Boşanmak istiyorum 😔

Evrene gönderdikleri sinerjiyle bakılacak konuma gelirlerse şaşırmam..

Konu sahibinin Kendi vereceği karar,ben kendi fikrimi söyledim ,ben olsam sabrederdim evleri ayrı,altlı üstlü otutmam sorun olmazdı,kocamı da zamanla ikna ederdim

Hem de çok... Yanı alıştığın şeylere çok zıt. Doğulu arkdaslarım var cok ıyıler. Fakat iş evlılık olunca çatışmalar cok fazla oluyor
Onların ağzında güzel kardeşim korkma. Ailenede sana da hiç bişey yapmazlar. Korkutuyolar seni. Polislik işlere hiç yanasmazlar. Çek git arayıp sormazlar bile. Boşa korkuyorsun

Onların ağzında güzel kardeşim korkma. Ailenede sana da hiç bişey yapmazlar. Korkutuyolar seni. Polislik işlere hiç yanasmazlar. Çek git arayıp sormazlar bile. Boşa korkuyorsun
Umarım öyle olur ya. Umarım. Eşim de bana son kez bir iyilik yaparda kurtulmama köstek olmaz inşaAllah

Canım, korkma! Havlayan köpek ısırmaz derler. Hem öyle ruhsatlı silahı varsa ne olmuş? Kolay mı o silahı bir canlıya doğrultmak. Zaten öyle biriyse kp şimdi kaçın gidin. Çünkü böylesi bir vicdan elinde sonunda patlak verir. Önlerine gelecek olursak da aşk karın doyurmuyor malesef insan sosyal bir varlıktır ve size yapılan açıkça suçtur. Sanki açık ceza evindesiniz. Evden çıkmak imkansızsa polisi arayın canınızdan endiseniz olduğunu eve bir tane memur göndermelerini soyleyin. Eşyaları nızı toplayıp polis eşliğinde evi terk edin. Ailenize önceden durumu anlatın ve size destek olmalarını söyleyin. Ne güzel ve ek de yokmuş bağımsız bile kalmaz. Evden ayrılır ayrılmaz davanizi açın sakın geciktirmeyin. Pişman olup affedecekseniz, esinize geri döneceksiniz asla ama asla bu söylediklerimi yapmayın. Yani o evden çıkıyorsanız bir daha arkanıza bakmayın. Biliyorum kolay değil, insan bir şeylerden kurtulmaya çalışırken beyin romantik davranır son anlarda buna holuwoodda mezuniyet etkisi denir. Birden esinize olan aşkımız o evdeki güzel anılarınız sizi evde tutmaya çalışır. Sakın izin vermeyin. Unutmayın siz de insansınız ve bu yaşadıklarıniz hiç de insanlığa sığmıyor. Allah yardımcınız olsun.

Aynen öyle onay istememi bekliyorlar. Ya ben ünive basladıgımdan beri kendı babamdan bir yere giderken ızın ıstemıyordum kı haber verıyordum. Şimdi elalemin adamında izin istemek çok zoruma gidiyor. Eşim söylüyor kımı zaman. Kımı zamanda mecbur bırakılıyorum.. Özgürlük öyle kıymetli bir şeymiş ki... Aılemın yanındakı hayatım ne kadar guzelmış dıye dalıyorum bazen. Rüyalarımda hep kaçtıgımı görürdüm evlendiğim ilk sene.. Zaten üzüntüden ılk altı aylık evlılıgımde mide hastası oldum. Doktor mide kanserinden şüphelenmişti hatta. Hamdolsun o cıkmadı. Kronık gastrit cıktı sadece. İğneler ilaçlar daha iyiyim şimdi. Hatta hiç unutmuyorum hastanede doktor evli misin dedi bende altı aylık evlıyım demiştim evlılık yaramadı mı be kızım.. Her şey olacagına varır üzülme demişti bana. Hala hatırlayınca duygulanırım..

Haklısınız. Arkama bakmak bıle ıstemıyorum. Eşyalarımı önceden toparlayacagım. Umarım her sey sıkıntısız olur. İnsaniyete sığdıgını dusunmuyorum ama o kdr normal goruyorlar ki. Ne dıyeyım. Kötü bir şey söylemek istemiyorum. Rabbım beni kurtarsın. Yaa cidden şu son dedıgınız barya ne kdr dogru. Gunlerce eşime kinle bakıyordum son zamanlar bu dediğiniz gbi hollywood mezunıyet etkısı olmus demekki. Hep ünivdeki halı gelıyor gozumun onune bana ıyı davranmaya calısıyor zaten. Sankı ünivdeki kişi ile buradaki kişi aynı degılmıs gbi geliyor bazen.

Aileniz ne yapıyor bu 3 yıldır?

Aılem ıkı kez eşimle konustu uyardı. Babam üçüncüyü uyarmam oğlum kızımı ceker alırım dedi. Çoğu seyleri onlara anlatmadım aslında üzülmesinler diye. Onlar eşime de çok üzülüyorlar, arada kaldıgını babasından dolayı boyle oldugunu bılıyorlar. Ona da evlat gozuyle bakıyorlar. Eger o da gelırse kapımız acık kurtarsın hayatını dıyolar. Ama işte gel gör ki eşim iç güveysi gbı dusunup gurur yapıyo. Yapacak bir şey yok. Ona burada mutluluklar..

aileniz alsın sizi, madem kocalık yapamıycaktı neden alıp götürmüş sizi bilmem nerelere.. Yazıklar olsun böyle ailelere. Acele edip çocuk sahibi olmadığınız için de tebrik ediyorum sizi.. Hayırlısı olsun inşallah...

Konu sahibini anlayamıyorum ben ya . Abi kp sana etmediğini kv hapis ettikleri yerde nasıl yasattigini hicmi gözün gormuyor. Görmek mi istemiyor . Ne konuşması . Hayırdır gülüm neyin vicdani bu. Ölmeye meraklı misin sen . Yada darp edilmeye . O aile hak etmiyor konuşmayı güzellikle ayrılmayı. İlerde daha iyi anlarsın. Sen bosanirken melek mı olacaklar. Cirkefligin dibini göreceksin. Niye kirmayayim derdindesin . Bırak ne halleri varsa görsünler . İlerde neden böyle vicdanlı davrandım diyeceksin. K.b eşin adam değil. Adam karısını mutlu eder . Benim de kv. Sorunlarım oldu eşim tutuğu gibi elimden götürdü beni . İki yıldır ne arıyor ne soruyor. Aç kaldık . Yatacak yatağımiz yoktu . Şükür şuan tek maaşla (askarı ücret +mesai) mis gibi evimiz eşyalarımız ve huzurumuz var tek eksik bebegimiz. Sen yol yakınken ailenin yanına git ailende taşınır mi napar artık izinizi kaybettirin. Yada tatile gidin. Ayrılmadan öncede o koca musvettesine anlaşmalı boşanma kağıdı imzalat. Yüz göz olamazsınız. Zaten bir mal mülk istemiyorsun neyin iyi davranması bu ? Haberlerde boy boy kp. Boşanmak istediği için öldürdü haberini mi duyacax illa . Akıl mantık ya . Kendine iyilik yap ailenin yanına git . İş sözleşmesini fesih etmek zor bişe değil . İyi bilirim haber vermeden bende ayrıldım işten durumları anlatınca hos karşılarlar. Sadece kidem tazminatı alamazsın o kadar aldığın para canından önemli değilse .daha çok şey yazardım da konu sahibi senin sindirilmiş halin kaldıramaz bu kadar çit kırıldım olursan . İnşallah gözunu karartir yaparsın .

Çok sıradan bir laf gelecek ama bence sabret.Madem seviyorsun sabret...

bizde boşanma yok denilen bir aileye gelin gitme cesaretinizden dolayı sizi kutluyorum ben yapamazdım askımdan ölsemde yapamam eşiniz sizi biraz olsun seviyorsa ayrı eve çıkmayı kabul eder bence etmeli işleri rayına oturtmadan çocuk yapma şimdilik tek kozun çocuğun olmaması

İlla şiddet mi gerekiyor aldatmak mı gerekiyor boşanmak için.Neden korkuosunuz mafyamı bunlar.Hiç de korkmayın.İnsan huzur bulmak kendı hayatını kurmak ıster.Kendi evi kendi duzenı olsun ister.Böyle ınsanların neslı tukensede bızde madur insanlar olarak hayatımıza devam etmesek.Çok saçma gercekten.Gezme yok , sohbet yok,evın ayrı deıl saçmalıga bak.

Tebrik ederim çok iyi yapmışsınız. Kendinizden taviz vermeyi iyi biliyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…