• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem...

O süreçte torunlarına bakabiliyor annesi di mi?
Diğer zamanlarda da bakabilir demek ki gelin..
Torunları da yazlığa götürüyor demeyin sakın. Çünkü bahsetmemişsiniz. Büyük yeğen demişsiniz sadece..
Arkadaşım anlamak mı istemiyorsunuz ben anlatamıyorum ki, annem evdeyken annemden bekliyor her şeyi, yemek, alışveriş, temizlik tüm bunları ve ben anneme hizmetçi mualemesi yapmasına kızıyorum zaten.

O süreçte torunlarına bakabiliyor annesi di mi?
Diğer zamanlarda da bakabilir demek ki gelin..
Torunları da yazlığa götürüyor demeyin sakın. Çünkü bahsetmemişsiniz. Büyük yeğen demişsiniz sadece..

Ya ebru baksana yukarıda yazdığına. Gelin “3 çocuk var ben nasıl bakayım” falan demiş. Yani annesini zorla alıkoymuşlar gibi.
Ban giderek konuyu gelin aleyhine çeviriyor gibi geliyor.
Ancak bu kadar olur.
Ben inanmadım.

Birkaç yorum önce anlattım, kredisini ödedikleri evi almadan önce satmayın o evde sen otur dedim anneme komşu olursunuz, fakat o zamanda gelin istemedi, ben üç çocukla ne yapıcam okula gidiyorlar hangi birini götüreyim birini götürsem diğerine evde kim bakacak dedi büyük ev alınsın orada oturalım onu da nereden çıkardınız diyen de yengemdir.
Yengen zorla anneni alıkoydu yani.
Ne diyelim ki. Annen zincirle bağlı demek ki orada.
Her yoruma bir şey diyorsun.

Ya ebru baksana yukarıda yazdığına. Gelin “3 çocuk var ben nasıl bakayım” falan demiş. Yani annesini zorla alıkoymuşlar gibi.
Ancak bu kadar olur.
Ben inanmadım.
Size hiçbir şey inandırmak gibi bir zorunluluğum yok inanmadıysanız inandığınız bir konuya yorum yapabilirsiniz.

Evet zorla alıkoydu ben ne yazıyorum siz ne anlıyorsunuz sırf burnunuzdan kıl aldırmamak için aslında sizde anlatmak istediğimin bal gibi de farkındasınız.
geçen hafta annenin ayrı eve çıkacağını ama gelinin "ben 3 çocukla ne yaparım" diye bırakmadığından bahsetmedin.
şimdi evleriniz var diyoruz da neden çıkmadı deyince bence kılıf bulmuş gibi oldun.
yani ne yaparsa yapsın koca kadın madem bu yaşından sonra parasıyla hizmetçi mi olacak evi damı parası pulu var.

Açılan her konuya yorum yapabilirim.
Ben de kendi düşüncelerim doğrultusunda yazıyorum zaten.
Ama konunun en başından beri bana çok tezat geldi her şey.
Size göre gelin her zaman haklıdır hayatta kötü gelin diye bir şey yoktur, ezilen gelin vardır değil mi? Ve gelin ne yaparsa yapsın kaynanasını hizmetçi gibi de görse, her yere çocuk gibi onu da gönderse, kaynanası evdeyken her şeyi ondan da beklese gelin her zaman haklıdır değil mi?

Anneni maaşı için de istiyor olabilir mi? Ayrı eve çıksa annen, krediyi ödeyebilirler mi?

geçen hafta annenin ayrı eve çıkacağını ama gelinin "ben 3 çocukla ne yaparım" diye bırakmadığından bahsetmedin.
şimdi evleriniz var diyoruz da neden çıkmadı deyince bence kılıf bulmuş gibi oldun.
yani ne yaparsa yapsın koca kadın madem bu yaşından sonra parasıyla hizmetçi mi olacak evi damı parası pulu var.
Evet kılıf buldum inan bana sırf seni inandırmak fikirlerini değiştirmek için kılıf buldum başka işim gücüm yoktu çünkü hafta sonu ben kk'daki bazı bayanları nasıl inandırabilirim diye düşündüm iki gün.

Ancak bu kadar olur.
Ben inanmadım.

Her haklı yorumdan sonra yeni birşey ekleniyor zaten.
Ben de artık inanmamaya başladım.
Kendisi de inanmayan yorum yapmasın demiş..
Doğruysa bile ben konusahibinin herşeye karışan birg örümce olduğunu düşünüyorum.
Anneye de inanmıyorum çünkü bu kadar fedakarlık, maddi manevi destek merhametsiz cadı bir geline yapılmaz..
Yapılıyorsa ve kızı annesini burda bu şekilde yaşatıyorsa en az gelin kadar suçludur zaten.

Ayrıca bu konu henüz bu ev alından borca girmeden önceydi geçen hafta da gelinin ilk zamanlar olsa da daha sonra hele de şimdi daha rahatken çıkmak istemediğini söylemiştim. Aslında çıkmak istiyordir diyen sizdiniz.

Her haklı yorumdan sonra yeni birşey ekleniyor zaten.
Ben de artık inanmamaya başladım.
Kendisi de inanmayan yorum yapmasın demiş..
Doğruysa bile ben konusahibinin herşeye karışan birg örümce olduğunu düşünüyorum.
Anneye de inanmıyorum çünkü bu kadar fedakarlık, maddi manevi destek merhametsiz cadı bir geline yapılmaz..
Yapılıyorsa ve kızı annesini burda bu şekilde yaşatıyorsa en az gelin kadar suçludur zaten.

Evet adım üstünde görümceyim ya her şeye karışmam gerekiyor, hiç iyi görümce yada iyi kaynana yok değil mi sizin için sadece iyi gelin var. Kötü gelinlerinde olabileceği aklınızın ucundan dahi geçmiyor değil mi?

Arkadaşım anlamak mı istemiyorsunuz ben anlatamıyorum ki, annem evdeyken annemden bekliyor her şeyi, yemek, alışveriş, temizlik tüm bunları ve ben anneme hizmetçi mualemesi yapmasına kızıyorum zaten.

Biz de defalarca söyledik.
Anneniz yaptırtmasın madem diye.
Üstelik muhtaç da değil.
Zaten birsürü evi varmış.
Sadece bir ay için yazlık tutmak lükstür.
Her ay aidatı ödenmiyor mu oranın.. Az mı tutar.
Üstelik sağlını hiçe sayıp örgü falan örmeye çalışıyor kadıncağız..

Sizin gibi insanlar insanı burada konu açtığına pişman eder inanın ki, kişinin derdine derman olmaktan çok acaba nereden ne yakalasam diye uğraşıyorsunuz ama ben hiçbir şeye kılıf bulmadım bütün yorumlarımda gayet net.

Back
X