- 1 Kasım 2012
- 11.300
- 25.883
- 798
- 35
- Konu Sahibi Aykadarguzel
-
Bazen kuru sevgi bise getirmezMerhaba arkadaşlar ben 3 ay evli kalmış bir kadınım. Yaklaşık 11 aydır da ayrıyız . Eşimin aşırı anneciliği yüzünden ve maaşıma el koymaya kalkması yüzünden. Evimi ayırdım. Anlaşmalı boşanalım dedik bir senenin dolmasını bekledik. Süre doldu ama boşanmadık eşimle bir kaç kez görüştüm beni sevdiğini ama bu şartlarda benimle olmayacağını söyledi. Benim sürekli annesini istemediğimi saygısızlık yaptığımı iddia ediyor vallahi billahi hiç bir kötü sözüm yok. Annesi sürekli benim kalbimi kırıyordu kendimi geri çektim eşim de annesini seçti güvenli liman olarak benim kötü kadınmışım. Şuan ayrıyız ama boşanmayı şuan için erteledim yani bilmiyorum belki bu süreçte bazı şeyleri idrak eder . Görüştüğümüzde bana sarıldı üzüldü yani beni sevdiğine eminim ama strese gelince ya da annesinin hatalarını söyleyince sinirlenip çekip gidiyor. Ne yapayım size bekleyeyim mi ? Bu arada halimden memnunum kız arkadaşımla kalıyorum ikimiz de memuruz maaşım gayet iyi. Toplu param da var. Ama eşimi de özlüyorum. Böyle ne olacak bilmiyorum…..
İşte bu kadar kötü kalplisiniz , iyi niyetli değilsiniz , bir kadına asla merhem olamazsınız. Bu arada kaçıncı kocanız ????Keske sen de gelebilseydin.
İşte sorun burada.
Ben aynı kanepede oturduğum adamın elinden tutarken sen ise ahhh ahhh işte :)
Neyse kuzum.
Yarın iş var bu teyzenin uyuması gerek haklisin.
Bu arada sana bir sır vereyim mi ?
Merhaba ben kaynanan ;p
Tamam git şimdi sıkı tut elinden kaçırmaKeske sen de gelebilseydin.
İşte sorun burada.
Ben aynı kanepede oturduğum adamın elinden tutarken sen ise ahhh ahhh işte :)
Neyse kuzum.
Yarın iş var bu teyzenin uyuması gerek haklisin.
Bu arada sana bir sır vereyim mi ?
Merhaba ben kaynanan ;p
50 yaşındaki kadınların da o yaştaki deneyimiyle ayar vermesiTamam git şimdi sıkı tut elinden kaçırma
Yoksa sağ mı sol mu elinle arkadaş olursun anladın sen
Sondan 1.İşte bu kadar kötü kalplisiniz , iyi niyetli değilsiniz , bir kadına asla merhem olamazsınız. Bu arada kaçıncı kocanız ????
Bunların canı sıkılıyor troll arıyorlar. Çok çirkinler ya.Arkadaş kadın kadının düşmanı olmuş yaaa
Hayret ediyorum
Valla gece gece sinir geldi
Arkadaş kadın kadının düşmanı olmuş yaaa
Hayret ediyorum
Valla gece gece sinir geldi
Olur cnmKocan biraz daha zorlarsa istediği kıvama geleceksin ha gayret. Maaş kartını vermekle başla..
Adam zaten annesini seçmiş. Sizde tercihinizi yapmışsınız. Boşuna buraya gelip ne yapayım kızlar diye sormayın yaşayın görün. Hey Allahım..
Teyze senin can sıkıntın geçmez en iyisi biz uyuyalım
Mazur görelim.Kocan biraz daha zorlarsa istediği kıvama geleceksin ha gayret. Maaş kartını vermekle başla..
Adam zaten annesini seçmiş. Sizde tercihinizi yapmışsınız. Boşuna buraya gelip ne yapayım kızlar diye sormayın yaşayın görün. Hey Allahım..
Tamam guzum.Teyze senin can sıkıntın geçmez en iyisi biz uyuyalımsen de kocişinle uyu , malum biz uyuyamıyoruz bizim yerimize de uyu
Kocası bunu çözmüş, istediği kıvama getirene kadar ağzına bir parmak bal sürer.Mazur görelim.
Sanirim bugün yine tartışarak ellerini bırakmışlar:)
Ondan sinirli.
Aynen yaaa gelmişim burda teyzoşlarla sidik yarıştırıyorumMazur görelim.
Ondan sinirli.
Fazla var istersenKocası bunu çözmüş, istediği kıvama getirene kadar ağzına bir parmak bal sürer.
Kız hadi kocanın yanına gitsene bu saate napıyon buralardaMazur görelim.
Ondan sinirli.
Di mi ?Aynen yaaa gelmişim burda teyzoşlarla sidik yarıştırıyorum
Helal gız sana beni de cennet mahallesi sultana çevirdin iki dakkadaDi mi ?
Gidip eşinle kim daha uzaga iser diye yaristirmak yerine rüzgar yanlislikla seni buraya attı işte heççç.
Sen bize değil kaynanana laf yetiştir..Fazla var istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?