• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmaktan vazgeçtim

Adam annesiyle bir olup seni evden kovmuş, 1 yıldır anasının dizinin dibinde ve gayet mutlu, sen hala cafede buluşmaktan falan bahsediyosun… Annesi ona akrabalardan komşulardan falan yeni birini bulur oğlu da hemen tamam diyip açar sana boşanma davasını. Olacak olan şey bu.
Beni evden kovmadı ben kendim gittim bu şartlar altında annesinin müdahalesiyle bu evlilikte dayanacak gücümün kalmadığını söyledim ayrılığı ben istedim yani. Eşim süreç içinde barışmak çok istedi ama geri dönmedim çünkü hiç bişey değişmediği için aynı şartlara gidemem. 11 ay olması vs değil olay ben eşimin bişeyler anlamasını istiyorum. Olayın ciddiyetini gördü kendi de cok zor durumlara girdi. Zarar gördü. Tabi ben de cok fazla üzüldüm. Bilmiyorum ne olacak böyle açıkçası ben ayrı yaşamaktan gocunmuyorum. Ben üzülmeyeyim de ne olursa olsun. Yeniden evlenme gibi bir düşüncem de yok. Ne olacağını seyretmek istiyorum.

Beni evden kovmadı ben kendim gittim bu şartlar altında annesinin müdahalesiyle bu evlilikte dayanacak gücümün kalmadığını söyledim ayrılığı ben istedim yani. Eşim süreç içinde barışmak çok istedi ama geri dönmedim çünkü hiç bişey değişmediği için aynı şartlara gidemem. 11 ay olması vs değil olay ben eşimin bişeyler anlamasını istiyorum. Olayın ciddiyetini gördü kendi de cok zor durumlara girdi. Zarar gördü. Tabi ben de cok fazla üzüldüm. Bilmiyorum ne olacak böyle açıkçası ben ayrı yaşamaktan gocunmuyorum. Ben üzülmeyeyim de ne olursa olsun. Yeniden evlenme gibi bir düşüncem de yok. Ne olacağını seyretmek istiyorum.
Esin değer verseydi sana şimdiye kadar tutardı elinden .kimse de bir laf söyleyemezdi. Haklı insanlar. Anne korkusundan kafede buluşuyor sizinle. Daha buyumemis eşiniz

3 aylık karısının parasının üzerine konmak isteyen, annesiyle birlikte onun üzerine giden,11 aydır ayrı, bekar bir kadın gibi arkadaşınızla ev tutup yaşamanıza razı olan kocanız neyi, nasıl ve neden anlasın?

Gerçekten birşeylerin değişeceğine inanıyorsanız diyecek birşey yok. Beklemeye devam edeceksiniz sadece. Kocaniz yeniden evlenmek istediğinde açar davayı zaten.

Annesinden gizli görüşüyoruz genelde. Benim annem de kızıyor artık söylemiyorum.
Gizli gizli görüşüyoruz sarılıyor elimi tutuyor ama hep tartışarak vedalaşıyoruz çünkü annesine laf söyletmiyor ama asıl sorun da annesinin oğlunu bana vermemesi. Bunu anlamıyor. Deli oluyorum.
Ay bu ne be😂sutten ayrilip gelseymis kocan.. sende ayri bir tuhafsin. Bu herif degisecek mi sence ilerde?

Ev arkadaşınız da mı uyarmıyor sizi veya yakın arkadaşlarınız? Ne yapıyorsun demiyorlar mı? Biz buradan üzülüyoruz bu gidişata ve anlamlandıramıyoruz.

Sen adamin degisecegini mi saniyorsun? Adam da bu sartlar da olmaz deyip senin degismeni bekliyor. Ikiniz de kendinizi kandiriyorsunuz, kimse degismez. Adam anasini kabul etmeni, senin hersekilde boyun egmeni bekliyor. Bu adamla olmaz, aile oldugunu kabul edecek biri degil. Birak anasiyla yasasin. Sen de ozgurlugunle yasa. Baskasini da seversin, o gonul daha kimleri sever. Bu adamla olmaz ama. Uc kisilik hayatiniz olur hep ve sen sadece annesine hizmetci, adama da para getiren olursun, degerin olmaz. Hala anne ve eş ayirimini yapamiyor. Evlilik şartli şurtlu olmaz.

Aksiyonsuz, macerasız bir hayat istemiyorsunuz galiba 😂 herkes yazmış eşiniz sizin yola gelip şartlarını kabul etmenizi istiyor. Demekki sizde o ışığı görmüş. E kim istemezki çift maaş almayı, parasız hizmetçi bulmayı 😋

Ah bizim kahramanlık filmlerinden feyz alıp kahraman olmaya çalışan zavallı genç kadınlarımız. Bu adamı evinin adamı çocuklarının babası yapma çabasıyla kaybedeceğin yıllar ve elinde kalacak kocaman hiçle hayatında başarılar sana. Hayat türk filmi değil kuzum, o kötü adam asla iyi olmuyor. Her buluşmanızda kavgayla ayrıldığınız adam psikyatrik tedavi görecek de sana yar olacak. Hatasını anladığı falan da yoktur onun. O seni sen onu iknaya çalış dur. Hayat senin, zaman senin; yalnız dikkatli ol bu el ele tutuşmalar daha da ilerleyip bebeğe dönüşüp seni adamla barışma mecburiyetine sokmasın. Evlada yazık olur.

Sen ateşle oynamaya bu kadar meraklıysan kimse durduramaz. Oyna yanana kadar

Sakın iki cift guzel soze kanma. En fazla 3-4 ay sonra eski haline doner. Kimse degismez. En fazla degismis numarasi yapar. O da en fazla seni o eve yeniden sokana kadar.

Delisin valla hadi annesini gecte baska setleri merak ettim özel olacak ama ayrı kldıgınız surece her fırsatta size sarılıyor falan birliktelik olmuyor sanırım ama bu sürecte o ihtiyacını nasıl gideriyormıs? Sizle bişey olmuyor sonucta. Ben olsam artık sırf bu yuzden istemezdim benm yoklugumda kimbilir sanaldan olsun gercekten olsun kac kişiyle yazısıp gorusmustur. Valla araya uzaklık girince soguklukta griyor isteksizlikte giriyor ne bilim ilk gğnki tadı vermez artık tekrar bir evlilik

Merhaba arkadaşlar ben 3 ay evli kalmış bir kadınım. Yaklaşık 11 aydır da ayrıyız . Eşimin aşırı anneciliği yüzünden ve maaşıma el koymaya kalkması yüzünden. Evimi ayırdım. Anlaşmalı boşanalım dedik bir senenin dolmasını bekledik. Süre doldu ama boşanmadık eşimle bir kaç kez görüştüm beni sevdiğini ama bu şartlarda benimle olmayacağını söyledi. Benim sürekli annesini istemediğimi saygısızlık yaptığımı iddia ediyor vallahi billahi hiç bir kötü sözüm yok. Annesi sürekli benim kalbimi kırıyordu kendimi geri çektim eşim de annesini seçti güvenli liman olarak benim kötü kadınmışım. Şuan ayrıyız ama boşanmayı şuan için erteledim yani bilmiyorum belki bu süreçte bazı şeyleri idrak eder . Görüştüğümüzde bana sarıldı üzüldü yani beni sevdiğine eminim ama strese gelince ya da annesinin hatalarını söyleyince sinirlenip çekip gidiyor. Ne yapayım size bekleyeyim mi ? Bu arada halimden memnunum kız arkadaşımla kalıyorum ikimiz de memuruz maaşım gayet iyi. Toplu param da var. Ama eşimi de özlüyorum. Böyle ne olacak bilmiyorum…..
Sizinle cinsellik yaşamaya bile tenezzül etmeyen adamın nesini özlediniz, sizinle sevismeyen adamın sevgisinden nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz.?

Ben geri döneceğim demedim sadece erteledim dedim. Evet beni çok üzdü hatalarının farkında. Ben maaşımı vermedim zaten. Bilmiyorum bekliyorum öyle. Çok üzüldüğüm için uyuşmuş da olabilirim. Bana hakaret etmeyin herşeyin farkındayım.
Hiç kimse size hakaret etmiyor , sadece gerçeği söylüyorlar, siz gerçeği hakaret olarak algılıyorsunuz.

Back
X