• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmaktan vazgeçtim

Bu süre içinde görüşmek belki hatan.ciddiyetini anlamadı.anlatamadın.yapman gereken tek şey uzak durmaktı.gelirse senindi gelmedi,gelse bile aynı sonuçla geldi.sen affetmeye o kadar sicaksin ki gerçekleri söyleyen insanlara niye senle aynı fikirde değiller diye saldırı halindesin üzgünüm ama sadece kaybettiğin zamanı uzatiyosun sonuç belli.

Güzel anlar aklına geliyor ondan, eski konularını oku, ben boşandım bir cocukla sonra asık oldum çok tatlı bir kocam var romantik ev işi yapar çok saygılı ...sende huzurlu bir yaşamı hakediyorsun kendine yapma bunu

Karar sizin tabi ama olan zamanınıza oluyor. Sizin bu adamla sınavınız bitmemiş demek ki yaşayıp göreceksiniz artık.

Annesinden gizli görüşüyoruz genelde. Benim annem de kızıyor artık söylemiyorum.
Gizli gizli görüşüyoruz sarılıyor elimi tutuyor ama hep tartışarak vedalaşıyoruz çünkü annesine laf söyletmiyor ama asıl sorun da annesinin oğlunu bana vermemesi. Bunu anlamıyor. Deli oluyorum.
Annesinin üzerine sizi kuma aldı da haberiniz mi yok🤦 böyle bişey olabilir mi daha ne kadar kendinize bu saygısızlığı yapacaksınız merak ediyorum insanlar değişmez özlemek sizi bir ömür çekeceğiniz bu durumdan kurtarmayacak acınızı kenarda çekin ama kendinize bu saygısızlığı yapmayın

Ben geri döneceğim demedim sadece erteledim dedim. Evet beni çok üzdü hatalarının farkında. Ben maaşımı vermedim zaten. Bilmiyorum bekliyorum öyle. Çok üzüldüğüm için uyuşmuş da olabilirim. Bana hakaret etmeyin herşeyin farkındayım.
Konu sahibi hatalarınızın farkında değilsiniz , gerçekten olsanız durumu idrak eder" anam da anam" diyen adamın değeri gözünüzde pul olur, soğur tiksinirsiniz.Asla düzelmez verilen zaman sizden gider aylar sonra beklediğiniz adam yine aynı adam.Annesinin ölmesini bekliyorsunuz belki o ölünce tahta siz geçersiniz,yeni bağımlısı siz olursunuz diye düşünüyorsunuz ama üzgünüm o zamanda "seninle vakit geçireceğime annemle daha çok ilgilenseydim" diye diye hayatı size dar eder bu tipler.

11 ay boyunca da sürekli görüştük düzeltmek için ama orta yolu bulamadık bir türlü
E önceki konularınızın hepsinde bu süre zarfında iletişimizin sıfır olduğunu, davayla ilgili bile muhatap olmadığınızı ve birbirinizi her yerden engellediğinizi yazmıştınız?

On bir ay size ihtiyaç duymadan yaşayabilen ve nikahlı karısı ile liseli ergen gibi annesinden gizli buluşan, size "bu şartlarda devam edemem" demesine rağmen bu kısmı ısrarla görmek istemediğiniz tuhaf ilişkiniz için nasıl bir tavsiye istersiniz?
Hiçbir duruş sergilememişsiniz. "Ailenle denge kurmadan yan yana gelmeyeceğiz" diyebildiniz mi mesela? Hayır, siz onu özleyip, suçlu psikolojisi ile gizli buluşmayı seçmişsiniz.
Sürekli "ben erteledim" diyorsunuz da, bu sizin tek başınıza alacağınız bir karar mı? Buradan bakınca da siz, bir adam tarafından talepleri yerine getirilene kadar "oyalanmış" gibi görünüyorsunuz ve bu çok üzücü.
Uzatmalı eşinizin, annesinin bir sözü ile evliliğinizin ortasına bir bomba bırakmayacağını nereden biliyorsunuz?
Ailesi ile göbek bağını kesemeyen adam, kendi çekirdek ailesini kuramaz.

Banlanmışsın yine de yazayım. Ama sunu anlamıyorum karsılıklı atışmalar olmuş konuda , sadece konu sahibi banlanmış...Neyse belki okuyorsundur yazayım, bu anne bağımlıları asla değişmez hatta yaş ilerledikçe daha da bağımlı oluyorlar. O yüzden tıbbi destekmiş yok idrak edermiş bunlara bel bağlama...Seninki zaten uç noktalarda karısıyla gizli görüşecek derecede...Ertelemek demek kendi hayatını ertelemek demek cunku ende sonunda varacağın nokta boşanmak

Cok kotu secimleriniz var. Hayatinizi kotulestirmek icin bya ugrasiyor gibisiniz. Oyle bir insanla hala neyi deniyor, bekliyorsunuz, empati yapamiyorum. Esiniz annesini tercih ediyor, ne derse oyle olmasini istiyor, oneminiz yok. Ha belki tek oneminiz eve maddi katki olabilir. Barisirsa bu yuzden barisir sizinle. Ama tabi yine kendk sartlariyla, onemsiz kalmaya devam etmeniz sartiyla. Kendinize yeni bir hayat kurabilecekken, o aile ile zaman kaybediyorsunuz.
Sevdigim bir soz vardir; insanin kendine yaptigini, 40 kisi toplansa yapamaz diye. Yazik ne diyelim.

Merhaba arkadaşlar ben 3 ay evli kalmış bir kadınım. Yaklaşık 11 aydır da ayrıyız . Eşimin aşırı anneciliği yüzünden ve maaşıma el koymaya kalkması yüzünden. Evimi ayırdım. Anlaşmalı boşanalım dedik bir senenin dolmasını bekledik. Süre doldu ama boşanmadık eşimle bir kaç kez görüştüm beni sevdiğini ama bu şartlarda benimle olmayacağını söyledi. Benim sürekli annesini istemediğimi saygısızlık yaptığımı iddia ediyor vallahi billahi hiç bir kötü sözüm yok. Annesi sürekli benim kalbimi kırıyordu kendimi geri çektim eşim de annesini seçti güvenli liman olarak benim kötü kadınmışım. Şuan ayrıyız ama boşanmayı şuan için erteledim yani bilmiyorum belki bu süreçte bazı şeyleri idrak eder . Görüştüğümüzde bana sarıldı üzüldü yani beni sevdiğine eminim ama strese gelince ya da annesinin hatalarını söyleyince sinirlenip çekip gidiyor. Ne yapayım size bekleyeyim mi ? Bu arada halimden memnunum kız arkadaşımla kalıyorum ikimiz de memuruz maaşım gayet iyi. Toplu param da var. Ama eşimi de özlüyorum. Böyle ne olacak bilmiyorum…..

Siz kararınızı vermişsiniz. Bir şeyleri yaşamadan anlamayacaksınız belli ki. En iyisi tekrar birleşin ve çekeceğiniz eziyeti sonuna kadar çekin o zaman ayrılırsınız . Bu arada boşanmamak için sakın çocuk yapmayın. Bir de onun günahına girmeyin

Boşanmayın. 3 ayda bu hale gelmiş olmak etkilenmesin sizi. Önce çocuk yapın, sonra aradan birkaç sene geçsin. Siz o süreçte biraz daha yıpranın. Birkaç büyük kavga geçirin. Saygı, seviye yerlere düşsün. Her seferinde annesi araya girsin. Sonra boşanırsınız

Hepsini okudum önceki konularınızı okumuştum yorum da yapmıştım mağdur naif biri sanmıştım sizi ama siz anası uğruna sizi 11 aydır uzaktan pışpışlamaya razı olan gözden çıkaran bi adam için burada korkunç bir kişiliğe bürünmüşsünüz. Siz haklıymışsınız kızlar diye konu açmanız çok yakındır.
Madem adama meyillisiniz mesleği bırakın en azından başka biri nasiplensin, siz de kvnizle kahve içip oturun maaş kartı olayı da kalmaz böylece. Gerçi adam maaş kartınızla evli ama yinede siz bilirsiniz. İstifamı verdim artık evimde oturucam barışalım diyin bakalım nasıl topuklayacak.

50 yaşındaki kadınların da o yaştaki deneyimiyle ayar vermesi 😁😁😁 sanki hayatta hiç hata yapmadılar hepsi alfa kadın olarak doğdu.

Hicbirimiz alfa kadin olarak dogmadi. Alfa kadin olmak hatalardan ders cikartmaktan ve tecrübeleri degerlendirmekten gecer. Siz hatalarinizi illaha devam ettirmeye niyet ettiyseniz gercekten kimsenin size laf söylemeye hakki yok. Demek ki daha bir aydinlanma gelmemis. Hersey zamaniyla. Kolay gelsin

Anneci adamdan pek hayır gelmez ya eninde sonunda boşanırsın sen zaten bu kişiden şu an ertelesen bile.

Dilerim bu durduk yere bana söylediğiniz pis lafları başkalarından siz de duyarsınız. Burası gizli bir platform diye öyle her istediğinizi söyleme hakkınız yok.

yoo var.
kocasıyla anası kızıyor diye gizli gizli görüşen birine istediğimizi söyleriz.
doğmamış erkek sendromlu kocanıza atarlanın bir zahmet.
11 ay düzelmemiş birde beklemeye karar verdim düzelir belki diyorsunuz şaka gibi.
sizin kendinize saygınız olsa anasından gizli sizinle görüşen adamla bağ kurmazsınız.
kendinize layık gördüğünüz muameleden sonra yorum yapanlara saygısız vs demeniz komik.

Annesinden gizli görüşüyoruz genelde. Benim annem de kızıyor artık söylemiyorum.
Gizli gizli görüşüyoruz sarılıyor elimi tutuyor ama hep tartışarak vedalaşıyoruz çünkü annesine laf söyletmiyor ama asıl sorun da annesinin oğlunu bana vermemesi. Bunu anlamıyor. Deli oluyorum.
Lisede kalmadı mı bu gizli görüşmeler falan dicektim de, KOCANIZLA gizli mi görüşüyorsunuz ahahahah yok artık.

Ben geri döneceğim demedim sadece erteledim dedim. Evet beni çok üzdü hatalarının farkında. Ben maaşımı vermedim zaten. Bilmiyorum bekliyorum öyle. Çok üzüldüğüm için uyuşmuş da olabilirim. Bana hakaret etmeyin herşeyin farkındayım.
Adam diyorum ama lafın gelişi, ağzı süt kokuyor daha, belli bir cüssesi var ondan dolayı yani, hata yaptığını düşünmüyor ki farkında olsun. O da sizin için aynısını düşünüyor, o da sizin yola gelmenizi bekliyor. Beyhude hayaller peşindesiniz. Hem utanmıyor musunuz ayol emzikte bebeyi anasının kucağından çekiştirmeye? Gidin sokakta adam çevirin evlenin, kendi çocuğunuzu doğurun, Allah Allah.

Şu yorum yapanlardan bir iki kişi hariç herkes sanki saldırmaya yer arıyor gibi. Neden bu kadar sokak ağzıyla konuşuyorsunuz anlayamadım. O kadar konuya yorum yapan insanlarsınız ama üslup sıfır. Sizi dikkate almayacağım. Yazdıklarınızda haklılık payınız olsa bile bu çirkin söylemleriniz sizi malesef ki basitleştirdi gözümde
E bi kocanız olacak süt kokulu bebe değiliz tabi, zehirimizi bal yapıp yiyesiniz, siz de haklısınız.

Ahahahahhaah her konunun altında kocana ve kayınvalidene nefret kustun alakalı alakasız 🤣🤣🤣 şimdi de boşanmaktan vazgeçmişsin. İyi yapmışsın bence barış sonra en ufak problemde hemen koşsun annesine. Sende burda konu aç bizim kafamızı şişir 🤣🤣

Back