• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmaktan vazgeçtim

Şu yorum yapanlardan bir iki kişi hariç herkes sanki saldırmaya yer arıyor gibi. Neden bu kadar sokak ağzıyla konuşuyorsunuz anlayamadım. O kadar konuya yorum yapan insanlarsınız ama üslup sıfır. Sizi dikkate almayacağım. Yazdıklarınızda haklılık payınız olsa bile bu çirkin söylemleriniz sizi malesef ki basitleştirdi gözümde
Sokaklarda el tutusa tutusa fazla gezdiyseniz demek.

Kızım mi ?
:)
Üstüne az daha koysam seninle yaşıt olacak kızım var neredeyse.
Hele bana üslup dersi verene de bak.
Tabi canım
Ama ben ikna oldum şuan.
Meğer az bile etmişler.
Adamı da tebrik ediyorum.
İtina ile kadın nasıl yola getirilir 11 ay boyunca istikrarlı şekilde göstermişler analı ogullu.
Bal damlıyor demek ki.
Lütfen bir daha bana yorum yapmayın , bu çirkin sözleriniz esasında size ait. Ağzınız çok pis üzgünüm siz benim muhatabım olamazsınız bundan sonra

Şu yorum yapanlardan bir iki kişi hariç herkes sanki saldırmaya yer arıyor gibi. Neden bu kadar sokak ağzıyla konuşuyorsunuz anlayamadım. O kadar konuya yorum yapan insanlarsınız ama üslup sıfır. Sizi dikkate almayacağım. Yazdıklarınızda haklılık payınız olsa bile bu çirkin söylemleriniz sizi malesef ki basitleştirdi gözümde
Ay yapmayın, o kadar konunuz var , eşinizin 3 ayda size yaptığı, yapmaya çalıştığı şeylerle ilgili.

Siz o adamla 11 aydır görüşüp, burada basitlikten söz edemezsiniz.

Lütfen bir daha bana yorum yapmayın , bu çirkin sözleriniz esasında size ait. Ağzınız çok pis üzgünüm siz benim muhatabım olamazsınız bundan sonra
İmkansız olamayız.
Adamı takdir ediyorum kesinlikle.
Böyle böyle adam ediyorlar demek ki :)

11 ay boyunca da sürekli görüştük düzeltmek için ama orta yolu bulamadık bir türlü
Boşverrr
Seven aşık olan değer veren adam orta yoluna bulur senden ayrı kalmaya bile dayanamaz
Yaşa hayatını
Annesinden gizli senle buluşuyor sende öyle
Kocaman insanlarsınız
Çoçuk gibi hareketler
Boşan tek boşanan kadın sen değilsin sana değer veren insanlarla ol

Yazdıklarınızda haklılık payınız olsa bile bu çirkin söylemleriniz sizi malesef ki basitleştirdi gözümde
11 aydir ayri olduğunuz size neler neler yapan eşinizi bile affedebiliyorsaniz bizim basitleşmemizi de unutursunuz yakında bir sey olmaz

11 aydir ayri olduğunuz size neler neler yapan eşinizi bile affedebiliyorsaniz bizim basitleşmemizi de unutursunuz yakında bir sey olmaz
Kocasına laf geciremeyen soluğu platformda alıyor.
Sonra da bize re re ro ro.
Sanırsın kaynanası benim :)

Boşverrr
Seven aşık olan değer veren adam orta yoluna bulur senden ayrı kalmaya bile dayanamaz
Yaşa hayatını
Annesinden gizli senle buluşuyor sende öyle
Kocaman insanlarsınız
Çoçuk gibi hareketler
Boşan tek boşanan kadın sen değilsin sana değer veren insanlarla o
Sadece sizin yorumunuza kulak vereceğim. Diğerlerinin amacını da anlamadım canı sıkılan burda birileriyle dalga geçiyor mahalle ağzıyla

Sadece sizin yorumunuza kulak vereceğim. Diğerlerinin amacını da anlamadım canı sıkılan burda birileriyle dalga geçiyor mahalle ağzıyla
Gerçekten dalga geçmiyorum. Sizin konularınizi şok ve üzüntüyle okumuştum. Bu yeni konunuza da asla anlam veremedim. Herkesin kendi hayatı yaşayın ve görün. Umarım mutlu olursunuz :KK24:

Evlilik böyle bişey değilki,manitalar belki gizli gizli buluşur oda çoook eskidendi🙂sizinki nostalji gibi bişey çözemedim .

Dünden hevesli olmasına rağmen kocasıyla devam edemiyor çünkü kaynanası istemiyor. 😢 Gizli gizli görüşüp evlerine dağılıyorlar öylece. 😀

Bu çeneyle gelirsiniz merak etmeyin
Keske sen de gelebilseydin.
İşte sorun burada.
Ben aynı kanepede oturduğum adamın elinden tutarken sen ise ahhh ahhh işte :)
Neyse kuzum.
Yarın iş var bu teyzenin uyuması gerek haklisin.
Bu arada sana bir sır vereyim mi ?
Merhaba ben kaynanan ;p

Kızlar hanımlar neden tartışıyorsunuz
Bir konu açılmış fikir verip muhabbet ediyoruz
Konu sahibinin üstüne gitmeyin
Herkes birbirinin fikrine düşüncesine saygı göstersin
Konuştuğumuz dilede dikkate edersek herkes için daha iyi olur 👌

Back
X