Boşanmak istiyorum 😔

Yok artık
Kv dende anormal o zaman
Senin için dua edicem
İnşallah hakkında hayırlısı olur kolaylıkla atlatırsın bu süreci
Normalde tanısan iyi kadın dersın seversın ama bu kdr yakında cidden anormallikleri goruyorsun. Bi onun evlatları mükemmel. Bir kendı aılesı mukemmel.. Allah razı olsun ya aklına geldıkce et dua çook ama çok tesekkur ederım 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Gerçekten mi... sorsan onlar her seye göğüs geren mukemmel kadınalr.. onlarda asla olmaz öyle sey.. kv zaten o kdr cok övünüyor ki bezdırdı beni.. Yanı ben böyle degıldım.. Güçlüydüm , mutluydum buraya geldım gelelı basıldım. Boyle don gbı oldum sanki..
Hiç kv nin evi aileyi yönettiğini farketmedin mi? O ne diyorsa o olmuyor mu? Bir düşün. Ben de ilk zaman senin gibi,Sudan çıkmış baliktim. Baktım gelinler tatilde,her dediklerini yaptırıyor,onlar gibi oldum.

Normalde tanısan iyi kadın dersın seversın ama bu kdr yakında cidden anormallikleri goruyorsun. Bi onun evlatları mükemmel. Bir kendı aılesı mukemmel.. Allah razı olsun ya aklına geldıkce et dua çook ama çok tesekkur ederım 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Bize de yaz arada ne durumda olduğunu
Zaten aile bir garip
Merak ederim seni ben şimdi

Hiç kv nin evi aileyi yönettiğini farketmedin mi? O ne diyorsa o olmuyor mu? Bir düşün. Ben de ilk zaman senin gibi,Sudan çıkmış baliktim. Baktım gelinler tatilde,her dediklerini yaptırıyor,onlar gibi oldum.
Yok asıl ipler kayınpederin elinde asıl baskıcı o oldugu için kv yi farkedemedim çok.. Bazı seylerı soyluyorum bak elalem kendı gelınıne yapmadı sız bana yaptınız dıyorum. Hemen benden asagı gordugu bır gelın varsa onu soyluyor o bunları bunları yasıyor sen ne kdr rahatsın senın gbı hayat yasayan var mı bızım cevremızde. Hemen arkdaslarımı soyluyorum hayır hayır bızım cevremızde var mı sen buranın gelınısın buraya gore bakacaksın dıyor.

Evli olmak” sıkıldım bunaldım boşanalım” değil. Evlenirken hastalıkta sağlıkta deniyor.
Bence güzelce şartlarınızı konuşun, ayrı bir şehir olmasa da ayrı bir ev talep edin. Eşinize güzelce istediğiniz muameleyi ifade edin.
Boşanmayın. Sosyal medyada görünen naylon evliliklere aldanmayın. Herkesin sorunları var. Yıkmak kolay gibi gözükse de sizi daha çok yıpratır. Önemli olan kurtarabilmek.
Psikolojik veya normal şiddet, aldatma, küfür vs. Yoksa boşanma..

Gerçekten mi... sorsan onlar her seye göğüs geren mukemmel kadınalr.. onlarda asla olmaz öyle sey.. kv zaten o kdr cok övünüyor ki bezdırdı beni.. Yanı ben böyle degıldım.. Güçlüydüm , mutluydum buraya geldım gelelı basıldım. Boyle don gbı oldum sanki..
Kolay kolay da bosanmazlar. Evi ayiracaksin de eşine büyük ihtimalle ayırır. Biraz dişli olacaksın yani güzel kardeşim.korkma

Yok asıl ipler kayınpederin elinde asıl baskıcı o oldugu için kv yi farkedemedim çok.. Bazı seylerı soyluyorum bak elalem kendı gelınıne yapmadı sız bana yaptınız dıyorum. Hemen benden asagı gordugu bır gelın varsa onu soyluyor o bunları bunları yasıyor sen ne kdr rahatsın senın gbı hayat yasayan var mı bızım cevremızde. Hemen arkdaslarımı soyluyorum hayır hayır bızım cevremızde var mı sen buranın gelınısın buraya gore bakacaksın dıyor.
Kp görünen yüzü. Asıl kv den iş biter. Bak birkaç dene. Demek istediğimi de anlarsın.

Kolay kolay da bosanmazlar. Evi ayiracaksin de eşine büyük ihtimalle ayırır. Biraz dişli olacaksın yani güzel kardeşim.korkma

Ayrı şehirde bir evi kabul edıyorlarsa tamam. Ama sanmıyorum oğullarını köle yapmıslar. Yanı benı ıkna etmeye calısacaklar ya da baska bır sey bılmıyorum. Tek bıldıgım şey yoruldum artık şu genç yaşımda..

Gelip geçici bir şey sonuçta ömür boyu birlikte yadamicaklar ,bakarsın şartlar degidiverir ayrı eve geçerler, ben öyle ha diyince bosanma taraftarı değilim
Ya siz sakamisiniz?cok ciddi soyluyorum,kadin tek basina bir yere cikamiyor,yat derse yatiyor kalk denirse kalkiyor.Ne zamana kadar surer bu kolelik sence?dort gozle olmelerinimi beklesin?peki sorayim sence izin verirler mi ayri eve cikmalarina bence cenazeleri cikmadan asla!boyle insanlar ozellikle yaslari aldikca daha da evlatlarina sakiz gibi yapisiyorki yaslaninca baksinlar diye.Universte okumus elinde meslegi kendi ayaklari ustunde durabilicek gucu var ama sabretsin esir hayati yasasin kocasiz olmaz koca onemli cunku,gerekirse dovsun sovsun hizmetci olarak kullansin ama ayrilmasin aile onemli.Sinir hastasi olmus,psikolojisi bozulmus onemli degil.kizin ozgurlugu bitmis dunyayi ayaklarina serseler ne fayda,anasini babasini gitmeye bile onay bekliyodur Allah bilir.

Ayrı şehirde bir evi kabul edıyorlarsa tamam. Ama sanmıyorum oğullarını köle yapmıslar. Yanı benı ıkna etmeye calısacaklar ya da baska bır sey bılmıyorum. Tek bıldıgım şey yoruldum artık şu genç yaşımda..
Sen saygılı bir insansın belli. Baş edemezsin,zor yani. Allah yardımcın olsun. İnşallah kurtulursun

Benim tek bildiğim, eğer boşanmazsanız , ilerde neden zamanında bu adamdan boşanmadım ve bunları çektim diyeceğinizdir. Seven herşeye katlanır demiş ya bazıları , kocanızda sizi seviyorsa ailesini karşısına almaya katlanabiliyor olması lazım değilmi?
Tek taraflı olmaz bu katlanma işleri...

Gerçek sevgi varsa katlanmak diye bir kelime yoktur o hayatta zaten.

Mecbur kılınan, insanı eriten, dibe çeken hiçbir sebebi ortada bırakmaz gerçek seven kişiler.

Kp görünen yüzü. Asıl kv den iş biter. Bak birkaç dene. Demek istediğimi de anlarsın.

Haklısın aslında. Kv bır kere sey demıstım ben bir kadının bır sey ısteyıpte kocasına yaptıramadıgını dusunemem demıstı. Demekki kendı de alttan alttan dolduruyor. Zaten adama ne desek. Kv hemen sen cocukların ıcın cok calıstın cok cabaladın söyle boyle bir pofpofluyor ki. Sankı hiçbir baba çocuğu ıcın calısmıyor. Tabı calısacak. Bır kere dıyo kı kv sız bu evden gıdersenız diğer kardeslerınden bırı gelmesi lazım (ünivdeler onlar) ıllaki bize bırılerı bakması lazım ileride, yok oyle bır dünya demişti hiç unutmuyorum. Evlatlarını kullanmaya calısıyorlar resmen cok tuhaf. Zaten seven cocuk bakmaz mı yaslandıgında nıye bu kdr baskı yapıyorsunuz..

Sözlerime nereden başlayım.. Hangi olayımı anlatayım bılmıyorum.. 😔 Kızlar ben üniversitede birini sevdim ve evlendim. Kayınvalıdemle altlı üstlü ev dediler. Nasıl oldu bılmıyorum ama kabul ettım. Düğüne bir ay kala şehir dısından gelıp evı bir gördüm ki ev iç içe.. Yani önce kayınvalıdemin evine giriyorsunuz sonra benim.. Agzım dılım baglandı resmen. Yemekler ayrı denıldı bız sıze karısmayız denildi. Evlendıkten sonra tutturdular yemekler beraber yenılecek dıye.. Anlayamadım olayları sanki benim çizgimden çıkıyordu her sey. Eşim çok iyi biri ama o kdr sessiz ki ailesine hiç ses cıkartamıyordu. Bende hıncımı ondan cıkarıyordum tabi. Problemler yaşıyorduk sürekli. Sabrettim ama o kdr saçma adetler cıkardılar kı başıma. 3 yıllık evliyim. Hiç bir yere tek başıma gitmeme izin vermiyorlar. Eşimde hiç dısarı cıkartmıyor beni laf olur diye. Öyle saçma ki.. Her şeye laf ediyorlar. İzin almak istemiyorum kafama gore bir hayat yasamak istiyorum. Müsade etmiyorlar. Ünüversite de o kdr guzel bir hayatım vardı ki. Kendimi fare kapanına kısılmış gıbı hissediyorum. Eşime ayrılmak istediğimi soyleyınce ben sana ne yaptım aldattım mı şiddet mı gosterdım şunu mu yaptım fılan dıyo. Ama insan sadece bunlardan ayrılmaz ki😔 Bir kere kayınbabayla tartısmıstım ve evden cıkmaya calıstım. Kayınvalıdem benı tutup napıyorsun kayınbaban seni öldürür dedi. Bende öldürürse öldürsün dedim. Sonra eşim beni vazgecırmıstı. Ölmekten değilde aileme zarar verirse diye korkmuyorum değil. (Çünkü onlarda boşanmak yokmuş ta muş muş... Elalem ne der derdindeler) Adamın ruhsatlı silahı var. Artık hiç sevmiyorum burayı. Zaten geldiğimden beri hiç alışamadım. Sürekli hasta oldum. Doktor adaptasyon sorunu yasıyorsun dedi. İlk bir yılım her gün ağlamakla geçti. Bunaldım artık.. Gitmek kurtulmak istiyorum buradan. Eşime gel baska sehıre gıdelım eşya fılanda ıstemıyorum ıkıncı el esyada da otururum dedım. Ben gıdersem aklım burada kalır senınle mutlu olamam dedı. Bende ıyı onları mutlu et o zaman dedım.Daha o kdr çok sey var ki... (Çocugumuz yok bu arada.) Aılesıne nasıl boşanmak isteyecegımı söylecegım bilmiyorum. Tepkılerinden korkuyorum. Pişman olacaksın diyip duruyor eşim kafamı karıstırıyor? Bana karsı ne sohbeti var ne bı gezdırmesı var ne de tam bir sevgi alabılıyorum.. Tüm bunlar boyleyken gitme bırakma beni diyor. Ne yapmam lazım? 😔😔
Coluk cocuk derdin yokmus guzel kardesim,egitimlisin,ailende arkanda yani crkmek icin bir sebebin yok!ama kendine iskence yapmayi seviyosun ki cekiyosun.yerinde olsaydim kimseye hic bir aciklama yapmadan sabah erkenden evden cikar dogru ailemin yanina kacardim.ertesi gunu en yakin adliyeye bosanma islemlerini baslatirdim hepsi bu hepsi bu kadar basit!kimseye hic bir aciklama yapmak zorunda degilsin,kimseye aciklamada yapmadan muhattap olmadan kurtulur gidersin!silah zoruyla da gelip seni alabileceklerini sanmam korkacak cekinicek hicbirsey yok

Haklısın aslında. Kv bır kere sey demıstım ben bir kadının bır sey ısteyıpte kocasına yaptıramadıgını dusunemem demıstı. Demekki kendı de alttan alttan dolduruyor. Zaten adama ne desek. Kv hemen sen cocukların ıcın cok calıstın cok cabaladın söyle boyle bir pofpofluyor ki. Sankı hiçbir baba çocuğu ıcın calısmıyor. Tabı calısacak. Bır kere dıyo kı kv sız bu evden gıdersenız diğer kardeslerınden bırı gelmesi lazım (ünivdeler onlar) ıllaki bize bırılerı bakması lazım ileride, yok oyle bır dünya demişti hiç unutmuyorum. Evlatlarını kullanmaya calısıyorlar resmen cok tuhaf. Zaten seven cocuk bakmaz mı yaslandıgında nıye bu kdr baskı yapıyorsunuz..
Benim kv de gorumceler öyle pohpohlar ki eşimi. Şu istesin on kişi koşarlar,yarışa girerler. Dedikleri olmasın hepsi kuserler,hiç biri konusmaz. Öyle güzel yonetiyorlar ki erkekleri. Ama zor dediğim gibi. Ben ayrı şehirde yaşadığım halde çok yiprandim. Doguyla batı çok farklı

Neden bakılacak duruma gelmeyi diliyor bazı anne babalar aklım almıyor.

Güzel şeyler dilesene kendine.

80 yaşına gelmiş, taşı sıksa suyunu çıkaracak sağlıklı yaslilarimiz var. Bakıma muhtaç olmayı istemek neden ?

Ilgi ister insan, bakim degil. Evrene gönderdikleri temenni içler acısı.

Coluk cocuk derdin yokmus guzel kardesim,egitimlisin,ailende arkanda yani crkmek icin bir sebebin yok!ama kendine iskence yapmayi seviyosun ki cekiyosun.yerinde olsaydim kimseye hic bir aciklama yapmadan sabah erkenden evden cikar dogru ailemin yanina kacardim.ertesi gunu en yakin adliyeye bosanma islemlerini baslatirdim hepsi bu hepsi bu kadar basit!kimseye hic bir aciklama yapmak zorunda degilsin,kimseye aciklamada yapmadan muhattap olmadan kurtulur gidersin!silah zoruyla da gelip seni alabileceklerini sanmam korkacak cekinicek hicbirsey yok
Dava da haklıyken haksız konumuna dusmek ıstemıyorum sadece. Konusulup halledılsin istiyorum ama konusmama rağmen kalacaksın dıye baskılarsa dedıgınızı yapacachım. Hem konusurken ses kayıtta yaorım delıl olur. Aıleme zarar verırler dıye korkuyorum. Bıldıgınız gbı degıl olaylar

Benim kv de gorumceler öyle pohpohlar ki eşimi. Şu istesin on kişi koşarlar,yarışa girerler. Dedikleri olmasın hepsi kuserler,hiç biri konusmaz. Öyle güzel yonetiyorlar ki erkekleri. Ama zor dediğim gibi. Ben ayrı şehirde yaşadığım halde çok yiprandim. Doguyla batı çok farklı

Hem de çok... Yanı alıştığın şeylere çok zıt. Doğulu arkdaslarım var cok ıyıler. Fakat iş evlılık olunca çatışmalar cok fazla oluyor

Neden bakılacak duruma gelmeyi diliyor bazı anne babalar aklım almıyor.

Güzel şeyler dilesene kendine.

80 yaşına gelmiş, taşı sıksa suyunu çıkaracak sağlıklı yaslilarimiz var. Bakıma muhtaç olmayı istemek neden ?

Ilgi ister insan, bakim degil. Evrene gönderdikleri temenni içler acısı.
Bende dedım ne bılıyorsunuz belkı bız sızden once vefat edıcez dedım ama anlamıyorlar. Yemın edıyorum gecen kan degerlerını getırdı kv. Benden bın kat saha sağlam. Ama işte istedikleri şey bu. Bakılmak, temızlığının yapılması, şu bu... Bız onca yıl çocuğumuza baktık bundan sonra onlar bıze bakacak dusuncesı var hep. Mesela biz gezmemelıymısız ne zaman yaslanırız 40lı yaslara gelırız ondan sonra gezmelıymısız. Sanki yasayacagımız garanti

Back
X