleyememiş sana'' ''yüzüne karşı bir gün bizi basacaksın ama ne zaman dedik kardeşin sinirlendi zil yok mu kapı da zili çalsana dedi ama yine anlamadın , senin niyetin bizi basmak galiba'' dedim . ' görümce '' ben sizin yatakodanıza mı giriyorum sanki'' dedi , bende ona ''o iş sadece yatakodasında mı yapılıyor daha ne diyim sana mahremiyet diye bişey var çat diye girilir mi ya biz seni1 yıldır çekiyoruz kalbin kırılmasın diye ama yeter artık '' dedim , eşim bu konu da beni destekledi sustu snra , eşimle onlar konuşuyor ama ben sonsuza kadar küsümne ölüne neölüme dedim noktaladım .