• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmaktan vazgeçtim

Merhaba arkadaşlar ben 3 ay evli kalmış bir kadınım. Yaklaşık 11 aydır da ayrıyız . Eşimin aşırı anneciliği yüzünden ve maaşıma el koymaya kalkması yüzünden. Evimi ayırdım. Anlaşmalı boşanalım dedik bir senenin dolmasını bekledik. Süre doldu ama boşanmadık eşimle bir kaç kez görüştüm beni sevdiğini ama bu şartlarda benimle olmayacağını söyledi. Benim sürekli annesini istemediğimi saygısızlık yaptığımı iddia ediyor vallahi billahi hiç bir kötü sözüm yok. Annesi sürekli benim kalbimi kırıyordu kendimi geri çektim eşim de annesini seçti güvenli liman olarak benim kötü kadınmışım. Şuan ayrıyız ama boşanmayı şuan için erteledim yani bilmiyorum belki bu süreçte bazı şeyleri idrak eder . Görüştüğümüzde bana sarıldı üzüldü yani beni sevdiğine eminim ama strese gelince ya da annesinin hatalarını söyleyince sinirlenip çekip gidiyor. Ne yapayım size bekleyeyim mi ? Bu arada halimden memnunum kız arkadaşımla kalıyorum ikimiz de memuruz maaşım gayet iyi. Toplu param da var. Ama eşimi de özlüyorum. Böyle ne olacak bilmiyorum…..
Daha çok ağlarsınız siz.

Ben geri döneceğim demedim sadece erteledim dedim. Evet beni çok üzdü hatalarının farkında. Ben maaşımı vermedim zaten. Bilmiyorum bekliyorum öyle. Çok üzüldüğüm için uyuşmuş da olabilirim. Bana hakaret etmeyin herşeyin farkındayım.
İyi o halde bekle dur madem.

hatalarının farkında
Farkında olduğunu nasil anladınız? Hala sizi suçlu bulup annesinin eteğinin altında? Kendinize gelin ya. Ben cidden empatiyi bırakmanın bir yolunu bulmalıyım, buradaki konular baş ağrısı yapıyor artık:mad:

Merhaba arkadaşım
Sen Eşisin annesinin yeri ayrı sen ayrı annesini seçti ne demek
Kusura bakmada geri dönersen en küçük şeyde yine annesine gidecek
Adam da demiş zaten bu şartlarda olmaz diye
maaşına el koyması ne demek
Bende çalışan kadınım eşim paramı almak istemiyor ben zorla veriyorum benimde eve katkım olsun diye kadının parasına el konulur mu ??
Boşan güzel arkadaşım
Memursun gençsin rahatın yerinde
Paran var adam olan 11 ay nerdeydi hiç mi merak etmedi tutup kolundan seni seviyorum gel evimize demedi??
11 ay boyunca da sürekli görüştük düzeltmek için ama orta yolu bulamadık bir türlü

Ben geri döneceğim demedim sadece erteledim dedim. Evet beni çok üzdü hatalarının farkında. Ben maaşımı vermedim zaten. Bilmiyorum bekliyorum öyle. Çok üzüldüğüm için uyuşmuş da olabilirim. Bana hakaret etmeyin herşeyin farkındayım.
Hatalarının farkında ama hala annemi üzdün, saygısızlık yaptın diyor.
Kendinize azıcık saygınız olsa keşke.

İnsanların durumunu tam olarak bilmeden ne kadar da sokak ağzıyla yorum yapıyorsunuz. Haklı olabilirsiniz haksız da olabilirsiniz ama üslubunuz çok amiyane.
Valla benim bu hoşuna gitmeyen sokak ağzım senin o el ele tutuştuğun soğan erkeğinden bin kat daha üsluplu.

adamin orta yolu bulma gibi bir amaci varmis gibi gelmedi, geleceksen sartlar boyle demis
Yok ailemle falan konuşuyor ama sanırım annesiyle olan bağı patolojik o yüzden belki tıbbi destek iyi gelebilir diye de düşünüyorum var böyle insanlar terapiyle iyileşen

Senin baya canın sıkılmış kızım 😃
Kızım mi ?
:)
Üstüne az daha koysam seninle yaşıt olacak kızım var neredeyse.
Hele bana üslup dersi verene de bak.
Gerçekten terbiyesizsin
Tabi canım
Ama ben ikna oldum şuan.
Meğer az bile etmişler.
Adamı da tebrik ediyorum.
İtina ile kadın nasıl yola getirilir 11 ay boyunca istikrarlı şekilde göstermişler analı ogullu.
Bal damlıyor demek ki.

Şu yorum yapanlardan bir iki kişi hariç herkes sanki saldırmaya yer arıyor gibi. Neden bu kadar sokak ağzıyla konuşuyorsunuz anlayamadım. O kadar konuya yorum yapan insanlarsınız ama üslup sıfır. Sizi dikkate almayacağım. Yazdıklarınızda haklılık payınız olsa bile bu çirkin söylemleriniz sizi malesef ki basitleştirdi gözümde

Back
X