Babasının olduğu yerde kendi kimliği siliniyor demek ki adamınOkuldayken cok uzaktık. Ailesine bağımlı degıldı. Aslında bagımlılıktan çok korkuyor. O yuzden ünivde bağımlı oldugunu hıc hıssetmedım. Nişanlıyken tek bir kavgamız oldugunu dahi hatırlamam. O kdr guzeldı kı. Aslında aynı ev konusunu bana ılk soyledıgınde ben konusmayı bıtırmıstım fakat sonra bana tamam aılemı ıkna edecegım dedi. Sonra zaman gectı bız bırbırımıze bağlandık nasıl oldu bilmiyorum ama aılesını degıl beni ıkna etti.. Mesela evlendıkten sonra gezmeyı sevmeyen konusmayı sevmeyen bırı oldu cıktı. Ünivde hiç boyle degıldı kı. Burada çarsıda (evlı oldugumuz halde) koluna gırdım dıye o kdr sert davrandı kı ayıpmış... sanki haramız... ünivde hıc boyle davranmadı farklı sehırdeyız dıye. Bız eger farklı sehırde evlı olsaydık. Gercekten mutlu olurduk. Fakat bu kdr yuz göz olduktan sonra ayrı yerde olsakta mutlu olacagımıza ınanmıyorum...
Sende artık içine sinmeyen bişeyler olduğunda o ilk tepkinin önemini anlamış olmalısın
Taviz tavizi doğurdu işte beklentilerinde
İyiki çocuk yapmamışsınız
Bundan sonraki hayatında çok mutlu olursun inşallah