• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmaktan vazgeçtim

Helal gız sana beni de cennet mahallesi sultana çevirdin iki dakkada 😁
Kuzum mayanda olmasa ortaya çıkar mıydı ?
Ne demişler atalar.
Katranı kaynatsan olur mu şeker.
Cinsine tükürdügüm cinsine çeker.
Sen de gelmiş bana kontes havasıyla bik bik yapıyorsun.
Yer mi kız Anadolu kadını ?
Kocana donelim
Oysa bal gibi biliyorsun ondan bir halt olmayacağını.
Ama işte gözün kör olmuş kör.

Merhaba arkadaşlar ben 3 ay evli kalmış bir kadınım. Yaklaşık 11 aydır da ayrıyız . Eşimin aşırı anneciliği yüzünden ve maaşıma el koymaya kalkması yüzünden. Evimi ayırdım. Anlaşmalı boşanalım dedik bir senenin dolmasını bekledik. Süre doldu ama boşanmadık eşimle bir kaç kez görüştüm beni sevdiğini ama bu şartlarda benimle olmayacağını söyledi. Benim sürekli annesini istemediğimi saygısızlık yaptığımı iddia ediyor vallahi billahi hiç bir kötü sözüm yok. Annesi sürekli benim kalbimi kırıyordu kendimi geri çektim eşim de annesini seçti güvenli liman olarak benim kötü kadınmışım. Şuan ayrıyız ama boşanmayı şuan için erteledim yani bilmiyorum belki bu süreçte bazı şeyleri idrak eder . Görüştüğümüzde bana sarıldı üzüldü yani beni sevdiğine eminim ama strese gelince ya da annesinin hatalarını söyleyince sinirlenip çekip gidiyor. Ne yapayım size bekleyeyim mi ? Bu arada halimden memnunum kız arkadaşımla kalıyorum ikimiz de memuruz maaşım gayet iyi. Toplu param da var. Ama eşimi de özlüyorum. Böyle ne olacak bilmiyorum…..
Bence şöyle düşünün. Elinize yapışmış çocuğunuz var ve 11 aydır ayrısınız. Ve ya çocuğunuz yok ama aile evinde işsiz ve dört duvar arasındasınız ve 11 aydır ayrısınız. Bu adam sizi bu süre boyunca yalnız bırakmış. Arzulamış arzulamamış. Özlemiş ama sarılarak uyumamayı 11 ay boyunca göze almış. Şimdi bence tekrar düşünün... Her şeyi yapmış ama bağı koparmak için bir imza atamamış. Sizi bir arada tutan tek şey bir imza. Ne olur farkına varın..

Aynen yaaa gelmişim burda teyzoşlarla sidik yarıştırıyorum
Teyze diyerek dalga geçip üzdüğünü mü saniyorsun? Sen heralde hep şimdiki yaşında kalacaksın! "AYNEN kadin kadının düşmanı abii yhaaa ben çok iyi biriyim ama"

Maaş kartını vermezsen bu evlilik biter diyen ve size rest çeken eşiniz için gösterdiğiniz çaba göz yaşartıcı gerçekten 😌
3 ayda sizi kapının önüne koymuş anasıyla birlikte, sizin mideniz o kocayla sarılmayı kaldırıyor da burada millete teyze deyip güya rahatsızlık verdiğinizi sanıyorsunuz öğretmen hanım. Müthiş cidden.
Mesleğiniz hiç şaşırtmadı beni. 🤦‍♀️

Yorumlari uzaktan izledim. Yasadiginiz seyleri oturun bir sorgulayin. Esinizle olan iliskinizi de, bu forumda size gelen "ciddiye almadiginiz" cevaplari da sorgulayin. Bu forumda su an konusunu takip ettiğimiz, esi mantiksiz davranan sizin sorunlarinizla ortak sorunlari olan ama konu sahibini kirmamak icin cabaladigimiz bir konu daha var. Neden size boyle davraniliyor, bir düşünün.

Kızlar hanımlar neden tartışıyorsunuz
Bir konu açılmış fikir verip muhabbet ediyoruz
Konu sahibinin üstüne gitmeyin
Herkes birbirinin fikrine düşüncesine saygı göstersin
Konuştuğumuz dilede dikkate edersek herkes için daha iyi olur 👌
Bakın ne kadar güzel bir yorum yazmışsınız, hemen ardından çok saygısızca ve bel altı yorumlarda bulundunuz. Keşke öğüdünüze kendiniz uyabilseydiniz, işte o zaman lafınızın kıymeti olurdu.

Haklısınız hoş olmayan üsluplar var ama, siz de inanılmaz derecede ağzınızı bozdunuz. Çok şaşırdım yorumları okurken.

Ha kadının düşmanı yine kadın evet buna da hak veriyorum.

7064B59D-E6CE-4526-B76B-B96DCCCFDE5D.jpeg

Bu konuyu takip etmek istemiyorum. Yalnız kalmalısınız zira tavırlarınızdan hakettğiniz bu. Burada insanlar sizin için parmaklarını yoruyor. Kendinize gelin diye omuzlarınızdan sarsamadığımız için aslında size gerçeği her şekilde göstermeye çabalıyoruz. Ama görüyoruz ki boşuna. Size değer vermeyen, iki günde sizi silip atmış, yetişkin bilincinde olamamış eşinizden size bir gelecek olmaz demeye çabalıyoruz. Madem annesinin dizinin dibinden ayrılıp size sahip çıkmıyor boşuna vakit kaybetmeyin bırakın orda kalsın, güzel günleriniz olsun diye anlatmaya çabalıyoruz. Aşk iki kişiyle yaşanır, ayrılıkta iki kişiliktir. Siz hiç aile olamamışsınız demek istiyoruz. Bir yalana 11 ay daha sarılmayın, gerçeklerle yüzleşmek daha az incitir diye söylüyoruz. Siz onun gözünde öyle değersizsiniz ki, öyle yoksunuz ki adam annesinden saklıyor sizinle görüştüğünü oysa siz nikahlı karısıyken oluyor bu.. Hiç demiyor musunuz ben neyim de beni saklıyorsun diye. Neyse ya. Anlamazsın zaten.

Lutfen eski konularinizi acin ve gelen yorumlari tekraren okuyun. Oradaki uslubunuzla su anki arasinda soldan saga, yukaridan asagiya devasa bir fark var.

Hakaret ettiginiz kisiye “Kocam” diyebilecek misiniz gercekten? Her zaman yazdigim bir sey var; “Bazi seylerin sakasi olmaz”. Bosanma kelimesi gectiginde bosanilmali, gerizekali dedigim kisi cevremde olmamali. Kaldi ki siz alin terinizle elde ettiginiz kazanci vermediginiz icin eteklerinizin ucus ucus olmasi gereken; bir adim ote giderek yaziyorum; henuz yataktan cikmaya firsatiniz olmadigi zamanlarinizda kapi disari edilmissiniz.

5 ay boyunca burada kendisine ve sulalesine kah hakaret, kah beddua ettiginiz adam icin uslubunuzu bozmaya deger mi? Degmez, vallahi degmez. Uyanip okudugunuzda pisman olacaginiz seyleri yazmayin.

Açtığınız konulardan benim gördüklerim bunlar. Aylarca boşanacağım deyip, türlü türlü dert yapıp, insanlardan akıl isteyip şimdi vazgeçtim diyorsunuz. Madem kendi bildiğinizi okuyacaksınız niye akıl sorarsınız? İnsanların vaktini çalıyorsunuz.

Sevgili konu sahibi konularnizi iyi biliyorum byrada ki yorumlari n hepsini okuyamadim ama.
Hayat tercihlerden ibarettir.43 yaşında 15 yildan sonra aldatilan bir anne olarak deneyimlerimle yaziyorum.Ki buradaki.bir çok.kadinda yasadiklari tecrübelerin etkisiyle yaziyor.
Maaş kartınız ve devlet memuriyetiniz eşinizin sizi kaybetmek istememesi icin en büyük sebep.Annesinin bacak arasindan çıkamamış birinden malesef ne koca ne de baba olmuyor.Yasiniz genç ve şartlarınız iyiyken boşanip yolunuza bakarsaniz daha az zararla size değer vermeyen bu adamdan ve ailesinden kurtulursunuz.Tekrar başlarsanız geçen 11 ayı unutabilecekmisiniz? O 11 ay bu adam kimlerle ne yaşadı? Bunlari düşünmeden devam edebilirseniz ne ala.Hayat sizin.Kimse sizden daha değerli değil.Dilerim yanılmazsiniz.

Çok doğru bir karar vermişsiniz, boşanmak nedir Allah aşkına. Hem ne olmuş ki annesini seçtiyse, bakmış büyütmüş onu seçecek tabi. Ayrıca maaşınıza el koymaya çalışması da büyük bir sorun değil. 11 ay beklemişsiniz. Bir 11 sene daha bekleyin belki anası ölür de oğlu size kalır.

Merhaba arkadaşlar ben 3 ay evli kalmış bir kadınım. Yaklaşık 11 aydır da ayrıyız . Eşimin aşırı anneciliği yüzünden ve maaşıma el koymaya kalkması yüzünden. Evimi ayırdım. Anlaşmalı boşanalım dedik bir senenin dolmasını bekledik. Süre doldu ama boşanmadık eşimle bir kaç kez görüştüm beni sevdiğini ama bu şartlarda benimle olmayacağını söyledi. Benim sürekli annesini istemediğimi saygısızlık yaptığımı iddia ediyor vallahi billahi hiç bir kötü sözüm yok. Annesi sürekli benim kalbimi kırıyordu kendimi geri çektim eşim de annesini seçti güvenli liman olarak benim kötü kadınmışım. Şuan ayrıyız ama boşanmayı şuan için erteledim yani bilmiyorum belki bu süreçte bazı şeyleri idrak eder . Görüştüğümüzde bana sarıldı üzüldü yani beni sevdiğine eminim ama strese gelince ya da annesinin hatalarını söyleyince sinirlenip çekip gidiyor. Ne yapayım size bekleyeyim mi ? Bu arada halimden memnunum kız arkadaşımla kalıyorum ikimiz de memuruz maaşım gayet iyi. Toplu param da var. Ama eşimi de özlüyorum. Böyle ne olacak bilmiyorum…..
Eşiniz şu aşamada bile hala hatayı sizde görüyorsa bu evlilik yürümez kısa ve öz ayrılmanız sizin için daha hayırlı gibi görünüyor...

Açtığınız konulardan benim gördüklerim bunlar. Aylarca boşanacağım deyip, türlü türlü dert yapıp, insanlardan akıl isteyip şimdi vazgeçtim diyorsunuz. Madem kendi bildiğinizi okuyacaksınız niye akıl sorarsınız? İnsanların vaktini çalıyorsunuz.

Bunu da ekleyelim… her anlamda size zarar veren bu adama ısrarla tutunma çabanız size çok zarar veriyor. Çok pişman olacaksınız gerçekler dank edecek ama çok geç olacak…

İşte biz de çok geç olmaması için uğraşıyoruz ama, siz bize neler diyorsunuz

Burda millete carlayacağına kaynanana carlasaydın. 3 ay da kapıya koymuşlar. Var demek ki bildikleri burda millete uslup dersi vermeye çalışıyosun asıl senin uslubün leş. Gizli saklı flörte bi 11 ay daha devam edersin bu kafayla. Tertemiz maşallah güle güle kullan.

Back