• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmaktan vazgeçtim

Merhaba arkadaşlar ben 3 ay evli kalmış bir kadınım. Yaklaşık 11 aydır da ayrıyız . Eşimin aşırı anneciliği yüzünden ve maaşıma el koymaya kalkması yüzünden. Evimi ayırdım. Anlaşmalı boşanalım dedik bir senenin dolmasını bekledik. Süre doldu ama boşanmadık eşimle bir kaç kez görüştüm beni sevdiğini ama bu şartlarda benimle olmayacağını söyledi. Benim sürekli annesini istemediğimi saygısızlık yaptığımı iddia ediyor vallahi billahi hiç bir kötü sözüm yok. Annesi sürekli benim kalbimi kırıyordu kendimi geri çektim eşim de annesini seçti güvenli liman olarak benim kötü kadınmışım. Şuan ayrıyız ama boşanmayı şuan için erteledim yani bilmiyorum belki bu süreçte bazı şeyleri idrak eder . Görüştüğümüzde bana sarıldı üzüldü yani beni sevdiğine eminim ama strese gelince ya da annesinin hatalarını söyleyince sinirlenip çekip gidiyor. Ne yapayım size bekleyeyim mi ? Bu arada halimden memnunum kız arkadaşımla kalıyorum ikimiz de memuruz maaşım gayet iyi. Toplu param da var. Ama eşimi de özlüyorum. Böyle ne olacak bilmiyorum…..
Bazen kuru sevgi bise getirmez
Sevgi sadakat ister, güven ister
Eşiniz hala annesiyle kordonu koparmamis, muhtemelen 100 kadın girer hayatıma ama 1 annem var benim diyenlerden 😒

Keske sen de gelebilseydin.
İşte sorun burada.
Ben aynı kanepede oturduğum adamın elinden tutarken sen ise ahhh ahhh işte :)
Neyse kuzum.
Yarın iş var bu teyzenin uyuması gerek haklisin.
Bu arada sana bir sır vereyim mi ?
Merhaba ben kaynanan ;p
İşte bu kadar kötü kalplisiniz , iyi niyetli değilsiniz , bir kadına asla merhem olamazsınız. Bu arada kaçıncı kocanız ????

Keske sen de gelebilseydin.
İşte sorun burada.
Ben aynı kanepede oturduğum adamın elinden tutarken sen ise ahhh ahhh işte :)
Neyse kuzum.
Yarın iş var bu teyzenin uyuması gerek haklisin.
Bu arada sana bir sır vereyim mi ?
Merhaba ben kaynanan ;p
Tamam git şimdi sıkı tut elinden kaçırma
Yoksa sağ mı sol mu elinle arkadaş olursun anladın sen

Kocan biraz daha zorlarsa istediği kıvama geleceksin ha gayret. Maaş kartını vermekle başla..
Adam zaten annesini seçmiş. Sizde tercihinizi yapmışsınız. Boşuna buraya gelip ne yapayım kızlar diye sormayın yaşayın görün. Hey Allahım..
Mazur görelim.
Sanirim bugün yine tartışarak ellerini bırakmışlar:)
Ondan sinirli.

Back