• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem...

aynı evde yaşamışlar uzun yıl..sanırım gelininiz son noktada..yani boşvermiş herşeyi..onun yerine koy kendini belki böyle davranarak katlanıyor herşeye..annenizde çok yıpranmış..onunda gelininde uzaklaşmaya ihtiyacı var..annen birkaç ay sende kalsın..ikiside kafasını dinlesin biraz..

Valla sen “kızım sana söylüyorum gelinim sen anla” diye ima etmişsiniz.
Siz ailece bu gelinden korkuyor musunuz?
Kimse açık açık haddini bildirmedi mi buna?
Konuşmamanızın işe yaramama ihtimalinin kesin olmasına göre 14 yıl boyunca konuşmamanız çok enteresan.
Konuşmadık çünkü huzur kaçıran görümce ya da kaynana olmak istemedik. Bizim ona yaklaşımımızdan belki o da bir şeyler öğrenir ve bazı davranışlarını düzeltir diye düşündük. Ama olmadı.

Melesef yaşamayan bilemez,sen boşver buradaki olumsuz yorumları benim annemde bizde yıllarca çektik. (Annemin evi ayrı ve kendi maaşı ve gayrimenkulü var) anneler sırf oğulları üzülmesin,torunlarının düzenleri bozulmasın diye her şeye katlanıyor. Bu zaafı bilen şımarık gelinlerde bunu sonuna kadar kullanıyorlar. Kendi annelerini bu kadar kullanmazlar. Anne istemedikçe biz kızlarında elinden bişi gelmiyor.

Konuşmadık çünkü huzur kaçıran görümce ya da kaynana olmak istemedik. Bizim ona yaklaşımımızdan belki o da bir şeyler öğrenir ve bazı davranışlarını düzeltir diye düşündük. Ama olmadı.​
Çok doğru bizim yüzümüzden sorun çıkmasın denilir hep

Melesef yaşamayan bilemez,sen boşver buradaki olumsuz yorumları benim annemde bizde yıllarca çektik. (Annemin evi ayrı ve kendi maaşı ve gayrimenkulü var) anneler sırf oğulları üzülmesin,torunlarının düzenleri bozulmasın diye her şeye katlanıyor. Bu zaafı bilen şımarık gelinlerde bunu sonuna kadar kullanıyorlar. Kendi annelerini bu kadar kullanmazlar. Anne istemedikçe biz kızlarında elinden bişi gelmiyor.
Aynen öyle arkadaşım, yaşamayan bilemez.

Konuşmadık çünkü huzur kaçıran görümce ya da kaynana olmak istemedik. Bizim ona yaklaşımımızdan belki o da bir şeyler öğrenir ve bazı davranışlarını düzeltir diye düşündük. Ama olmadı.
Çok doğru bizim yüzümüzden sorun çıkmasın denilir hep
Ama yengemle tartıştık bu da abimle aralarındaki ilişkiye yansıdı benim yüzümden araları açıldı desem. Abisinin huzurunu kaçıran, sinsi yılan görümce olurdum bu seferde.

Ben yorumlara cevap verirken hani sohbet ederken konu konuyu açarya aynen öyle konuyu açtığımdan biraz daha fazla detay veriyorum bu seferde kılıf uyduruyorsun deniliyor.

Neden olumsuz yorumları boşversin.
Olumlu olumsuz herkes fikrini yazar.
Boşverecekse kimse yazmasın o zaman.
Anneler de kullandırmasınlar bu kadar kendilerini.
Ya da oğulları bir dur desin bu şımarık gelinlere...

Ben malesef gelinin simartildigina inaniyorum.
Su an ugrastiginiz bu meseleler en basta annenizin ve abinizin sucu, sonra da gelinin sucu.
Anneniz, torunlarina annelik yapmayi secmis, muhtemelen torun sevdigi icin sahiplenmis, bu zamaninda hosuna da gitmistir eminim.
Simdi de gucu yetmiyor tabi, artik anlamaya baslamis, gelinin annelik yapmasi gerektigini.
Ben siddetle suna inaniyorum ki, belirli basli belalar, olumler, kazalar haric, ne cekiyorsak bu dunyada kendi davranislarimizin sonuclarina katlanarak cekiyoruz.

Siz de tum hakkinizi, yani kendi cocuklarinizin da hakkini abinize vererek buyuk hata yapiyorsunuz.
Erkek kardesiniz birakin da kendi ayaklari uzerinde dursun, belirli miktar geliri varsa o gelirle yasasinlar, ya da belki kari koca calisirlar herkes gibi kendilerine gelecek hazirlarlar.
Onlarin gelicegi sizin sorumlulugunuz deyil.

Neden olumsuz yorumları boşversin.
Olumlu olumsuz herkes fikrini yazar.
Boşverecekse kimse yazmasın o zaman.
Anneler de kullandırmasınlar bu kadar kendilerini.B
Ya da oğulları bir dur desin bu şımarık gelinlere...
Buradaki bazı mesajlar olumsuzluğu geçmiş, arkadaşa hakarete varmış. Konu açtığına pişman oldu. Bazıları ayarı kaçırdı. Bizimde derdimiz o kullandırmasınlar ve oğulları dur desin ama yok olmayınca olmuyor.gelinde işin kaymağını yiyor. Biri soruncada başlıyor kaynanadan dert yanmaya...

Back
X