• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmaktan vazgeçtim

Maaş kartını vermezsen bu evlilik biter diyen ve size rest çeken eşiniz için gösterdiğiniz çaba göz yaşartıcı gerçekten 😌
3 ayda sizi kapının önüne koymuş anasıyla birlikte, sizin mideniz o kocayla sarılmayı kaldırıyor da burada millete teyze deyip güya rahatsızlık verdiğinizi sanıyorsunuz öğretmen hanım. Müthiş cidden.
Mesleğiniz hiç şaşırtmadı beni. 🤦‍♀️
Bu ne demek açıklayabilir misiniz ? Mesleğiniz hiç şaşırtmadı beni derken ? Öğretmenlere ve bu mesleği yapanlara ne demek istediniz anlayamadım da ? Ya da anlamak istemedim diyeyim…Cidden ne demek istiyorsunuz?

Ya Allah aşkına siz hala evlisiniz ama annesinden korkarak sizle buluşuyor sizce bu adam değişir mi
Valla kusura bakmayın seven her türlü olumsuzluğa rağmen o eli bırakmaz.
Artık aile olmuşsunuz annenin karışması ne ya salın bir artık şu oğullarınızı ben anlamıyorum mutsuzluklarından yuvalarının yıkılmasından keyif mi alıyorlar ya.
Eşiniz büyümemiş maalesef bence siz de farkındasınız da bir umut diyorsunuz.

Bu ne demek açıklayabilir misiniz ? Mesleğiniz hiç şaşırtmadı beni derken ? Öğretmenlere ve bu mesleği yapanlara ne demek istediniz anlayamadım da ? Ya da anlamak istemedim diyeyim…Cidden ne demek istiyorsunuz?
Forumu aktif takip edenler ne demek istediğimi anlar diye düşünüyorum.
Öğretmenlik mesleği ile elbette bir derdim yok, ona birşey demem, diyemem ama bu tarz konuları açan ,bu tip evlilikleri devam ettirmeye çalısanlarda öğretmenler oldukça fazla. O yüzden şaşırmadım. 🤷

Forumu aktif takip edenler ne demek istediğimi anlar diye düşünüyorum.
Öğretmenlik mesleği ile elbette bir derdim yok, ona birşey demem, diyemem ama bu tarz konuları açan ,bu tip evlilikleri devam ettirmeye çalısanlarda öğretmenler oldukça fazla. O yüzden şaşırmadım. 🤷
Bu durumun meslekle ne ilgisi olabilir ki? Karakter meselesi bence.🤷‍♀️Sonuçta meslek sahibi bi insan kendi ayaklarının üzerinde durabilmeyi ve yol yakınken bir ilişkiyi bitirmeyi bilmeli bence.Ama forumda takip ettiğim başka bir konu var o da öğretmen o da devam ediyor saçma bi evliliğe bilmem denk gelmiştir diye düşünmek istiyorum 🤷‍♀️

Kazık kadar insanlarsınız, evlisiniz, ikiniz de liseliler gibi annelerinizden gizli mi görüşüyosunuz? Çok şey derdim de ban yemek istemiyorum. Ama kibarca söyleyeyim bu nerenin kafası, mantığı çok merak ettim. Kaç yaşında kadınsın hala diyosun ki buluştuk elimi tuttu. Bu kafayla 70 yaşında hala kıyı köşede gizlice buluşur seni seviyorum falan dersiniz. Müstehak sizin gibilere.

Birey olmayı becerememiş kocadan ne köy olur ne kasaba.

Sevisiyor musunuz görüştükce? El ele tutuşup birakiyor musunuz? :) ayrilip o amacla gorusmek en iyisi gibi. Koca olmaz esinizden.
Bence adam annesinin lafından çıkmıyor konu sahibiyle de işini görüyordur sonra bekarlığa devam.
Adam iyi yere dükkan açmış ekmek elden su gölden oh.

Yazık ya annesinin bir lafıyla kendisini silen, maaşını çıtır çıtır yiyen, 1 yıllık evliliğin 9 ayında kendisiyle yaşamamış bir adam için kendini paspas ediyor. Güzel anılar hatrına şans verdi desek, ortada 3 ay dışında geçirilmiş bir vakit dahi yok. Daha önce hayatında hiç sevgilisi, flörtü olmamış kızlar zar zor birini bulunca ona böyle yapışıyor işte. Bu olay da bunun en güzel örneği. Annesiyle el birliği olup kendisini evden kovmuş bir adamın peşinde pervane hala…

Merhaba arkadaşlar ben 3 ay evli kalmış bir kadınım. Yaklaşık 11 aydır da ayrıyız . Eşimin aşırı anneciliği yüzünden ve maaşıma el koymaya kalkması yüzünden. Evimi ayırdım. Anlaşmalı boşanalım dedik bir senenin dolmasını bekledik. Süre doldu ama boşanmadık eşimle bir kaç kez görüştüm beni sevdiğini ama bu şartlarda benimle olmayacağını söyledi. Benim sürekli annesini istemediğimi saygısızlık yaptığımı iddia ediyor vallahi billahi hiç bir kötü sözüm yok. Annesi sürekli benim kalbimi kırıyordu kendimi geri çektim eşim de annesini seçti güvenli liman olarak benim kötü kadınmışım. Şuan ayrıyız ama boşanmayı şuan için erteledim yani bilmiyorum belki bu süreçte bazı şeyleri idrak eder . Görüştüğümüzde bana sarıldı üzüldü yani beni sevdiğine eminim ama strese gelince ya da annesinin hatalarını söyleyince sinirlenip çekip gidiyor. Ne yapayım size bekleyeyim mi ? Bu arada halimden memnunum kız arkadaşımla kalıyorum ikimiz de memuruz maaşım gayet iyi. Toplu param da var. Ama eşimi de özlüyorum. Böyle ne olacak bilmiyorum…..
Tepki çekeceğim ama yalnızlık çok zor bir duygu.eee malum koca bulmak da hiç kolay değil.takılacak kişi bulursunuz ama hepsi gelip geçici.doğru olanı herkes biliyor ama normal hayatta birşeylerden fedakârlık etmeden, bazı şeyleri görmezden gelmeden, beklentini düşürmeden de yaşanmıyor.eee erkeklerimizin kalitesizliği de mâlum.başka şartlarda ve başka ülkelerde olsanız boşanın diye kızardım ama böyle kalitesiz bir ülkede bulduğumuza şükretmek zorunda kalıyoruz maalesef.gelsin beğenmedimler ne yapayım.hergünü yapayalnız geçiren onlar değil nasılsa. Bir kere daha deneyin madem.gururlu , kaliteli, ne gerekiyorsa onu yapan kadın olmaz bazılarımızı mutlu etmeye yetmiyor.hani derler geceri gururuna sarılıp uyuyamazsın diye.

Sevisiyor musunuz görüştükce? El ele tutuşup birakiyor musunuz? :) ayrilip o amacla gorusmek en iyisi gibi. Koca olmaz esinizden.
Anasından izin almadan sevişemez ki adam.🥲 Allah muhafaza çocuk mocuk olur karısından, nasıl açıklar bunu anasına?

Tepki çekeceğim ama yalnızlık çok zor bir duygu.eee malum koca bulmak da hiç kolay değil.takılacak kişi bulursunuz ama hepsi gelip geçici.doğru olanı herkes biliyor ama normal hayatta birşeylerden fedakârlık etmeden, bazı şeyleri görmezden gelmeden, beklentini düşürmeden de yaşanmıyor.eee erkeklerimizin kalitesizliği de mâlum.başka şartlarda ve başka ülkelerde olsanız boşanın diye kızardım ama böyle kalitesiz bir ülkede bulduğumuza şükretmek zorunda kalıyoruz maalesef.gelsin beğenmedimler ne yapayım.hergünü yapayalnız geçiren onlar değil nasılsa. Bir kere daha deneyin madem.gururlu , kaliteli, ne gerekiyorsa onu yapan kadın olmaz bazılarımızı mutlu etmeye yetmiyor.hani derler geceri gururuna sarılıp uyuyamazsın diye.
Adam anasından gizli karısı ile görüşüyor, buna da düşmezsin ya. Offf ahahshah sinirim bozuldu, daha neler göreceğim şu forumda.

Yazık ya hiç mi karşına erkek çıkmıyor 😞 Üzüldüm senin adına. Yokluk zor olmalı.

Bu durumun meslekle ne ilgisi olabilir ki? Karakter meselesi bence.🤷‍♀️Sonuçta meslek sahibi bi insan kendi ayaklarının üzerinde durabilmeyi ve yol yakınken bir ilişkiyi bitirmeyi bilmeli bence.Ama forumda takip ettiğim başka bir konu var o da öğretmen o da devam ediyor saçma bi evliliğe bilmem denk gelmiştir diye düşünmek istiyorum 🤷‍♀️

piraye piraye bir konuda ogretmenlik meslegini secen kadinlarla ilgili muthis bir sosyolojik aciklama yapmisti. Gorur de tekrar anlatirsa, tesaduf olmadigini anlayacaksiniz.

Şu yorum yapanlardan bir iki kişi hariç herkes sanki saldırmaya yer arıyor gibi. Neden bu kadar sokak ağzıyla konuşuyorsunuz anlayamadım. O kadar konuya yorum yapan insanlarsınız ama üslup sıfır. Sizi dikkate almayacağım. Yazdıklarınızda haklılık payınız olsa bile bu çirkin söylemleriniz sizi malesef ki basitleştirdi gözümde

Burda kadinlar kac ay derdini dinledi, yol göstermeye ve moral vermeye calisti. Aferim muhakkak baris demedikleri icin mi basit oldu herkes. Sen burda orta yolu bulamiyoruz diyorsun, ama esin orta yolu bulmak derdinde degil ki. Sen bi söyle "Tamam maas kartimi sana vericegim, annenin ve senin sözünden cikmayacagim, kiyafetlerimi de sen sec" o zaman senden iyi köle, pardon es olmaz. Alip annesinin elini öptürmeye ve seni özür diletmeye götürür. Bi güzel ezilerek hayatina devam edersin. Senin duymak istedigin aslina "Evet esinin elini birakma. Barisabilirsin. Bir sans hak ediyorsunuz." Buyur yak basini. Cidden burdaki kadinlara attiginiz tripleri esinize ve kaynananiza atamiyorsunuz. Asil klavye delikanligi sizin yaptiginiz oluyor. Ben sizin gibi insanlari gercek hayatda da artik durdurmuyorum. Herkes sectigi hayati yasiyor bir yerden sonra..kolay gelsin

Back