Boşanmak istiyorum ama sonrasında nasıl yapacağım çok önemli fikir verin lütfen

Almanca öğren sen !!!
Çünkü hizmet sektörü çok işçi ariyor .

Temizliğe gidebilirsiniz. İşinizi düzgün yaparsanız güzel de kazanırsınız. Yatılı yaşlı bakıcılığı olabilir. İlk etapta sığınma evine gidip oradan sonra iş bulabilirsiniz.

Şimdi ben okumadım mesleğim yok değil mi tabi ki boşanıp şimdi ev tutup iş bulmak kocaman boş bir hayal olur. Ben zaten okuduysaniz ya ev arkadaşı yada sığınma evinde kalırım dedim. Gidip ev tutup iş bulup gecinebilirum diye bir iddiam yok. Anlaşamadığım bir evlilik içinde olduğumu ve bu durumdan mantıklı bir şekilde bir erkek desteği olmadan kendimi nasıl idare edebilirim konu bu aslında ben burda hayal kurmak için konu açmadım .

Durumunuza çok üzüldüm. Bir an önce davayı açın aldığınız tazminatla bir süre idare edebilirsiniz. Nafaka bağlanır kiranızı ödersiniz. O sürede de iş bulun okuma işini sonraya saklayın derim o en az 2-3 senelik bir süreç ve atanmanızın garantisi de yok sizin önceliğiniz hayatınızı tek başınıza idame ettirmek olmalı. Hiç destek alabileceğiniz bir akrabanız da mı yok?

Boşan kurtul. Yasadığın hayat değilki..bosanmasam mı diye düşünmeyin bile.

Kadın sığınma evine gittiğinde hiç sana ne kadar kalabileceğin hakkında bilgi verdiler mi ortam nasıl yaşayabileceğin bir yer mi ? Tazminat hakkın olabilir ama bu adam onu çekişmeye çevirir ben bu adamın tamam canım gel anlaşalım diyeceğini sanmıyorum o tazminat ne zaman gelir belli değil onu hesaba katmadan düşün

Almanca öğren sen !!!
Çünkü hizmet sektörü çok işçi ariyor .
Almanca öğrenirsem orda çalışmak için nasıl başvuru yapacağım. Ben şöyle olduğunu biliyorum. Bir iş bulursan sana iş yeri Almanya ya gelmeye davet ediyor ve sen bir iş bulduğun takdirde gidebiliyorsun. Doğru mudur

Konu sahibi adı üstüne konu yorum almak için yazmış ama biz yorumları üstüne yorum almak için yazmıyoruz bunu da mı biz açıklayalım size tamam size göre acımasız bir kere yazdınız cevabınızı aldınız oldu bitti bu kadar tutunmaya gerek yok

Gerçekçi yaklaşımlara ihtiyacım var tabi ki ama sizin üslup sert .
İnan bana benim üslubum senin kendine yaptıkların yanında bir hiç gerçekçi olmak gerekirse ki defalarca yazdım öyle iki işte çalışırım ne olsa yaparımla olmaz hangi iki iş kim verdi iki işi muhtemelen biri sabah biri akşam siz dışarıda boşanmış kadınları kullanmaya hazır bir çete var gibi düşünüyorusunuz hangi gece işine gideceksiniz mesela ? Konuya en gerçekçi yorumumu defalarca yazdım para para para

Kadın sığınma evinde istediğin kadar kalabilirsin ama üç ay sonra şehir değiştirme şartıyla. Ortam gayet konforlu. Yemekler sıcak geliyor mutfağın var salonun var bildiğin ev gibi dayalı döşeli temizliği görevli yapıyor yemek dışardan geliyor. Kendine ait odan var. Yani benim gittiğim yer böyleydi. Sana iş ayarlıyorlar istersen. Tabi istediğin gibi girip çıkamıyorsun tek başına. Bir yetkili yanında geliyor çarşıda bir işin olduğunda güvenliğine çok önem veriyorlar. İstediğin zaman ayrılabilirsin tabi.

Diğer bütün yazdıklarınıza katılıyorum ama özel yurtların bir kısmında öğrenci olma şartı yok çalışan da alıyorlar ben ilk çalışmaya başladığımda öğrenci yurdunda kalmıştım ve bütün kurallara uyma zorunluluğunuz var giriş çıkışlar vs öğrenciler gibi aynı

Hayatınızda biri yoksa cinsellikte özgürdür herkes. Neyse... Bu kısmı anlamak zor olabilir senin için. Özgürlük alanları saçmalık değildir.

Okumamışsin demedim. Hayata karşı cehalet içindesin dedim. Hayatı idame ettirmek konusunda bilgisizlik anlamında.

Günün yarısı İngilizce Fransızca ile geçiyorsa bayağı iyi biliyorsundur. Çevirmenlik yap freelance ne diyim.

Tatlım gerçek misin trol musun bilmiyorum ama bu hanzonun 5 yıldır sana 3 çocuk dogurtmamis olması acayip bir mucize, senin böyle bir geçmişe sahip olup , yazı dilini bu kadar düzgün kullanabilmen, evde ingilizce ve Fransızca çalışacak vizyona sahip olman ise ikinci bir mucize ...

Gerçekten inanılır gibi değil anlattiklarin ama eğer gerceksen namus konusunu çok kafana takma, şu anda tek amacın para bulmak olmalı. Burada dişiyle tirnagiyla çalışıp ayakta duran binlerce kadın var. Hicbirimizin namusuna da bişey olmuyor.

Ayrıca canının istedigiyle sevişmek seni namussuz yapmaz ama birilerinin eline bakmak onursuz yapar.... Bu yüzden fevri hareket etmeden onuruna sahip çıkacak bir plan yap derim.

Napalim alışıcam elbette yapanlar varmış yazıyorlar okuyorsanız. Evet benim için çok zor biliyorum ama böyle de yaşanmıyor. Gece pizzacı var mesela orada çalışabilirim evlenmeden önce pizzacı da bide lojistik bir şirkette çalıştım

Evet ,
Evet ,bazi kurumlarda var arayan .
Konuyu ayrintili bilmiyorum ama alman konsolosluklari bilgi veriyordur

Sonra sen mankenlikte yapabilirsin .
Dalga geçmiyorum,lütfen yanlış anlama.

27 yıldır fanusta yaşayan bir insanın başarabilme imkanı yok.
Anne baba yok kardeş yok destek yok. Birikim yok. Takılan altınları falan olsa vs bir para ne bileyim bir maaş falan o da yok.

Gençliğin verdiği heyecanla ya da kaçış olarak bir hata yapmışsınız ama sizi çok takdir ettim.Ayaklarınız yere sağlam basıyor,en azından eksiklerinizin günümüzde nasıl zorlanacaginizın farkındasınız.Pes etmeyin ,dikkatli ve akıllı adımlar atın adamın gözüne boşanmayı sokmayın şiddeti artırıp ,boşanmaktan vazgeçebilir.Direk eşyayı toplayıp devlete sığına bilir Şehrinizi , isminizi bile değiştirme hakkı veriliyor Bakıcı olarak, başlayabilir en azından kira derdiniz olmaz .Sonra yavaş yavaş durumunuzu düzene sokar, imkanları değerlendirerek çok çalışarak istediğiniz hayatın içinde olabilirsiniz Vazgeçmemek, ötelelememek,güçlü olmak zorundasınız.Ben inanıyorum sizde o ışık var

Bu şekilde en az 2 yıl idare edebilirsen eğer durma

iyi aksamlar dememe ragmen hala inatla cevap yetistirdiginize gore demek ki tutunan sizsiniz bence konu sahibine gore uslubunuz biraz olsun yumusayip artk buyuklenmediginize gore cevabini alan da belli… bu sefer de iyi aksamlar yerine “iyi tutunmalar “ dilerim size, sizin deyiminizle…

Biraz daha sabret ozamn ev araba alınsın seninde ortak olabilmen için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…