- 18 Eylül 2020
- 898
- 3.091
- 63
- 39
- Konu Sahibi Aykadarguzel
-
Annesinin üzerine sizi kuma aldı da haberiniz mi yokAnnesinden gizli görüşüyoruz genelde. Benim annem de kızıyor artık söylemiyorum.
Gizli gizli görüşüyoruz sarılıyor elimi tutuyor ama hep tartışarak vedalaşıyoruz çünkü annesine laf söyletmiyor ama asıl sorun da annesinin oğlunu bana vermemesi. Bunu anlamıyor. Deli oluyorum.
Konu sahibi hatalarınızın farkında değilsiniz , gerçekten olsanız durumu idrak eder" anam da anam" diyen adamın değeri gözünüzde pul olur, soğur tiksinirsiniz.Asla düzelmez verilen zaman sizden gider aylar sonra beklediğiniz adam yine aynı adam.Annesinin ölmesini bekliyorsunuz belki o ölünce tahta siz geçersiniz,yeni bağımlısı siz olursunuz diye düşünüyorsunuz ama üzgünüm o zamanda "seninle vakit geçireceğime annemle daha çok ilgilenseydim" diye diye hayatı size dar eder bu tipler.Ben geri döneceğim demedim sadece erteledim dedim. Evet beni çok üzdü hatalarının farkında. Ben maaşımı vermedim zaten. Bilmiyorum bekliyorum öyle. Çok üzüldüğüm için uyuşmuş da olabilirim. Bana hakaret etmeyin herşeyin farkındayım.
E önceki konularınızın hepsinde bu süre zarfında iletişimizin sıfır olduğunu, davayla ilgili bile muhatap olmadığınızı ve birbirinizi her yerden engellediğinizi yazmıştınız?11 ay boyunca da sürekli görüştük düzeltmek için ama orta yolu bulamadık bir türlü
Merhaba arkadaşlar ben 3 ay evli kalmış bir kadınım. Yaklaşık 11 aydır da ayrıyız . Eşimin aşırı anneciliği yüzünden ve maaşıma el koymaya kalkması yüzünden. Evimi ayırdım. Anlaşmalı boşanalım dedik bir senenin dolmasını bekledik. Süre doldu ama boşanmadık eşimle bir kaç kez görüştüm beni sevdiğini ama bu şartlarda benimle olmayacağını söyledi. Benim sürekli annesini istemediğimi saygısızlık yaptığımı iddia ediyor vallahi billahi hiç bir kötü sözüm yok. Annesi sürekli benim kalbimi kırıyordu kendimi geri çektim eşim de annesini seçti güvenli liman olarak benim kötü kadınmışım. Şuan ayrıyız ama boşanmayı şuan için erteledim yani bilmiyorum belki bu süreçte bazı şeyleri idrak eder . Görüştüğümüzde bana sarıldı üzüldü yani beni sevdiğine eminim ama strese gelince ya da annesinin hatalarını söyleyince sinirlenip çekip gidiyor. Ne yapayım size bekleyeyim mi ? Bu arada halimden memnunum kız arkadaşımla kalıyorum ikimiz de memuruz maaşım gayet iyi. Toplu param da var. Ama eşimi de özlüyorum. Böyle ne olacak bilmiyorum…..
50 yaşındaki kadınların da o yaştaki deneyimiyle ayar vermesisanki hayatta hiç hata yapmadılar hepsi alfa kadın olarak doğdu.
Dilerim bu durduk yere bana söylediğiniz pis lafları başkalarından siz de duyarsınız. Burası gizli bir platform diye öyle her istediğinizi söyleme hakkınız yok.
Lisede kalmadı mı bu gizli görüşmeler falan dicektim de, KOCANIZLA gizli mi görüşüyorsunuz ahahahah yok artık.Annesinden gizli görüşüyoruz genelde. Benim annem de kızıyor artık söylemiyorum.
Gizli gizli görüşüyoruz sarılıyor elimi tutuyor ama hep tartışarak vedalaşıyoruz çünkü annesine laf söyletmiyor ama asıl sorun da annesinin oğlunu bana vermemesi. Bunu anlamıyor. Deli oluyorum.
Adam diyorum ama lafın gelişi, ağzı süt kokuyor daha, belli bir cüssesi var ondan dolayı yani, hata yaptığını düşünmüyor ki farkında olsun. O da sizin için aynısını düşünüyor, o da sizin yola gelmenizi bekliyor. Beyhude hayaller peşindesiniz. Hem utanmıyor musunuz ayol emzikte bebeyi anasının kucağından çekiştirmeye? Gidin sokakta adam çevirin evlenin, kendi çocuğunuzu doğurun, Allah Allah.Ben geri döneceğim demedim sadece erteledim dedim. Evet beni çok üzdü hatalarının farkında. Ben maaşımı vermedim zaten. Bilmiyorum bekliyorum öyle. Çok üzüldüğüm için uyuşmuş da olabilirim. Bana hakaret etmeyin herşeyin farkındayım.
E bi kocanız olacak süt kokulu bebe değiliz tabi, zehirimizi bal yapıp yiyesiniz, siz de haklısınız.Şu yorum yapanlardan bir iki kişi hariç herkes sanki saldırmaya yer arıyor gibi. Neden bu kadar sokak ağzıyla konuşuyorsunuz anlayamadım. O kadar konuya yorum yapan insanlarsınız ama üslup sıfır. Sizi dikkate almayacağım. Yazdıklarınızda haklılık payınız olsa bile bu çirkin söylemleriniz sizi malesef ki basitleştirdi gözümde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?