Boşanmak istiyorum 😔

Ölümle tehdit etmelerinden korkmuyorum aslında. Bir kere kv dedıgınde öldürsün ben cennete giderim o hapisaneye. Allahtan korkan bır ınsanı ölümle tehdit edemezsınız demıstım. Ben aıleme zarar vermesınler dıye korkuyorum. Ya akıllıca dusunseler yapmazlar aslında o kdr kotu olduklarını dusunmuyorum. Ama bi cinnet gbı gecırırse dıye guvenmıyorum kp sinirli bir tip oldugu icin. Bayramda göndermiyorlar kı agamın pasamın gonlu olacakta ohoooo. Cok gıtmısım aılemın yanına...

Haklısınız hala şaşıyorum kendıme gorunce neden sesımı cıkartamadım dıye.. Bılmıyorum agzım dılım baglandı sankı. Aılemde cok deger gordum. Ama bu zamana kdr ne bı sevgılım olmustu ne de sevdiğim. Eşimi gözümde cok buyutmusum sadece. Onu öyle sevıyordum kı. Ask işleri filan ne bıleyım ınanmazdım ben. İlk kez bunu yasayınca da kaybetmeyi göze alamadım sanırım. Bazen ınsan goremıyor işte. Eger nişanı bıraksaydım emınım hayatıma kım cıkarsa cıksın eşimle kıyaslayacaktım. Halbukı ınsan tahmın eder mı boyle şeyler yasayacagını. Yok sadece ev konusunda öyle oldum ya. Gerı kalanında onlar gbı degılım. Yanı boşanmısım bana biri bır sey der mı fılan bunları hıc onemsemedım. Aılem arkamda olsun gerısı umrumda degıl dedım hep.

Eğer kararlıysanız şu an markete diye çıkıp önce karakola gidin. Onlar sizin otobüsle veya uçakla gitmenize yardımcı olurlar.
Böyle ruh hastalarından hala anlayış beklemeniz şaşırtıcı.

Kp gidemezsin, bizde boşanma yok diyecek, kocanız babam haklı diyecek. Sonuç belli. Konuşmak için neden ısrarcısınız?

Son düzenleme:
Ben öyle düşünüyorum, eşiyle severek evlenmiş,eşi iyiymiş,şiddet aldatma yok, sabrın sonu selamet,
Yanlış.
İyi olan eşi değil kv ve kp.
Biraz insaflı oldukları için kadın aldatılmıyor ve şiddet görmüyor.
Kocası o kadar embesil ki ana-babası karını döv dese döver, söv dese söver. Karıya kıza git aslanım paşam yakışır deseler aldatır.
O kadar kişiliksiz biri R Rana16

Güzelim anlıyorum Seni insan sevince gözü kör oluyor bence burda ne yazarlarsa yazsınlar çık git diyenler vs unutma ki o aileyi en iyi sen tanıyorsun tepkileri az çok ölçmüşsündür bence giden kadınlar öyle birden gitmiyorlar olayın olduğu zaman yada işler kötüyken gitmiyorlar işler yolundaymış gibi yapıp fırsatını bulunca kaçıyorlar ben gidecem edecem boşanacağım dersen tabi bırakmazlar üstüne daha çok gelirler bu bir taktiktir aklı başına al kırk kere düşün bir kere biç demişler ona göre kararını ver Allah yardımcın olsun

Eşınıze kızamıyorum bu aileler oğullarını boyle yetiştiriyor.ama sız ya ıkna edin eşi.baska eve cıkın gidin
Ya da anneöe diye cıkın donmeyın.bosanma kararınızı onlara acıklamayın
O rwden vidin bı sekilde donmeyın telefonda falan soylersınız.delirmeyın.bsey acıklamayın derim

Benim anlamadigim boşanma konusunu esinizin ailesine sizin anlatmak istemeniz.
Babaniz gelsin, esyalarinizi toplayin gidin.
Kp kim ki, ondan korkasiniz.
Sanki kp ve kv ile evlisiniz. Kacin o ortamdan lutfen.
Evlilik hayati bu degil.
Esiniz sizi sevse o evden cikardi. Zaten size karsi soguk, sohbet bile etmiyor sizinle.
Ne diye o evde hizmetcilik yapiyorsunuz ki.

Avukat bul kendine ailende destekçi nasılsa .sana kagıtları gönderir . Çabucak kurtulursun . Yüz göz olmaya değmez. Seni ölümle tehdit ederlerse vazgecersin. Sen topla eşyanı eşinde götürsün seni ordada kağıtları ailecek önüne koyun bak nasıl imzalıyor. Ne derse desin sakin kabul etme . Ben kendi abimden biliyorum ya aynı senin gibi nişanlısı var . Kız zengin ailesi yapamazsın köyde dediği halde ısrarla istiyor yenge hanım. Tabi abimin de işine geliyor .sorsan ailesinden ayrı duramaz vs. Aynı senin kocan gibi . Annemin başına koyacak kızı zavallı annem mutlu olsun ben kilere de oda yaparım kendime diyor . Kiler ikinci katta iki küçük oda . İnşallah yenge hanimda senin gibi iyi yureklidir dicemde ev ev içine bir yere kadar oluyor maalesef .yani erkek milletinin Allah bir dediğine inan .

Haklısınız kimsesonunu bilip bi sevdaya kapilmiyor tabiki. Ancak bu kadar yaşanilan seyden sonra bu bir seçim. Gezmek yok sakalasmak olmaz ten temasi ayıp evlilik nedir peki?

Bu tip insanların aklıyla bir zoru olduğunu düşünüyorum. Ya da eskiden yaşadıkları şeyleri sizden çıkarmaya çalışıyorlar.

hiç bi açıklama yapmadan git bence.

Evden ayrılın ve boşanin

Bu tip insanların aklıyla bir zoru olduğunu düşünüyorum. Ya da eskiden yaşadıkları şeyleri sizden çıkarmaya çalışıyorlar.
Gerçekten olabılır. Çünkü sürekli bir kıyas halındeler. Bız yapamamıstık bız gezememıstık sızde boyle olacaksınız vs vs .. Çalışmaktan baska dusunduklerı bır sey yok.

Ailenize anlatsanız onlar bulsa arayı? Düşünüyorum da; benim kızıma biri böyle yapsa ister 10 çocuğu olsun ister hiç, çeker çıkarırım onu mutsuz hayatından. Kimse çocuğunu ezdirmek için büyütmüyor. Belki onların konuşması, göz dağı vermesi işe yarayabilir.

Gerçekten olabılır. Çünkü sürekli bir kıyas halındeler. Bız yapamamıstık bız gezememıstık sızde boyle olacaksınız vs vs .. Çalışmaktan baska dusunduklerı bır sey yok.
Olumsuz şeyler yaşayanların %95'i karşıdakinin de aynı olmasını ister, hatta bundan zevk alır, ben çektim o da çeksin misali. Geri kalanlar da ben çektim o çekmesin, yazık günah diye düşünürler. Muhtemelen senin kayinvalide evlendiğinde böyle bir evi yoktu, çok fakirdi, yiyecek ekmekleri bile yoktu. O yüzden senin evlendikten sonraki yaşantın ona lüks geliyor. Sanki sana lütfetmişler bu hayatı. Halbuki senin anladığım kadarıyla zaten çok iyi bir yaşantın varmış. Beyinleri ancak bu kadar basıyor işte.

Eşiniz cok pasif biriymiş. Sizinle benzer sorunlari yaşadım. Benim önümdeki tek engel cocuklarimdi. Sizin cocugunuz da yokmuş gitmek icin daha neyi bekliyorsunuz ki?

Daha once babam konustu. Eşimi uyardı oğlum ıkıncı oldu bu üçüncüsünde kızımı ceker alırım dedi. Ama cogu seyı onlara anlatamıyorum. Aıleme soyledım arkamdalar destekcıler ama babamın soyledıgı kızım huzurlu sekılde ayrıl. Huzursuz kaçak göçek ayrılırsan yıne huzursuz mutsuz olacaksın. O yuzden usulunce yapmak ıstıyor her seyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…