- 30 Aralık 2009
- 22.824
- 88.906
- 1.123
- Konu Sahibi Aykadarguzel
-
Kuzum mayanda olmasa ortaya çıkar mıydı ?Helal gız sana beni de cennet mahallesi sultana çevirdin iki dakkada
Bence şöyle düşünün. Elinize yapışmış çocuğunuz var ve 11 aydır ayrısınız. Ve ya çocuğunuz yok ama aile evinde işsiz ve dört duvar arasındasınız ve 11 aydır ayrısınız. Bu adam sizi bu süre boyunca yalnız bırakmış. Arzulamış arzulamamış. Özlemiş ama sarılarak uyumamayı 11 ay boyunca göze almış. Şimdi bence tekrar düşünün... Her şeyi yapmış ama bağı koparmak için bir imza atamamış. Sizi bir arada tutan tek şey bir imza. Ne olur farkına varın..Merhaba arkadaşlar ben 3 ay evli kalmış bir kadınım. Yaklaşık 11 aydır da ayrıyız . Eşimin aşırı anneciliği yüzünden ve maaşıma el koymaya kalkması yüzünden. Evimi ayırdım. Anlaşmalı boşanalım dedik bir senenin dolmasını bekledik. Süre doldu ama boşanmadık eşimle bir kaç kez görüştüm beni sevdiğini ama bu şartlarda benimle olmayacağını söyledi. Benim sürekli annesini istemediğimi saygısızlık yaptığımı iddia ediyor vallahi billahi hiç bir kötü sözüm yok. Annesi sürekli benim kalbimi kırıyordu kendimi geri çektim eşim de annesini seçti güvenli liman olarak benim kötü kadınmışım. Şuan ayrıyız ama boşanmayı şuan için erteledim yani bilmiyorum belki bu süreçte bazı şeyleri idrak eder . Görüştüğümüzde bana sarıldı üzüldü yani beni sevdiğine eminim ama strese gelince ya da annesinin hatalarını söyleyince sinirlenip çekip gidiyor. Ne yapayım size bekleyeyim mi ? Bu arada halimden memnunum kız arkadaşımla kalıyorum ikimiz de memuruz maaşım gayet iyi. Toplu param da var. Ama eşimi de özlüyorum. Böyle ne olacak bilmiyorum…..
Saygısızsın. Bir de ders vermeye çalışıyosun ayıp.Saat kaç olmuş teyzecim yatsana artık sen
Teyze diyerek dalga geçip üzdüğünü mü saniyorsun? Sen heralde hep şimdiki yaşında kalacaksın! "AYNEN kadin kadının düşmanı abii yhaaa ben çok iyi biriyim ama"Aynen yaaa gelmişim burda teyzoşlarla sidik yarıştırıyorum
Bakın ne kadar güzel bir yorum yazmışsınız, hemen ardından çok saygısızca ve bel altı yorumlarda bulundunuz. Keşke öğüdünüze kendiniz uyabilseydiniz, işte o zaman lafınızın kıymeti olurdu.Kızlar hanımlar neden tartışıyorsunuz
Bir konu açılmış fikir verip muhabbet ediyoruz
Konu sahibinin üstüne gitmeyin
Herkes birbirinin fikrine düşüncesine saygı göstersin
Konuştuğumuz dilede dikkate edersek herkes için daha iyi olur
Eşiniz şu aşamada bile hala hatayı sizde görüyorsa bu evlilik yürümez kısa ve öz ayrılmanız sizin için daha hayırlı gibi görünüyor...Merhaba arkadaşlar ben 3 ay evli kalmış bir kadınım. Yaklaşık 11 aydır da ayrıyız . Eşimin aşırı anneciliği yüzünden ve maaşıma el koymaya kalkması yüzünden. Evimi ayırdım. Anlaşmalı boşanalım dedik bir senenin dolmasını bekledik. Süre doldu ama boşanmadık eşimle bir kaç kez görüştüm beni sevdiğini ama bu şartlarda benimle olmayacağını söyledi. Benim sürekli annesini istemediğimi saygısızlık yaptığımı iddia ediyor vallahi billahi hiç bir kötü sözüm yok. Annesi sürekli benim kalbimi kırıyordu kendimi geri çektim eşim de annesini seçti güvenli liman olarak benim kötü kadınmışım. Şuan ayrıyız ama boşanmayı şuan için erteledim yani bilmiyorum belki bu süreçte bazı şeyleri idrak eder . Görüştüğümüzde bana sarıldı üzüldü yani beni sevdiğine eminim ama strese gelince ya da annesinin hatalarını söyleyince sinirlenip çekip gidiyor. Ne yapayım size bekleyeyim mi ? Bu arada halimden memnunum kız arkadaşımla kalıyorum ikimiz de memuruz maaşım gayet iyi. Toplu param da var. Ama eşimi de özlüyorum. Böyle ne olacak bilmiyorum…..
Açtığınız konulardan benim gördüklerim bunlar. Aylarca boşanacağım deyip, türlü türlü dert yapıp, insanlardan akıl isteyip şimdi vazgeçtim diyorsunuz. Madem kendi bildiğinizi okuyacaksınız niye akıl sorarsınız? İnsanların vaktini çalıyorsunuz.
Bir An evvel boşanmak mı sürüncemede bırakmak mı ?
Anlaşmalı boşanmak için bir yılın dolmasına 3 gün kaldı. Tam 9 aydır bu tarihi bekliyorduk. Çok çalkantılı ve saçma sapan başlayan evliliği sürdüremedim. Anne bağımlılığı ileri seviyedeydi ve direkt beni silip attı. Ben de bunu gururuma yediremedim. Bunun üstüne bir de maaş kartıma el koymaya...www.kadinlarkulubu.com
Kocalar boşandıktan sonra pişman olur mu?
Erkekler neden bu kadar kalpsiz , merhametsiz. Bazen kendime kızıyorum bana yaşattıklarından sonra niye hala onu düşünüp özlüyorum diye. Gerçekten bana çok eziyet etti psikolojik olarak gün yüzü göstermedi. Severek de evlenmiştim şimdi boşanma sürecindeyiz aylardır da sessiz. Dava bile açılmadı...www.kadinlarkulubu.com
Seven insan bunu yapar mı? Hiç sevmediyse neden evlendi??
İyi geceler kızlar 🌙. Biliyorsunuz uzunca bir süredir çok üzgünüm ve düşünceliyim. Evlendikten çok kısa bir zaman sonra eşim ve kayınvalidemin psikolojik şiddetine maruz kalmıştım ve üstüne eşimin zorla altınlarıma maaş kartıma el koymasıyla iş ekonomik şiddete varınca da hemen 2 ay içinde...www.kadinlarkulubu.com
Yaşattıklarını yaşasınlar istiyorum
İyi akşamlar herkese, boşanmama bir ay kaldı. Henüz dava açılmış bile değil ama bizim iletişimimiz sıfır. Ne yapacağız ne edeceğiz diye bile muhatap olmuyoruz. Heryerden engelledik birbirimizi. Canımı öyle yaktılar Kİ annesiyle birlikte. Nasıl bu kadar vicdansız olabildiklerini anlayamıyorum...www.kadinlarkulubu.com
Anne kuzusu erkekler boşandıktan sonra pişman olur mu?
Arkadaşlar merhaba , illa Kİ çevrenizde şahit olduğunuz anne kuzusu erkekler , kocalar vardır.Bunların düzeldiğine değiştiğine hiç şahit oldunuz mu? Sürekli annesinin lafıyla hareket eden , bu yüzden ayrılan , boşanan tiplerden bahsediyorum zamanla düzelenine hiç şahit oldunuz mu?www.kadinlarkulubu.com
Maaş kartımı kaptırmadığım için boşanıyorum.
Merhaba arkadaşlar, aslında bu konuyu verdiğim kararın ne kadar doğru olduğunu bir kez daha bana hissettirmeniz için açtım.ben geçen yaz eşimle çok severek evlendim.eşim de öğretmen ben de öğretmenim.Ama evlendiğimiz daha ilk günlerde eşimin ve ailesinin gerçek yüzünü gördüm.Malesef ki benimle...www.kadinlarkulubu.com
Zaten gizli gizli görüştüğü için tatlı geliyor yoksa aynı eve girseler eskisinden de beter olur yüz göz olunmuş artıkannesinden korktugu icin nikahli karisiyla gizli gizli gorusen erkek...
Sen napıyosun asıl kız burda bu saatte? kaynananın öbür yanına da sen yatsanaKız hadi kocanın yanına gitsene bu saate napıyon buralarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?