Boşanmak istiyorum 😔

Okuldayken cok uzaktık. Ailesine bağımlı degıldı. Aslında bagımlılıktan çok korkuyor. O yuzden ünivde bağımlı oldugunu hıc hıssetmedım. Nişanlıyken tek bir kavgamız oldugunu dahi hatırlamam. O kdr guzeldı kı. Aslında aynı ev konusunu bana ılk soyledıgınde ben konusmayı bıtırmıstım fakat sonra bana tamam aılemı ıkna edecegım dedi. Sonra zaman gectı bız bırbırımıze bağlandık nasıl oldu bilmiyorum ama aılesını degıl beni ıkna etti.. Mesela evlendıkten sonra gezmeyı sevmeyen konusmayı sevmeyen bırı oldu cıktı. Ünivde hiç boyle degıldı kı. Burada çarsıda (evlı oldugumuz halde) koluna gırdım dıye o kdr sert davrandı kı ayıpmış... sanki haramız... ünivde hıc boyle davranmadı farklı sehırdeyız dıye. Bız eger farklı sehırde evlı olsaydık. Gercekten mutlu olurduk. Fakat bu kdr yuz göz olduktan sonra ayrı yerde olsakta mutlu olacagımıza ınanmıyorum...
Babasının olduğu yerde kendi kimliği siliniyor demek ki adamın
Sende artık içine sinmeyen bişeyler olduğunda o ilk tepkinin önemini anlamış olmalısın
Taviz tavizi doğurdu işte beklentilerinde
İyiki çocuk yapmamışsınız
Bundan sonraki hayatında çok mutlu olursun inşallah

Eşinin iyi olduğunu kim soyledi size? Şiddet ve aldatma olmayınca kimse iyi insan olmuyor maalesef. "Ben öyle düşünüyorum" diye de her lafın altından kalkilmiyo. Saygı görmesin, hapis hayatı yaşasın, kiz can korkusu yaşasın ama olsun "sabrını sonu selamet" niye çünkü siz öyle düşünüyorsunuz. Çok mantikliymis gerçekten 👏
Konusunda demiş eşim iyi diye

Babasının olduğu yerde kendi kimliği siliniyor demek ki adamın
Sende artık içine sinmeyen bişeyler olduğunda o ilk tepkinin önemini anlamış olmalısın
Taviz tavizi doğurdu işte beklentilerinde
İyiki çocuk yapmamışsınız
Bundan sonraki hayatında çok mutlu olursun inşallah
Evet öyle bir siliniyor ki hemde... İnsan üzülüyor o koca agırlıgını hıssetmek ıstıyor ama adam sağolsun oğlunun grurundan cok kendı egosunu tatmin etmekle mesgul.. Baba ya hani.. Buyuk ya....!
Ya çok dogru bir şey söyledin. Taviz tavızı dogurdu. O sıra konusmayı bıtrmıstım işte ne guzel... ama gel gelelım olaylar nasıl dondu.. hı bır de ben şuna da cok kandım. Kp ıle tanısmamızda bana sunu demıstı eger evde bır huzursuzluk oluraa cıkaraınız evden sıkıntı etme dedı. Bır yıl sonra ayrı evı soyledım sız boyle demıstınız dedım. O o zamanın zamanıydı bu bu zamanın zamanı dıye döndü sözünden.. Beynımden vurulmusa donmustum.

Eşinin iyi olduğunu kim soyledi size? Şiddet ve aldatma olmayınca kimse iyi insan olmuyor maalesef. "Ben öyle düşünüyorum" diye de her lafın altından kalkilmiyo. Saygı görmesin, hapis hayatı yaşasın, kiz can korkusu yaşasın ama olsun "sabrını sonu selamet" niye çünkü siz öyle düşünüyorsunuz. Çok mantikliymis gerçekten 👏
Eşim çok iyi biri ama o kdr sessiz ki ailesine hiç ses cıkartamıyord
Yazmış konu sahibi

Bilmem dul halimle ne yapacakmışım... beni düşünüyormuş.. Bu evde gözunun onunde erıyıp gıttım.. Anlamıyor.. Yanı ne bıleyım sureklı pişman olacaksın gecınıp gıdelım işte dıyor..
Duş halinle mi. Ben sana bşy diyim mi üzgünüm ama kendine baska enayi bulamayacağı için üzülüyor senin ne yapacagını dusundugu için değil

Evet öyle bir siliniyor ki hemde... İnsan üzülüyor o koca agırlıgını hıssetmek ıstıyor ama adam sağolsun oğlunun grurundan cok kendı egosunu tatmin etmekle mesgul.. Baba ya hani.. Buyuk ya....!
Ya çok dogru bir şey söyledin. Taviz tavızı dogurdu. O sıra konusmayı bıtrmıstım işte ne guzel... ama gel gelelım olaylar nasıl dondu.. hı bır de ben şuna da cok kandım. Kp ıle tanısmamızda bana sunu demıstı eger evde bır huzursuzluk oluraa cıkaraınız evden sıkıntı etme dedı. Bır yıl sonra ayrı evı soyledım sız boyle demıstınız dedım. O o zamanın zamanıydı bu bu zamanın zamanı dıye döndü sözünden.. Beynımden vurulmusa donmustum.
Bunu sana kp söylemesi bile saçma gelmedi mi sana
Sen oğluyla evleniyorsun ama sorun çıkarsa ayrı eve çıkabileceğinizi kp söylüyor
Kazık kadar adam da utanmadan dereyi geçene kadar yalan söylemiş yazıklar olsun ona
Çocuk baskısı yapmadılar mı size bunlar

Duş halinle mi. Ben sana bşy diyim mi üzgünüm ama kendine baska enayi bulamayacağı için üzülüyor senin ne yapacagını dusundugu için değil
Olabilir valla. Ben senı sevıyorum edıyorum fılan dıyo da.. Geçen ayrılalım kasma bu kdr gider evlenirsin gencsın daha dedim. Kolay mı boşanmıs adama kız verırler mi, Basta sorarlar bu adam nıye bosanmıs dıye dıyor. Aman sanki üzerime atacaklarını bılmıyoruz..

Olabilir valla. Ben senı sevıyorum edıyorum fılan dıyo da.. Geçen ayrılalım kasma bu kdr gider evlenirsin gencsın daha dedim. Kolay mı boşanmıs adama kız verırler mi, Basta sorarlar bu adam nıye bosanmıs dıye dıyor. Aman sanki üzerime atacaklarını bılmıyoruz..
Olabilir değil canım öyle zaten
Kusura bakma da ünü mezunu büyük şehirden gelip oraya o hayata katlanacak başka enayi bulamaz o
Üstüne atsa da bulamaz yani

Bunu sana kp söylemesi bile saçma gelmedi mi sana
Sen oğluyla evleniyorsun ama sorun çıkarsa ayrı eve çıkabileceğinizi kp söylüyor
Kazık kadar adam da utanmadan dereyi geçene kadar yalan söylemiş yazıklar olsun ona
Çocuk baskısı yapmadılar mı size bunlar
Valla ben yalan söylemişsin diyince hayır bende boyle olacagını bılmıyordum diyor. Ama bence bana gore cevaplar vermıs. Yanı ınsan aılesını tanımaz mı.. Bılmıyorum ahırette öğrenecegım içindeki dusunceleri...
ooo hemde ne baskı yaptılar hala da yapıyorlar.. akrabalar aıle... Neler neler denıldı. Tek umudum zaten cocuk olmadıgı ıcın belkı tamam derler dıye. Yoksa namus meselesı gbı goruyorlar bosanmayı.

Olabilir değil canım öyle zaten
Kusura bakma da ünü mezunu büyük şehirden gelip oraya o hayata katlanacak başka enayi bulamaz o
Üstüne atsa da bulamaz yani
Zaten ailesinin hayali köylerinden bir kız almaktı bence. Beni çok sevdıklerını soyluyolar ama bazen bunu hıssedıyprum.. boyle Sessiz her dediklerini yapan evlerini temizleyip eden bir kız. Ben bir şey olunca ses cıkartıyordum. Onlar sabahtan aksama kdr yanlarında oturmamı ısıtıyordu ben evıme kapanıyordum. Ama onlar bu istedıklerını yapan kendı memleketlisi bir köy kızı hayal edıyordu bence. buyursun istedikleri gbı alsınlar. Birde sülalesi beni çok sevdı. Kv de degısık bir kıskanclık sezıyorum. Yanı ben ne gıysem onu gıyıyo kaç yasında kadın bazen eltımmıs gbı davranıyo

Ne kadar çok sindirmişler,ne çok korkutmuşlar. Benim de eşim doğulu. Ne kadar taviz verirseniz o kadar üstünüze gelirler. Bu esir hayatına ömür boyu devam edersiniz. Namus falan diyorlar,bence laf. Hiçbir şey yapamazlar. Doğuda ki kadınların ne kadar ufak tefek şeylerden bosandiklarini bilseniz hayret edersiniz. İnanın asla bu kadar cekmiyorlar,çok da baskınlar.

Zaten ailesinin hayali köylerinden bir kız almaktı bence. Beni çok sevdıklerını soyluyolar ama bazen bunu hıssedıyprum.. boyle Sessiz her dediklerini yapan evlerini temizleyip eden bir kız. Ben bir şey olunca ses cıkartıyordum. Onlar sabahtan aksama kdr yanlarında oturmamı ısıtıyordu ben evıme kapanıyordum. Ama onlar bu istedıklerını yapan kendı memleketlisi bir köy kızı hayal edıyordu bence. buyursun istedikleri gbı alsınlar. Birde sülalesi beni çok sevdı. Kv de degısık bir kıskanclık sezıyorum. Yanı ben ne gıysem onu gıyıyo kaç yasında kadın bazen eltımmıs gbı davranıyo
Yok artık
Kv dende anormal o zaman
Senin için dua edicem
İnşallah hakkında hayırlısı olur kolaylıkla atlatırsın bu süreci

Ne kadar çok sindirmişler,ne çok korkutmuşlar. Benim de eşim doğulu. Ne kadar taviz verirseniz o kadar üstünüze gelirler. Bu esir hayatına ömür boyu devam edersiniz. Namus falan diyorlar,bence laf. Hiçbir şey yapamazlar. Doğuda ki kadınların ne kadar ufak tefek şeylerden bosandiklarini bilseniz hayret edersiniz. İnanın asla bu kadar cekmiyorlar,çok da baskınlar.
Gerçekten mi... sorsan onlar her seye göğüs geren mukemmel kadınalr.. onlarda asla olmaz öyle sey.. kv zaten o kdr cok övünüyor ki bezdırdı beni.. Yanı ben böyle degıldım.. Güçlüydüm , mutluydum buraya geldım gelelı basıldım. Boyle don gbı oldum sanki..

Back
X