Boşanmak istiyorum ama sonrasında nasıl yapacağım çok önemli fikir verin lütfen

Evet ,

Evet ,bazi kurumlarda var arayan .
Konuyu ayrintili bilmiyorum ama alman konsolosluklari bilgi veriyordur
Su an bir arkadaşım is kurumu ile başvuruda bulunduğu halde reddedildi. TR pasaportu gören Almanya reddi basıyor. Arkadaşım bu sene 3 kez Almanyaya gir çık yaptı. Vergi borcu vs kredi borcu yok. Yuksek lisans mezunu ve uzman bir grafik tasarımcı
Öyle herkese gel deselerdi..memlekette insan kalmazdi

27 yıldır fanusta yaşayan bir insanın başarabilme imkanı yok.
Anne baba yok kardeş yok destek yok. Birikim yok. Takılan altınları falan olsa vs bir para ne bileyim bir maaş falan o da yok.
Aynısını bende söyledim konu sahibi 27 yaşında olabilir ama düşünceleri söylemleri benim için şu an yeni doğmuş bir çocuktan farksız

Gerçek olduguma emin olabilirsin bu kadar şey uyduracak kadar henüz delirmedim gerçek olmasam yazılan herşeye anında cevap veremezdim kurgu yapmak için düşünürdüm kendini geliştirmeyi seven biriyim. Zaten üniversitesi sınavını da kazanmıştım babam yollamadi bilgisayar mühendisliği kazandım Kocaeli üniversitesi İstanbul dışında olduğu için gönderilmedim

Benim ne istediğimi anlayan biri . Teşekkür ederim

Aranilan eleman kriterlerinde olmayabilir arkadaşiniz.
Çok aranan sektörde aliyorlar oda hizmet ve sağlik alani
Ve lisans mezunu şartida yok .
Kriter : meslek ve iş alani

Aranilan eleman kriterlerinde olmayabilir arkadaşiniz.
Çok aranan sektörde aliyorlar oda hizmet ve sağlik alani
Ve lisans mezunu şartida yok .
Kriter : meslek ve iş alani
Dümdüz ptt memuru alıyorlardı 22 Türk. Hepsine red geldi. Sirket buldu işi sirket yönlendirdi. Vize cikmadi kimseye kaldılar öyle

Bulduk yine bir cahil cühela ya sizi eğitmeye mi geliyoruz konuya bakmaya mı belli değil cevap yazıyosun ki cevap alıyosun cahil ben sana gelip özelden mi msj atıyorum ayrıca zaten konu sahibi hayatında bir fatura bile ödemeden ekonomik analiz kasana kadar zaten normal şekilde yol görstermiştim sen kimsin ki ben senden cevap alacağım üstüne bir de uygulayacağım hayırdır sen kimsin kimi terbiye ediyosun? Kendini bu kadar önemseme yürü git işine bak

Valla süpermiş....Şu anda en iyi şansin bu gibi görünüyor. İş bulurlarsa bir de daha ne...Sen böyle anlatınca benim bile gidip 3 ay kalasım geldi

Rica ediyorum ev tutup kira ödeyip kariyer yapıp üstüne okursan buraya konu acar misin?
Ama nasil yaptigini falan detaylıca anlat. Ciddi ciddi bekliyorum.
Kesinlikle yaşadığım her şeyi en gerçekçi şekilde paylaşıcam. Kendi hayatım için savaşıcam. Tüm gelişmeleri yazicam. Çok güçlü bir insan olduğumu biliyorum ve kendime inanıyorum mutlu olmayı hakettiğimi düşünüyorum.

Kendini asiri onemseyen birisi varsa o sensin.. madem uslubun bana da cirkinlesti o zaman anlayacagin dilden soyleyim asil sen kimsin ki burda caresizce medet uman bi insana ustten ustten konusma hakki kendinde bulup asagiliyorsun, ne vasfin var okumussun calisiyorsun hepimiz gibi ama bu tamamen kendine bana cevap vermek istemiyorsan pas gecip forumda baska care arayan insanlari asagilayarak egonu tatmin edip mutlu olmaya devam edebilirsin , cahim mevzusuna hic girmicem kimin ne halt oldugu ortada zaten acikcasi … hadi simdi git kucuk egonu tatmin edecek baska birini bul benden sana bsey cikmaz … boyle cevap veremez hakaret boyutuna getirir cirkinlesirsin daha da ilerlerse daha da cirkinleseceksin cunku verecek cevabin ve kapasiten yok

Valla süpermiş....Şu anda en iyi şansin bu gibi görünüyor. İş bulurlarsa bir de daha ne...Sen böyle anlatınca benim bile gidip 3 ay kalasım geldi
Oraya gittiğimde bana haklarimdan bahsettiler istersen ev bulmana da yardımcı oluyorlar yani orada söylenen şeyleri aktarıyorum devlet gecinmen için para bağlıyormus iş alımların da da sığınma evinde kalan kadınlar için öncelik tanınıyormus istersen kimliğini de değiştirebilirsiniz dendi bana tekrar bunları gidip yerinde öğrenicem

Ben kötü bir şey asla söylemiyorum sakın öyle anlamayın. Diploması tecrübesi referansı olan hatta yabancı dili olan insanlar bile çok zor iş buluyor ve geçiniyor malesef suanda. Sizin fikirlerinizin olgunlaşması gerekiyor bence siz suan bir tartışma sonrası tabiri caizse gaza gelip bu konuyu açmış gibi geldiniz birçok kişiye

Çok merak ettim siz ne okudunuz ne iş yapıyorsunuz beni çocuk gibi yapan şey nedir
Ben söyleyeyim; bu ülkede bu koşullarda sizin şu halinizle o evden çıkıp hiç aile desteği olmadan tek başınıza ayakta kalabilme umudunuz gerçekten çocukça...Ama denemeye değer, çünkü kaybedecek hicbirseyiniz yok....Yolunuz açık olsun

Ya he aynen öyle benim cevap verecek kapasitem yok yoksa asla size ne yazmamı cevap olarak bile kabul etmeyen sen değilsin illaki bir açıklama bir r bekledin sanırım ama ben sana açıklama ya da her yazdığımın hesabını vermek zorunda değilim basit cevap sana ne bunun üstüne hal yüzsüz gibi yazan sensin hala da cevaplayan sensin konuşmayı başlatan da devam ettiren de sensin yazma göz ardı et beğenmedim at geç bana cevap hakkı verme sana ne yi bir cevap olarak almayı öğren istediğime istediğim cevabı yazarım beğenmeyen de konudan engeller sana ne

Ben bi ay önce intihar ettim diyorum adam yanımda olmadan dışarı çıkmıyorum diyorum, bana 5 TL bile bırakmadan çıkıp gidiyor diyorum , öncesinde iki kez uzaklaştırma darp raporu, sığınma evi geçmişim var yazıyorum siz bir tartışma edip buraya gelmiş gibisiniz diyorsun . Ben anlamadım daha ne olması gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…